Inlägg från: Tess82 |Visa alla inlägg
  • Tess82

    MajMammor 2007 15

    Här var det också lugnt igår, bara familjen + en kompis till sambon. Kollade på film och såg fyrverkerier genom fönstret. Linnea ville inte sova middag på dagen så 20.30 orkade hon inte längre utan ville sova, själv gick jag och la mig runt 00.30 och sen fick vi sova till 7.30 imorse så det var ganska skönt.


  • Tess82

    Åh, lycka till ni som väntar på bim, håller tummarna för er båda.

    Har haft fullt upp med skola och jobb senaste tiden. Men nu är c-uppsatsen inlämnad och slutseminarium nästa torsdag och alla uppgifter i IT kursen är klara och inlämnade så det är bara att vänta på resultatet. Blev riktigt effektiv förra helgen så jag plöjde igenom alla uppgifter som var kvar trots att deadline var 3/1 men fick ok från läraren att lämna in en vecka för sent så nu hoppas jag bara på att de är godkända också.

    Har en sambo som är hemma och är sjuk nu igen. Tror han har varit mer eller mindre förkyld sen i oktober så i måndags tvingade jag honom att ringa vc så han fick en tid där imorgon. Tror att det är nåt skit på hans jobb för kollegan är likadan, nästan astmaliknande symptom, inte alls bra. Dags för företaget att hitta en ny lokal tror jag.


  • Tess82

    Jag har hört Linnea räkna till 18 men ofta blir det lite fel ordning när hon kommer över till 13-14. Hon är bra på att räkna antal saker om det inte är för många. Hon kan ganska många bokstäver men har inte riktigt kommit på att sätta ihop dem till ord, ser hon tex. L så står det Linnea, M=mamma osv. Hon kan skriva L, T och I med penna och vet vilken bokstav det är.


  • Tess82

    Oj vad lugnt det var här då, var är alla?

    Drömde inatt att jag var gravid, fick reda på det jättesent men hade typ ingen mage ändå. Lite läskigt för jag vill verkligen inte bli gravid nu. Tur att det bara var en dröm.

    Mumia, hoppas att det inte blir så farligt med kräkandet. Vilken vecka är du i nu?


  • Tess82

    Nu har jag och sambon bokat resa till USA i april, 2 veckor ska vi vara borta. Känns lite nervöst att åka från Linnea så länge men hon ska vara med farmor å farfar + stora syskonen och med mormor så det är ju bara nära och kära vi lämnar henne med så det ska nog gå bra.


Svar på tråden MajMammor 2007 15