Inlägg från: Elof och Dagny |Visa alla inlägg
  • Elof och Dagny

    MajMammor 2007 15

    Ang natten så vaknar kira alltid när hon är kissenödig å ropar på oss eller går på toa/pottan själv. Det är ju väldigt skönt men ibland får hon svårt å somna om efteråt, särskilt om klockan närmar sig fyra, fem på morgonen...

  • Elof och Dagny

    Memba: haha! I det fallet kanske det är smidigare med tjejer...

  • Elof och Dagny

    Ninnie: Grattis grattis till Mario! Skönt att allt gått så bra.

  • Elof och Dagny

    Här går kira oxå kvar på småbarnsavdelningen. De var jättemånga 07:or på hennes avdelning och de flyttade upp dem i åldersordning så den innan kira fick sista plats. Typiskt. Hoppas på att hon kommer upp snart då hon alltid lekt bra med större barn förmodligen på grund av att hon pratar så bra och motoriskt har koll på kroppen. Nu är det ju himla många småbarn på avdelningen så hon får nog ingen utmaning på de planen. Däremot har hon isolde på småbarnsavdelningen bredvid och det uppskattar de båda två mkt. Syskonavdelning ligger en våning upp så de har ju ändå nära om kira skulle flytta upp men syskon- och småbarnsavdelningarna samarbetar ju inte alls såsom de båda små. Jaja, det blir nog bra vilket som!

  • Elof och Dagny

    Hej. Här var lugna gatan. Allt bra med alla? Ett tag sen jag var inne här igen nu. Har en hyfsat tuff period med Kira hemma med mkt skrik, spark och slag. Inte skoj nånstans. Vi försöker sänka kraven på henne för att se om det lättar. Blir ju lätt så att man kräver att hon ska klara så himla mkt mer själv i jämförelse med lillasyster. Och det har kanske gjort att hon känner sig utanför, så nu försöker vi vända på steken och låta henne säga till om hon INTE vill ha hjälp istället och då berömmer vi henne. Fler med samma problem?

  • Elof och Dagny

    3bus: typ samma problem då fast tvärtom. Johanna vill kunna lika mkt som sina bröder å Kira lika lite som Isolde. Bland det jobbigaste är att hon börjat prata bebisspråk titt som tätt å det kan man verkligen få spel på!

  • Elof och Dagny

    DP: Isolde fyller snart två så hon är ju för stor för tråden men tack ändå!

  • Elof och Dagny

    Här är inte vidare bortskämt, köper väldigt lite saker till barnen då de har så det räcker. Godis äts det inte mkt av å de får inte mkt om de är borta hos nån heller, de vet att vi inte tycker det behövs. De brukar få några bitar eller nån tablettask på lördagen och kanske lite popcorn på fredagen men det är allt. Och de vet om att det är så det är i vår familj så de är okej med det...

  • Elof och Dagny

    Underbart med sol här idag, synd bara på den där snön som kom i veckan annars hade det varit supervårkänslor! hoppas alla får en bra söndag!

  • Elof och Dagny

    Usch, vab imorgon. Tycker det är mysigt att vara hemma med mina tjejer såklart men gillar inte att de är sjuka. Denna gång har kira feber, hoppas på att det går över snabbt. Gillar inte att vara borta från jobbet i tid och otid heller, gillar att jobba ju.

  • Elof och Dagny

    Vad härligt det är med sol en hel helg! Nu känns det som om våren är här på riktigt, börjar ploppar upp tussilagon och andra blommor. Nästan som om gräset fått lite grön färg på vissa ställen t.o.m. Idag har vi rensat i vårt förråd på baksidan, är nu och äter lunch hos svärmor och ska strax bege oss till elmia på syfestival samt bo och leva-mässa.

  • Elof och Dagny

    Vad roligt med alla kalas! Här får vi nog ställa in söndagens planerade kalas då vi har maginfluensa här hemma... Hade inga planer på att det skulle kunna komma nu, men tydligen hade åtta ungar å en fröken på dagis fått det över en natt. Isolde åkte på det i onsdags kväll och i natt spydde Kira. Typiskt när vi tänkt åka till Astrid Lindgrens värld imorgon oxå. Det enda positiva är väl att det är lite sol ute så man kan passa på att bättra på brännan lite när man ändå är hemma..

  • Elof och Dagny

    Hej alla! Insåg att jag inte varit här inne på ett tag... Hur har ni det? Många gamla godingar som hänger kvar?


    *Kira 070516 & Isolde 090421*
Svar på tråden MajMammor 2007 15