Inlägg från: mumia |Visa alla inlägg
  • mumia

    MajMammor 2007 15

    Candelavern skrev 2011-02-16 15:21:11 följande:
    Va skönt att allt gått bra!!

    Här är det också bara "du hade fel mamma, du hade fel! Ja, och jag hade rätt:)" och så har det varit sedan i somras...blir aldrig tråkigt tydligen..:D

    Håll tummarna för mig tjejjer, idag ska jag på körlektion för första gången någonsin, sjukt nervös men peppad till tusen! Nu jäklar ska det bli en riktig människa av mig:)
    he he,  hur gick det?
    Jolina är helt underbar!
  • mumia
    memba skrev 2011-02-26 13:44:06 följande:
    Här är rena tonårstrots, skriker, slåss å slår i dörrar när inte allt går som han vill!! Han slår igen dörren till sitt rum det hårdaste han kan, sen sätter han sig så att man inte kan öppna!
    Men samtidigt kan han vara jättego, "jag älskar dig", "jag gillar dig" ....
    Låter lite som Jolina. Hon har världens kortaste stubin och gallskriker för minsta lilla (precis som jag när jag var liten )
    Men denna helg har hon varit helt underbar!! Bara go och pussig hela tiden

    Själv är jag nöjd med att bara kräkits typ 3 gånger under helgen UTAN Postafen ;-D Det tar sig!
    Jolina är helt underbar!
  • mumia

    Gokväll!
    Tröttheten och illamåendet hänger kvar...om än i betydligt lindrigare skala nu. Hoppas det vänder helt snart!

    Bortskämd? Både ja o nej. Hon får rätt mycket vid jul o födelsedag så....nä leksaker köper vi nästan aldrig däremellan. Godis mm? Ja men bara på helgen. Bortskämd med uppmärksamhet? Ja det anser jag...och inte bara gott i det. det skapar dålig fantasi, egoism ....

    Ni med allergibarn - Ina har väldiga gaser och vi misstänker laktos. Har kört med laktosfri mjölk ett tag men fortsatt med yoghurt som vanligt och vi tycker det har minskat. Igår drack hon mycket vanlig mjölk till lunch hos mormor och började genast prutta massor. Jag trodde lös avföring var vanligaste symtomet då man är känslig mot laktos, kan det vara det som orsakar gaserna tro??


    Jolina är helt underbar!
  • mumia
    Tudorjohansson skrev 2011-03-13 16:52:05 följande:
    Här e våren låångt borta :( Har 20-40cm kvar här. Inge vidare för varken lilla jag som e gravid med världens foglossning eller ute leken för sonen. men snart så borde väl snön även här ge sig. Grannen har räknat ut att om snön ligger 2v till har vi haft snö konstant i 6månader!!!! Helt galet.
    Samma här!! och ja..det är helt galet!
    Jolina är helt underbar!
  • mumia

    Cii - blev helt förundrad då jag läste att ni hade gödslat och vattnat gräsmattan......vi har fortfarande ca 2 dm snö kvar som ska smälta bort!!!


    Jolina är helt underbar!
  • mumia

    V.19 nu....ultraljud igår....allt såg normalt ut, så na kan nog t.o.m jag fatta att det faktiskt växer ett liv där inne


    Jolina är helt underbar!
  • mumia

    Grattis till 4-åringarna!!

    Vi gjorde ju ett försöka att kompromissa lite för att få Ina sova egen säng genom att placera en madrass på golvet i fotändan av vår säng för en tid sedan....men det har slutat med att den är full med kläder och leksaker mm och hon sover uppe hos oss iaf. Så idag när jag städade så tänkte jag: om hon ändå inte sover i den så kan den lika gärna vara inne på hennes rum! Så jag kånkade in den till henne och städade av.
    Nu ikväll när vi skulle gå upp o göra kväller sa jag: "Titta vad fint du fått på ditt rum"
    "Jag ska sova här inatt" säger hon då. Och vips så hade hon borstat tänderna, satt på sig pyjamas och krypti ner i sin säng på sitt rum. Jag läste en saga sen sa hon: "Du kan gå nu, jag kan sova själv"
    Och ta me fan....hon sover!!


    Jolina är helt underbar!
  • mumia

    .....och samma visa idag! Vad har hänt?
    Hon sov till kl. 05 i sin säng natten till idag, då kom hon intultandes


    Jolina är helt underbar!
Svar på tråden MajMammor 2007 15