• Tess82
  Äldre 3 Sep 12:51
  139166 visningar
  2830 svar
  2830
  139166

  MajMammor 2007 15

  Melisabeth skrev 2010-09-03 11:47:50 följande:
  Det är väl lite upp och ner får jag väl säga. Det blir väl sakta bättre och bättre fortfarande. Men jag märker ju fortfarande att jag är extremt dålig på att hantera stress, och bryter ihop äver skitlöjliga saker av och till.
  Över sommaren här, eller iaf senare delen av den har jag dock varit befriad från panikångestattacker iaf

  Jobbletandet går väl sådär. är kanske inte flitigast i världen (inte mest motiverad), men försöker få iväg lite vettiga saker iaf. Har ett jobb att söka som verkligen vore hur bra som helst. Handlar om precis det jag gjorde på sommaren för 100 år sedan och älskade. Då blir det så jobbigt, för eftersom jag vet att det vore skitbra så blir jag pissnervig och vet liksom inte vad jag ska skriva. Vore så jobbigt att bli dissad när jag vet att jag skulle trivas och vet att jag "kan".

  Så det är väl stabilt men svajigt eller hur man kan säga - över lag stabilt, men lite snålblåst på toppen typ
  Håller tummarna för att du får ihop en bra ansökan så att jobbet kan bli ditt. Att du har erfarenhet av samma arbete sedan tidigare är ju en bra merit.
  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 5 Sep 13:54
  2små2stora skrev 2010-09-05 12:55:12 följande:
  Igår blev Johanna storasyster till en liten lillebror som kommer att heta William Han var inte så stor vägde 2440g och är 44cm lång. 
  Grattis! Han hade lite bråttom ut den lille, var inte riktigt dags än egentligen va? Hoppas att ni mår bra allihopa!
  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 6 Sep 19:13
  2Fina skrev 2010-09-06 19:08:59 följande:
  Jag tror att jag och sambon har bestämt att vi ska gifta oss på Billys dop Vi ska nog inte göra det hemligt för vi vill byta efternamn och i så fall kolla med släkten vad som finns bakåt i ledet... Uj så spännande det blev samtidigt som det inte får kosta så mycket.... Inte så många gäster heller och ingen bröllopsklänning blir det nog då jag är såååååå överviktig
  Åh vad skoj, Grattis!. Går ju att gifta sig utan att det behöver kosta skjortan, kanske lättare i samband med dop att bara bjuda närmaste släkten och ha nån mindre mottagning efteråt. Så gjorde min mamma och hennes karl när de döpte min lillebror. 
  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 18 Sep 10:45
  Mumia, har bara tagit Linnea på toaletten på natten om hon vaknat, har aldrig väckt henne. Om det har hänt olyckor så har hon oftast bara kissat lite i sängen och sen ropat och kissat färdigt på toaletten. Har plastad frotté i hennes säng.
  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 19 Sep 09:35

  Linnea vill också ha lampa tänd på nätterna nu sen det blivit mörkt ute för hon gillar inte när det blir så mörkt att hon inte ser nåt.

  3Bus, härligt att hon somnat utan napp. Här sover vi bättre sedan nappen försvann, slipper ju upp på nätterna och leta efter dem.


  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 24 Sep 11:51
  Melisabeth skrev 2010-09-23 11:59:33 följande:
  Nu har iaf Memba fått en till liten son, och Kevin blivit storebror
  Grattis till Memba och familjen!
  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 26 Sep 14:39
  Zas, man brukar väl oftast kräkas tills man tömt magen så själva kräkningarna håller inte i sig så länge men sen är man ganska matt och utslagen efteråt och inte mycket aptit på några dagar. Har också haft lite kräkfobi men långt ifrån så allvarligt som dig. Hade inte haft magsjuka på minst 15 år när jag åkte på det flera gånger för några vintrar sen och insåg då att det inte är så hemskt att kräkas även om det självklart både är jobbigt och obehagligt. Jag brukar inte ha några problem att hinna till toaletten men är man rädd att inte hinna så kan man ju ha en hink bredvid sängen. I vintras blev jag dålig en morgon och kräktes väl till mitt på dagen och mot kvällen fick jag i mig lite blåbärssoppa att äta så det brukar ju vara ganska snabbt övergående ändå. Hoppas verkligen att du kan få bättre hjälp mot din fobi för det måste ju vara väldigt jobbigt att gå och känna oro hela tiden.
  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 26 Sep 14:42

  Idag har jag lyckats spärra min hotmail. Fick meddelande tidigare i veckan om att jag var tvungen att byta lösenord, vet inte varför men jag har haft samma sen jag skaffade mailen för en herrans massa år sedan. Varje gång jag loggat in sen så har jag nog skrivit fel lösenord vid första försöket och idag sa den ifrån att jag skrivit fel lösenord för många gånger. Har tydligen inte lagt in nån alternativ adress heller så återställningsmeddelandet går till den mailen som jag inte kan logga in på, smart... Lyckades tillslut hitta ett formulär med massa frågor att fylla i för att verifiera att kontot är mitt så jag hoppas att jag får tillgång till det snart igen. Har ju massor med mail och adresser som jag inte vill förlora.


  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 1 Oct 22:46

  Nu kommer jag in på min mail igen. Hemskt att bli av med alla kontakter och alla sparade mail. Usch vad beroende man är av allt. Märker det först när man är utan.

  Här är det marknad i helgen så imorgon blir det karusellåkande för lillskruttan, oj vad hon har längtat. Sambon är bortrest men jag har svärisarna boende i husvagn ute på gården så jag är inte ensam iaf. Värre blir det sen när han åker till USA 3 veckor och jag ska fixa allt själv och jobba borta i veckorna. Blir en hel del pendlande men jag har som tur är svärisarna då också som ställer upp och bor hos oss och passar Linnea så jag slipper pendla varje dag.


  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 9 Oct 10:43

  Vet att det finns flera här som är duktiga på allergier och eksem så jag vill passa på att fråga lite innan jag ringer VC eller BVC eller var man nu ska vända sig. Linnea har alltid blivit väldigt torr på  höst/vintrarna och vi smörjer in henne efter varje dusch. I år har det blivit värre än vanligt och hon har nästan som eksem fläckvis på kroppen. Började redan tidigare i höst med eksem i knäveck och armveck men det hade jag också som liten så det har vi smörjt med receptfri kortisonsalva så har det försvunnit på nån dag. Nu har hon även haft eksem liknande på baksidan av låren upp mot rumpan. Även det gick bort efter ett par vändor med hydrokortison men vad tror ni, bör jag kolla upp mer vad det kan bero på eller kan det bara vara för att hon blir så torr?


  Linnea -07
Svar på tråden MajMammor 2007 15