Inlägg från: mumia |Visa alla inlägg
  • mumia

    MajMammor 2007 15

    Lillebror är fortfarande namnlös


    Jolina är helt underbar!
  • mumia

    Tackar!

    Lilleman blir en månad idag och har dagen till ära fått ett namn...det blev Lukas till slut
    Har passerat födelsevikten med 53 gram vid dagens mätning.

    Storasyster är en smula okry och hade feber nu ikväll. Sov en timme i bilen i eftermiddags och ändå kom hon själv och bad om att få gå upp och lägga sig när klockan var halv 8...det tackar man ju inte nej till. Men synd med feber för hon skulle få åka o bada i morgon egentligen och så är vi bjudna på 50-årsfest...


    Jolina är helt underbar!
  • mumia

    Ne, lite sorgligt att vi "tappat stinget" i tråden

    Härligt att hon blivit bättre!!


    Jolina är helt underbar!
  • mumia

    Jag och Jolina går inte så bra ihop nu för tiden Jag är rätt lättretlig och stör mig på allt hon gör. Och hon är proffs på att reta upp mig också, vet precis hur hon ska uppföra sig för att jag ska gå i taket. Kaxig och störig, högljudd, lyssnar inte på vad man säger och är allmänt tjurig. Jag blir tokig! Grinsippa är hon också. Jag vet att man ska uppmuntra till att våga visa känslor men jag blir så jävla trött på att det ska grinas och tjutas jämt och för allt. spelar ingen roll om hon blir besviken, arg, riktigt ledsen eller bara lite irriterad....grin grin grin!

    Så....beklagar ego- gnällinlägg!!


    Jolina & Lukas
  • mumia

    Memba - Grattis till bebbe i magen! Visste jag inte...men du kanske inte sagt nå tidigare Hoppas du får må bra snart!

    Mevea - Vad pluggar du för någe?


    Jolina & Lukas
  • mumia

    Hej på er!
    Ikväll har vi varit iväg på medaljjaktens fjärde deltävling
    Vad?? undrar ni säkert...
    Jo Norbergs skidklubb anordnar en skidtävling varje år för barn upp till 14 år. Jolina är med i skidklubben och tränar en gång i veckan och har nu startat i tävlingen för 4:e gången. 5:e och sista tävlingen är nästa söndag. Om man har fullföljt 3 av de 5 loppen får man pokal. Ni må tro Jolina är stolt nu när hon vet att hon ska få en pokal


    Jolina & Lukas
  • mumia

    Weehooo vad roligt! Jag längtar! Undrar om jag längtar mer än Jolina?? Jag och svärmor har bokat två dagar på Kolmården med övernattning på vildmarkshotellet för tösen i maj, samma vecka som hon fyller.
    farmor hade lovat henne en resa till djurparken redan förra sommaren men jag ville inte släppa iväg dom själva och jag var för stor och otymplig för att orka så nu jäklar ska det bli av!

    Två veckor innan det drar jag till London med en kompis, vi ska på Westlife
    Maj = kul månad! men dyr!! vet inte hur jag löser det med denna fattiga föräldrapenning


    Jolina & Lukas
  • mumia

    Nu ska ni få höra nåt tragiskt, jättetragiskt men jag kunde inte annat än garva först: Jolina och jag blev osams vid nattningen varpå jag blev arg och hon ledsen. Denna gång hade dock tösen rätt, det var helt obefogat av mig att bli arg så jag lägger mig och ber om ursäkt efter konstens alla regler och säger till slut "jag ska försöka bättra mig....usch vad jag är en dålig mamma" Jolina svarar då: "mmm....ja, men så dålig är du ju inte, du är ju bra på att diska och dammsuga"


    Jolina & Lukas
  • mumia

    Måste fråga...ungefär vilken tid lägger sig era snart 5-åringar på kvällen??

    Vi brukar börja på med nattningsbestyren strax efter 19 och önskar att hon sover till ca 20 senast.
    Dock uppför hon sig som ett monster och är allmänt kaxig, högljudd, respektlös, lyssnar INTE mm när dessa bestyr pågår. Dom kvällar hon får vara kvar uppe senare (t.ex. någon lördag får hon sitta med och titta på gladiatorerna) är hon hur snäll o go som helst.
    Vad tror ni detta kommer sig av?? Är hon inte trött då vid 20 eller är hon redan övertrött?? När klockan närmar sig 22 den där lördagen, är hon då beyond övertrött och därför så go´?? Vad ska jag göra för att slippa detta KAOS vid kvällsrutinerna??


    Jolina & Lukas
Svar på tråden MajMammor 2007 15