Inlägg från: mumia |Visa alla inlägg
  • mumia

    MajMammor 2007 15

    memba skrev 2011-01-24 13:27:18 följande:
    När brukar ni varva ner å lägga barnen på kvällen?!
    Jolina tittar oftast på djungel hjul på playhouse disney 18.45-19, då går vi upp och tvättar, borstar tänder och på med pyjamas. Strax före halv 8 ligger vi o läser saga och nån gång mellan halv 8-8 sover hon oftast.
    Jolina är helt underbar!
  • mumia

    Tess - jag är bara i v 6. går in i 7 på måndag. Nej det blir nog inte så farligt, än så länge så mår jag mycket bättre än med Jolina.


    Jolina är helt underbar!
  • mumia

    Tackar Cand, ja det stämmer Kul att se dig igen!

    Min farmor har gått bort. Ska på begravning om någon vecka. Tänkte låta Jolina gå på dagis i stället för att följa med. Är det rätt beslut? Eller ska man ta med henne på nåt så trist bara för att lära henne typ livets gång, eller vad man ska kalla det? Men å andra sidan så hinner hon väl det med tids nog...


    Jolina är helt underbar!
  • mumia

    Jag tror nog att jag kan klara av det, var så väntat så jag sörjer inte nämnvärt...mest som en lättnad att hon fick lämna snabbt i stället för att lida. Men...ja å andra sidan gråter ju bara jag kommer in i en kyrka och jag vet inte hur hon tar det faktum att många människor gråter.... och nej, hon stod inte min farmor nämnvärt nära.


    Jolina är helt underbar!
  • mumia

    Zas - fy så trist! Hoppas ni får hålla er friska nu då!

    Jag håller med er alla. Jag tänkte som er, så hon får vara på dagis i stället.

    Cand - var jobbar du?
    Min syrra är hemma med lite nu men hon ska ju börja pendla till Lund igen när hon börjar jobba. Hon åker oftast tåg, ser inte fram emot det...heltid och pendling samtidigt som man har liten = tråkig och jobbig kombination!


    Jolina är helt underbar!
  • mumia
    2Fina skrev 2011-02-04 18:49:31 följande:
    Cand, jo jag har en liten Billy som är sex månader nu

    Leya har precis börjat med att rimma allt, mamma pamma, Anna panna osv, någon mer?
    Japp, Ina gillar att rimma
    Jolina är helt underbar!
  • mumia
    Ms Leia skrev 2011-02-08 10:22:44 följande:

    Hej tjejer!


    Har inte varit här på jättelänge, har haft ett annat nick här på FL så jag är gravid med nummer två ( BF 21 april) och ville vara lite hemlig.


    Hoppas allt är bra med er! Jag undrar om det är någon mer som väntar sitt andra nu?


    Hej! Kul å se dig igen! japp, jag väntar nr 2 i september (ville egentligen också ha på våren/tidig sommar igen men har fått tjata lite på gubben för länge, så jag få nöja med med hösten )
    Jolina är helt underbar!
  • mumia
    2Fina skrev 2011-02-11 20:18:39 följande:
    Här har vi hållt oss inne idag. Leya fick dock åka med pappsen i traktorn och vara med honom på jobbet tills han slutade från strax före 15 till 16. Hon tycker det är så kul att åka traktor.

    Har fått klagomål (till och från) från min syrra för hon tycker jag skriker för mycket på Leya.... kanske jag gör men samtidigt har hon inga barn och har ingen aning vilken gallfeber en 3-åring kan reta på en!! Detta plus att jag har lidit av sömnbrist ända sen Billy föddes.... Blir så less, räcker det inte med att jag har dåligt samvete ändå? Det är ju även så att vi bor med Leya jämt och vet vad hon reagerar på och inte, ofta får vi tjata minst 3 gånger innan hon gör som vi säger och då även höja rösten (skriker inte alltid...). Retsamt som fan iallafall att hon ska lägga sig i
    Oj, då skulle hon höra hur jag låter med en trotsig Jolina i samband med PMS
    (nu har jag ju tack o lov ingen PMS på ett tag och dessutom en trötthet som är så intensiv att jag inte ens orkar höja rösten...lägger mig bara o gråter av ren utmattning när hon är fördjävlig )
    Jolina är helt underbar!
Svar på tråden MajMammor 2007 15