Inlägg från: 2Fina |Visa alla inlägg
  • 2Fina

    MajMammor 2007 15

    Inatt har Leya sovit utan napp! Det var på sambons initiativ, jag själv ahde sagt måndag till Leya men Leya var så stolt när hon vaknade 5 och inte hade haft napp. Riktigt sant är det inte då hon fick tag på en napp när hon skulle somna och somnade med den i. Sambon tog dock ur den direkt hon somnat och sen har hon klarat sig med diverse uppvak en gång i timmen, tror dock inte pga nappen men vet inte Får väl se om dagen går lika bra, blir ju liksom ett abrupt slut på nappandet då hon brukar ha den dagtid emellanåt också....


    »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
  • 2Fina

    Här har det varit perioder då det har varit hysteri över nappen, hon har inte sovit middag trots den tidiga timmen och vill inte gå och lägga sig... tror hon kommer att slockna bara hon slappnar av lite. Hon har som sagt försökt flera gånger och skulle hämta ny napp i skåpet, där har vi tömt så hon fick kolla där. Men så for hon accepterar att hon itne får någon napp (efter 30-60 min) så ska hon heller inte vila.


     


    Idag har vi kört AC i våra sovrum så det är nog svalt och skönt där! Jag bara snurrar annars!


    »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
  • 2Fina

    Nattningen gick ganska bra... Dock en något övertrött donna som så fort hon fick tanken på nappen började slå sig själv och klösa på sängen och ropade efter nappen. Fick henne på andra tankar genom att berätta en saga om hennes morfar, så jag hade rätt, bara hon slappnade av så somnade hon och förhoppningsvis sover hon hårt inatt då hon har fått lite för lite sömn senaste dagarna.


    »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
  • 2Fina

    Natten har gått jättebra, inget bök alls och ropade vid 7 att hon var kissnödig, jag sa att hon fick skynda sig till pottan då och det gjorde hon med orden: -vänta där, jag går på pottan. Sen ropade hon klar när hon var färdig Får se hur dagen går, inte ett ord om nappen än så länge

    23 grader ute kl 8 men mulet iallafall... får se hur man överlever dagen Syrra, hoppas hon somnade i någorlunda skaplig tid iallafall Mumia, visst är det skönt när dom bestämmer själv, det mesta har Leya bestämt själv (med lite lite påtryckning) men nappen kändes som en grej hon inte skulle kunna bestämma själv.


    »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
  • 2Fina

    Leya är inte nån storbadare, fast idag hoppade hon i poolen fast det inte var så jättevarmt i vattnet

    Leya är nu både blöjfri och nappfri, hon frågade imorse efter nappen men sen mitt på dagen hittade hon ett paket ute på gården från trollungarna som dom hade gett för att dom fick hennes nappar. Sen har hon inte frågat efter nappen. Såg dock på underläppen att hon var alldeles rödprickig så jag frågade vad hon hade gjort, då visade hon och hon hade sugit på läppen Är man smart så är man

    Tycker det har gått rätt bra med nappen faktiskt med tanke på att hon var en nappoman.... får väl se vad hon säger om bebisen kommer att ta napp....


    »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
  • 2Fina
    2små2stora skrev 2010-07-06 09:10:01 följande:
    Jag lurar på att skippa napp till bebisen om det funkar.

    J har blivit duktig på att lägga ifrån sig nappen när hon vaknar. frågade efter den nu när jag lämnade henne sa att den ligger i väskan. Jaha svarade hon då och sedan var det inget mer med det. Hon har vägrat att åka bil utan nappen tidigare för att inte tala om att bli lämnad på dagis.
    Det bästa är ju om man kan låta bli napp men man får väl se hur snuttig den blir.

    Idag går jag in i v38, börjar närma sig!! Jo, sen fyller jag ju år idag också, 32 hela år. Detta firades med att alla sov till 8:20 idag (typiskt när det är sambons tur att kliva upp....)
    »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
  • 2Fina
    Malin F, vad kul!! Grattis! Hoppas allt går som det ska nu då men det ska det bara!!

    Har varit full rulle hela dagen här, en massa tårta och kakor men ingen mat (för Leyas del). Frukost intogs 11:30 då hon började känna sig lite hungrig sen har det bara varit tårta och kakor. Får väl försöka fixa det kommande dagar, synd bara att vi har en halv tårta som måste ätas upp. Syrra, är hon dålig igen? ObestämdHeoo, hur är läget med dina små spöken och brorsan?
    »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
  • 2Fina
    2små2stora skrev 2010-07-06 20:20:34 följande:
    mmm
    Jobbigt, är det hjärtat som spökar igen? Har ni varit på koll?
    »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
  • 2Fina
    -mamma, mamma, jag vill ha nappen!
    -Men trollungarna har ju fått dom?!
    -Men jag ville inte det..... jag kan lämna tillbaka paketet!

    Stackarn, vilken abstinens....
    »-(¯`v´¯)-> Leya »-(¯`v´¯)->
Svar på tråden MajMammor 2007 15