• Tess82
  Äldre 11 Mar 17:20
  149894 visningar
  2830 svar
  2830
  149894

  MajMammor 2007 15

  Oj vad kul med lite fart i tråden igen. Här har vi saker så det svämmar över men det mesta har hon ärvt av syskon och kusiner och andra så vi behöver inte köpa saker. Blir väl nåt litet ibland om det är nåt alldeles särskilt hon vill ha. Skulle nog inte kalla henne bortskämd men hon har saker så hon kan då inte klaga.

  Verkar få förlängt på jobbet året ut så inkomsten är räddad ett tag till nu. Som sagt lite trist att pendla och bo borta ibland men jag måste ju ha ett jobb. Söker såklart annat hela tiden men det är inte det lättaste att få nåt, är nog knappast ensam sökande på de få jobb som finns lediga.

  Bara 3 veckor kvar tills vi åker till USA nu, börjar kännas lite pirrigt att lämna Linnea så länge men samtidigt så vet jag att hon är i goda händer och hon kommer att ha det bra medan vi är borta men det hjälper ju inte mot att jag kommer sakna henne nåt kopiöst.


 • Tess82
  Äldre 27 Mar 14:42
  cii skrev 2011-03-26 19:32:03 följande:
  Nu börjar man känna av våren på allvar.
  Victor har snott hem ett gäng pallkragar från jobbet. Jag har ett 30tal plantor i köket som väntar på att bli omplanterade.
  Igår var vi ute med barnen hela dagen och kvällen. Äppelträdet fick sig ett klipp, gräset fick gödning och vatten. Barnen lekte för fullt och det var soligt och härligt, precis som idag =)

  Det går lite drygt i skolan men det är ju inte långt kvar trots allt. *kämpa*
  Nu har jag dessutom blivit erbjuden lite arbete vid sidan om studierna. Ett enmannsföretag som behöver lite hjälp med löpande bokföring och fakturering, men jag vet inte vad jag ska ta betalt?! Jag är ju helt novis. =/

  Med barnen är det bra. Lova har hamnat i en juniorsäng och spjälsängen sålde jag nöjt idag!
  32 gånger sprang hon upp första natten, 7 andra och 5 tredje, sen har hon slutat springa upp =)
  Theo har kommit in i "höja rösten perioden" och tetas med sina föräldrar =] Blandade känslor. Haha.

  Nästa helg ska vi på husvisning... Men eftersom jag inte har något ordentligt arbete så känns det lite trist. Och värre är väl att syrran ska på samma husvisning samtidigt som oss. Hejohå!
  Sånt jobbar jag med b.la. anställd som administratör. Tjänar nånting på 116 kr/tim, inte toppen betalt men helt okej, hoppas dock på lite löneförhöjning i juni.
 • Tess82
  Äldre 30 Mar 17:52

  Cii, jag trivs jättebra med mitt jobb, har ju utbildat mig till ekonom så jag skulle nog hellre hålla på lite mer med den biten men arbetsplatsen och kollegorna är bra så jag klagar inte.

  Här har vi turen att ha ett väldigt flexibelt och bra dagis. Jag brukar vara ledig onsdagar men skulle jag få jobba extra eller byta dag så är det aldrig några problem.

  Linnea är också inne i en rädd-period. Hon är rädd för spöken och monster när hon ska sova men vi kör med öppen dörr och nattlampa så går det bra.


 • Tess82
  Äldre 5 Apr 01:11

  Kikar in från ett soligt (idag iaf) Karlifonien. Underbart med semester men oj vad jag saknar Linnea. Ska försöka njuta av semestern så mycket det går men när vi inte har når särskilt för oss så är det klart att tankarna går hem till lilla hjärtat.


 • Tess82
  Äldre 11 Apr 02:22

  Hej allihopa, låter underbart med sol och värme hemma. Här har vi upplevt allt från snöstorm till strålande solsken. Inatt blev vi stående i en bilkö efter en rejäl olycka, kom varken framåt eller bakåt så hela natten 10 timmar var vi fast, det var dessutom 10-15 minus hela natten. Idag är vi dock tillbaka strax utanför LA och solen skiner och det är en it över 20 grader, snacka om kontraster bara på några timmar. Vi har även tillbringar ett par dagar i Las Vegas och sambon överraskade mig några dagar innan med att fria så numera är vi gifta. Snabbt och enkelt bröllop men det känns toppen.  


 • Tess82
  Äldre 12 Apr 16:45

  Tack, det var oväntat eftersom han sagt att han aldrig ska gifta sig men jag har väl på ågot sätt lckts få honom att ändra sig i den frågan ;).

  Saknar min lilla skrutta massor men samtidigt så har vi en toppen resa så jag passar på att njuta av semestern. Vet att hon har det bra hemma och allt går jättebra, Snart är det lördag och dags att åka hem till lilla hjärtat igen.


 • Tess82
  Äldre 18 Apr 19:53

  Hemma igen från staterna...

  Helt underbart att komma hem till skruttan igen. Först blev hon jätteglad men sen sur och grinig och arg men det var en väntad reaktion, har ju varit borta över 2 veckor så det är klart att hon har lite svårt att veta hur hon ska reagera. Mycket kramar och mys har det blivit men även massa testande av gränser, bara att börja om nu då men nya krafter så det ska nog bli bättre snart. Imorgon jobb igen, känns tufft men det blir ju bara 3 dagar denna vecka så det ska nog gå.

  Börjar också fundera över kalas. Hade inget barnkalas förra året, bara för släkten men fick höra idag att hon varit på kalas i lördags när en tjej från dagis fyllde 3 år så det kanske borde bli av i år. Får väl bjuda dagis kompisarna och kanske nån mer.


 • Tess82
  Äldre 30 Apr 14:42

  Vi köpte en sparkcykel till Linnea i USA som hon fick när vi kom hem. Igår var vi och köpte en liten fyrhjuling som en lite för tidig present (hon fyller den 9e). Tog väl ca 5 min sen visste hon hur hon skulle köra, nu vill hon inte göra annat . På födelsedagen blir det nog en liten skottkärra för det har hon önskat sig, får räcka så eftersom hon har fått en massa saker redan, blir ju fler paket från släkten så det räcker nog till.

  Barnkalas hoppar vi över i år, bjuder kusinerna med barn så kommer det några ganska jämnåriga i alla fall. Är ju rättviksmarknad nu till helgen så det blir nog svårt med kalas, ingen som kan komma. Blir släkten bara och det kan ju vara nog det med.


 • Tess82
  Äldre 5 May 13:46
  2små2stora skrev 2011-05-03 21:16:53 följande:
  Vi ska på bröllop i slutet på maj, min bror som ska gifta sig i Rättvik men nu är det så mycket dividerande om barn hit och dit att jag tappat lusten lite. 

  Vi har ingen barnvakt till J och vill de att vi ska komma får de ta att hon kommer med. Självklart ser vi till att hon ska ha att göra så hon inte stör. Inte blir det lättare av att de gifter sig i Rättvik. 
  Synd att vi inte känner varandra, då hade jag kunnat vara barnvakt.
 • Tess82
  Äldre 6 May 08:38
  2små2stora skrev 2011-05-05 14:20:39 följande:
  Tess: ja det är jätte synd. Men vi kanske kan träffas något. Vi kommer upp den 27 och åker den 29:e
  Ja det vore skoj. Vi får planera in en liten playdate kanske.
Svar på tråden MajMammor 2007 15