• Äldre 18 Dec 10:38
    150970 visningar
    2830 svar
    2830
    150970

    MajMammor 2007 15

    Tess82 skrev 2010-12-18 09:53:48 följande:
    DP, hur gick det med Leyas öron? Linnea hör också jättedåligt nu efter förkyldningen så jag tänkte om du hade nåt bra tips.

    Läkaren hade sagt att hon hade mycket vax men hur ska man få bort det då? Nu har jag tappat rösten också så kombinationen blir ju inte så bra. Varför svarar du mig inte frågade hon imorse och då hade jag med min hesa stämma svarat 3 ggr redan .

    Sambon fick lov att åka till jobbet en sväng men jag hoppas att han inte blir borta allt för länge, akn nog behöva hans hjälp lite idag.
    Faktiskt hörde hon lite bättre den dag jag hade bestämt att jag skulle ringa ÖNH. Men har fått tipset att dom får hålla för nästan och blåsa, ungefär som dom snyter sig för att tryckutjämna. Angående vaxet så ska det vara där, Leya har också mycket men dom säger att det är bra(så länge det inte blir klumpar då), så vaxet ska man låta bli. Sen nässpray fick vi köra med ett tag. Låter jobbigt att vara hes och hon hör dåligt, vet precis hur det känns!! Hu!
    »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
  • Äldre 30 Dec 13:43
    Trekidz skrev 2010-12-30 13:26:56 följande:
    God fortsättning till Er alla :) Här väntas en liten till den 16 juni, en som trotsat allt vad p-pillereffekt heter...
    Grattis!!

    Min värsta farhåga är just nu att bli gravid igen, skulle aldrig orka med en till då Billy är riktigt jobbig (troligen pga mjölk- och eventuellt äggallergi).
    »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
  • Äldre 31 Dec 15:38
    Gott Nytt År till alla mammor och barn! Skål

    Här blir det inge fira utan vi kommer att lägga oss när Billy somnat (om han inte somnar redan 18:30 men gör han det vaknar han nog vid 9 och är vaken ett par timmar). Har superjobbigt just nu med billy och en trotsig Leya. Vi orkar inte leka med stackarn så hon blir rastlös. Försöker ändå göra andra saker med henne men inget är som dagis. hon kommer att få gå en dag nästa vecka så hon får leka av sig lite.
    »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
  • Äldre 1 Jan 21:58

    Leya är också rätt så dålig på att leka själv, hon kommer fram till en och blinkar lite med ögonlocken och säger: "mamma.... jag vill leka med dig", detta försöker hon först på favoritera sen på nästa och sen på nästa.... blir ofta tv om ingen kan leka med henne... tyvärr! Fast ibland överraskar hon, då kan hon t ex bygga sig en liten koja t ex i tvättstuga och sitta där och leka med sina nallar... fast någon längre stund är det inte men iallafall


    »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
  • Äldre 2 Jan 09:30
    memba, låter som du vet vad det beror på? Säkerligen nappen och snutten som fattas. Varför gav ni bort snutten? (bara nyfiken). Hade Leya hade ju sina nalllar och napp men fick behålla nallarna som tröst istället. En nalle gör ju liksom inget om dom har till skolålder ens. Min tanke är ju att det försvann väldigt mycket tröst för Kevin på en gång? Napp förstår jag måste bort pga tänder och bett och så men snutten? Bara mina tankar, hoppas du inte tar illa upp.

    Leya sover bra på nätterna nu när hon sover längre på morgonen, har inte vaknat på några nätter nu, men då har ju billy varit jobbigare istället... pust...
    »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
  • Äldre 2 Jan 11:06
    memba skrev 2011-01-02 11:02:17 följande:
    Dp: Jo, det var min tanke, men han fick välja och valde att ge den till tomten. Sen var den på gränsen till upplösning, bara trasor å trådar!! Kanske ska tomten skicka snutten med posten?!
    Ja, det kanske får han på rätt köl igen Syrra, har hon börjat gå i sömnen kanske? usch, låter jobbigt med W Billy har ju varit riktigt förkyld inatt och det piper i luftvägarna men när vet man att man ska till doktorn? Han har ju ingen feber och är bara lite grinigare än vanligt...
    »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
  • Äldre 11 Jan 13:36
    Sötboll, hoppas det tar sig snart!! Inte roligt att vänta antar jag Mumia, spottings är blodigt stänk... inte riktig blödning men en antydan till Lycka till till dig också!
    »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
  • Äldre 13 Jan 21:12
    Puzz, lycka till!

    Mumia, testat?
    »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
  • Äldre 14 Jan 07:58
    Mumia, vet precis hur du känner dig, så kände jag också när vi försökte, jag plussade ju bim -4 eller nå

    Inatt ska Leya sova hos favvofaster, tyvärr har hon fått värsta skällhosta och blir alldeles röd i ansiktet när hon hostar Obestämd

    Leya är helt besatt av läkarprogram, nu på morgonen var det om en tjej som får anfall och skulle operera hjärnan, jag sa: nu byter vi kanal, NÄÄÄÄJ, skriker Leya, hon vill väldigt gärna se när dom skär och hur det ser ut. Lurade dock över henne på barnkanalen, vet inte hur mycket hon tål innan hon blir rädd....
    »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
  • Äldre 14 Jan 12:43
    mumia skrev 2011-01-14 12:13:59 följande:
    Plus 
    Grattis!!! Skönt det tog sig så fort så gubben inte hann ändra sig
    »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
Svar på tråden MajMammor 2007 15