• cii
  Äldre 26 mar 19:32
  130515 visningar
  2830 svar
  2830
  130515

  MajMammor 2007 15

  Nu börjar man känna av våren på allvar.
  Victor har snott hem ett gäng pallkragar från jobbet. Jag har ett 30tal plantor i köket som väntar på att bli omplanterade.
  Igår var vi ute med barnen hela dagen och kvällen. Äppelträdet fick sig ett klipp, gräset fick gödning och vatten. Barnen lekte för fullt och det var soligt och härligt, precis som idag =)

  Det går lite drygt i skolan men det är ju inte långt kvar trots allt. *kämpa*
  Nu har jag dessutom blivit erbjuden lite arbete vid sidan om studierna. Ett enmannsföretag som behöver lite hjälp med löpande bokföring och fakturering, men jag vet inte vad jag ska ta betalt?! Jag är ju helt novis. =/

  Med barnen är det bra. Lova har hamnat i en juniorsäng och spjälsängen sålde jag nöjt idag!
  32 gånger sprang hon upp första natten, 7 andra och 5 tredje, sen har hon slutat springa upp =)
  Theo har kommit in i "höja rösten perioden" och tetas med sina föräldrar =] Blandade känslor. Haha.

  Nästa helg ska vi på husvisning... Men eftersom jag inte har något ordentligt arbete så känns det lite trist. Och värre är väl att syrran ska på samma husvisning samtidigt som oss. Hejohå!

 • cii
  Äldre 29 mar 11:55

  3 bus - Ja vi har pratat om det och nog fattat samma beslut. Att vi stannar här tills jag har ett arbete, så kan man leva lite mer under tiden och inte lägga allt på ett boende.

  Tess - Okej, tycker du det är roligt?
  Jag ska träffa personen nu i veckan och gå igenom vad som ska göras och vad JAG vill ha betalt... Kan inte han säga vad det är värt för honom i pengar iställer =] Jobbigt om man verkar girig, och för snål vill jag inte heller vara..

 • cii
  Äldre 1 apr 19:11

  Memba. Tess - Eftersom det bara gäller några timmar i månaden så får det ju vara runt 150-200 för att det ens ska vara lönsamt om man säger så. Men erfarenheten är ju den jag är ute efter egentligen. Jag hade tänkt skaffa praktik självmant sen för att bygga på timmarna och ha något mer än utbildningen att falla tillbaka på.


  DP - Har ni inte 30 timmar? Jättetråkigt att dem inte är samarbetsvilliga. Sen vill man gärna inte sätta sig på tvären med personalen som ska ta hand om ens barn. Men man ska säga ifrån, det har jag lärt mig sedan Theos förra dagis där det fanns ett riktigt rötägg (rektorn inräknad i samma kategori)
  Sedan vi flyttade har dem hamnat på ett kanondagis. Jag känner att jag kan prata med personalen och DEM trycker gärna på och frågar om det är något som DEM kan ändra på för att förbättra.

  Ett exempel på nuvarande dagis är att Victor får hämta barnen 1 timme senare på fredagarna efter han slutat. Av anledningen att personalen tycker barnen ska få vara med på eftermiddagsfikan innan dem åker hem.

  Mumia. DP. Det var längesen vi hade någon snö här! Men det har varit blåsigt och ruggigt. Frost på morgonen, men den börjar ge med sig nu. Vi ska gödsla lite till nu i helgen. (så man förhoppningsvis kan ha gräs att gå på i sommar)


   


   

 • cii
  Äldre 7 apr 13:53

  Hujedamig!

  Jag sitter med en riktigt grov tenta.. Jag började klockan 9 imorse och känner mig helt död nu.
  Det är TVÅ uppgifter som ska vara inlämnade senast Söndag.. Två ynka uppgifter, men det är helt bisarra lösningar och förklaringar man ska deklarera på ett fint sätt.

