• Äldre 18 nov 11:22
  130534 visningar
  2830 svar
  2830
  130534

  MajMammor 2007 15

  He he gulliga ungar!!

  Berätta ju tidigare om Jolinas bakslag gällande nattorrheten så hon har fått blöja ett tag igen. Men nu har hon börjat med att hon tycker det är för varmt med pyjamas så hon klär av sig spritt språngande näck innan hon somnar så igår gjorde jag som så att jag plockade upp henne och satte henne på toa när jag gick o la mig och det funkade jättebra!! Hon vaknade knappt men kissade bra och sängen förblev torr hela natten...tack o lov.


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 18 nov 11:30

  Mel - krya på er!!


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 19 nov 21:31

  Dagtid är det inga som helst problem med Ina. Däremot nattetid....men som sagt det funka bra här om dagen då jag tog henne på toa när jag gick upp o la mig, annars har hon blöja ibland.


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 1 dec 22:33

  Hej på er!
  Trist med alla div. sjukdomar Skickar lite krya-på-sig kramar till alla sjuklingar!
  Här håller vi oss * peppar peppar* friska.

  DP - känner igen det där med tjat och trots. Fattar inte varför det ska vara så svårt för en 3,5-åring att kunna lyssna och begripa vad man säger utan att man ska behöva bli fullkomligt rasande först?
  Här sker det i princip dagligen och Jolina blir också rädd när jag blir arg. Nu har hon börjat med att hon går undan och vill vara i fred medans hon är arg och ledsen.

  Sen har det hänt lite grejer på det här med sovandet. Sova i eget rum är ju liksom bara tvärnit så vi har kompromissat lite med henne. Hon har fått en madrass i ordningbäddad inne på vårt rum. I början vägra hon t.o.m sova där, hon skulle minsann sova hos oss, men det tog bara typ två kvällar så var det över. Nu somnar hon på sin madrass t.o.m utan mig bredvid sig och så klättrar hon upp till oss om hon vill när hon vaknar. Det blir oftast fram mot morgonsidan, i morse först vid halv 7.
  Däremot så har hon tyvärr lyckats pinka ner nya badrassen redan


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 2 dec 22:29

  Här har det varit en dag utöver det vanliga, vet inte hur många gånger jag tappat humöret på hennes jävla uppföranden man kan då bli toookig!


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 4 dec 21:14

  Lika mycket som man älskar dom, lika arg kan man bli
  Och varje gång det händer så rannsakar jag mig och funderar på vad jag gör för fel....


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 4 dec 21:33

  Jo men barn gör inte som man säger, dom gör som man gör!
  Och med tanke på det uppförande hon har som gör mig så arg så måste ju det innebära att jag gör likadant


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 8 dec 08:37
  2Fina skrev 2010-12-07 19:56:45 följande:
  Lycka till!

  Tanucik, jag saknade magen efter jag hade fått Leya men den här gången känns det liksom att det var sista gången och jag är nöjd med det. Sen vet man ju aldrig om några år kanske vi har ändrat oss (fast tveksamt om maken gör ).

  Idag fick Leya vara på dagis efter över en veckas sjukdom, oj så nöjd hon var. Hade spelat spel nästan hela dagen och varit ute och lekt! Hon behöver sina kamrater sen får antidagisaktivister säga vad dom vill!! Jag är en bra mamma men jag räcker inte till för stimlansen av min väldigt aktiva dotter!
  Jag håller med dig! Jag är också av inställningen att man ska lämna sina barn på dagis så lite som möjligt, men det finns faktiskt gånger då jag önskar jag fick lämna mer. Jolina älskar dagis och lär sig och utvecklas massor. Och ja, hon behöver det! hur mycket man än kämpar för att stimulera och hur bra man än är som förälder....nej hon behöver det!
  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 8 dec 18:43

  Hörrni, nån som har erfarenhet av det här med ÄL-tester?? Är det så att den ger utslag dagen före själva ÄL??
  Jag får den uppfattningen när jag läser info på clearbliues hemsida, att den ger utslag vid LH stegringen 24-36 timmar före själva ÄL. I så fall innebär väl det att man har möjlighet även dagen efter det att sickan gett utslag??


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 8 dec 19:22
  2små2stora skrev 2010-12-08 18:59:27 följande:
  Ja, du har möjlighet att bli gravid 36-48 tim efter att stickan gett utslag.
  Jippiiiii Synd bara att gubben jobbar förmiddag denna vecka = toktrött och somnar tidigt, och jag jobbar till 21.45 ikväll
  Jolina är helt underbar!
Svar på tråden MajMammor 2007 15
Logga in
Bli medlem