  Sen efter det har jag resterande 4 uppgifter tills Fredag nästa vecka. O_o
  En fis i rymden tänkte jag när jag fick höra tiden. Men inte efter jag sett uppgifterna {#emotions_dlg.djavulsk} Känner mig världs nu

  Till på detta är båda barnen sjuka. Victor fick skippa jobbet idag så jag kunde sätt fart. Ligger efter med två andra kurser också. Nu känns det inge vidare alls vill jag lova =(

 • cii
  Äldre 8 apr 13:08

  memba - Tack!

 • cii
  Äldre 10 apr 20:18

  Här har vi haft riktigt sommarväder idag!
  Jag var ute i trädgården och rensade trädgårdslandet i t-skirt och mjukisar! Kanonvarmt! Det blomstrar och vinbärsbuskarna samt rabarberna börja knoppa sig =) Helt underbart.

  Jag skickade in första delen av tentan i helgen och det kändes rätt okej. Men nu har jag några uppgifter kvar tills fredag. Och dem är lite värre.
  Barnen är bättre och ska till dagis imorgon. Själv ska jag på möte ang projektarbete inom kursen. =/
  Det hade känts roligare om jag inte låg efter med en massa!


  Jag var ute en sväng  på krogen igår, två öl och en cider, så det var en städad och rolig kväll. Skönt att komma hemifrån. Väl hemma på natten ligger Victor utslagen på soffan. Sen ser jag att han har tapetserat hela kvällen och natten!! =) Blev så glad!
  Och idag har pappa varit här och dragit el. Sen grillade vi. Nu ska jag bada och sen blir det nya kraftantag imorgon!

  Hoppas att ni haft en bra helg!

 • cii
  Äldre 11 apr 14:03

  ojojoj! grattis!!

 • cii
  Äldre 28 apr 08:54

  Hej hopp!

  Börjar se lite ljusning i vardagen trots att jag var grymt nere i gropen senast igår och grävde.
  Inte hört ett ljud från varken jobbansökningar eller ens sommarjobb. Suger rätt hårt.

  Tog tag i saker idag. Ringde runt och ordnade med en massa ärenden jag har haft dragandes. Ringde en livsmedelsaffär för att höra om semestervikariat, lät positivt iallfall.
  Har fått in slutbetyg i 3 kurser, VG, VG och MVG så jag fick sträcka lite på mig i allt elände
  Renoveringen går framåt. Snart färdig med tapetseringen helt. Nästa helg ska vi börja sätta panel.
  Igår åkte fototapeten upp. FRÄCKT! Väldans nöjd.
  Håller på i trädgården för fullt med. En sista gödsling och så lite gräs till. Sen plantera ut växtligheterna. Vinbärsbuskarna och rabarberna har fått jättestora blad bara över en natt!!

  Theo fyller år den 14 Maj. Han ska få en cykel, en tv med inbyggd dvd, en ny bilstol, radiostyrd bil som lyser och låter, och en stor ambulansbil. Sen blir det lite smått som filmer, stämplar (han älskar att stämpla) kläder..

  Från släkten har vi passat på att önska pengar till hjälpes för de dyra sakerna.

 • cii
  Äldre 6 maj 11:28

  Hojt hojt!

  Här firar vi med familjerna, eftersom vi har så många syskonbarn så blir det "barnkalas" i det stora hela.

  I övrigt så har vi hamnat i en jävla svacka med ALLT. Jag har inte fått något sommarjobb. Datorn börjar ge upp helt. Fick parkeringsböter utanför min egen uppfart till mitt eget hus igår. Renoveringen krabbar (problem). Jag har en envis muskelinflammation som vägrar ge sig. Lova har fått hög feber. Jag bommade tentan förra veckan. Bilen krånglar med diverse varningslampor. Gräset eller Ogräset växer omjämt........ Uuuuuuuuh! Kastar snart in handduken!

 • cii
  Äldre 23 jun 13:32

  Grattis!!

Svar på tråden MajMammor 2007 15
Logga in
Bli medlem