• Äldre 25 Jan 08:35
    150788 visningar
    2830 svar
    2830
    150788

    MajMammor 2007 15

    2små2stora skrev 2011-01-25 08:11:04 följande:
    J får krupp varje gång hon påbörjar en ny förkylning. W har inte fått det än. 
    Det är svårt att säga, men hon behöver ju inte vara på den andra bebisarna. 
    Nu har hon vaknat och det hörs inget speciellt, hon blev jätteledsen när hon onte skulle få gå på dagis så jag tänkte att hon kanske kan gå och dom får ringa om det händer nått, jag är ju i krokarna hela tiden så... Eller är jag dum då? Det är hennes sista dag på dagis den här veckan, annars hade hon nog inte fått gå... eller... hmm
    »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
  • Äldre 2 Feb 21:05
    Cand, välkommen tillbaka! Inga fler småknoddar på väg hos er? Funkar det bra med jobb och trotsig 3-åring? Mumia, livets gång lär hon sig nog så småningom ändå... tycker helt klart att hon ska få vara på dagis.

    Leya var bra gullig. Fick ett hemskt besked för ett par veckor sen, en gammal kompis till oss hade tagit livet av sig. Leya frågade varför jag var ledsen och jag sa som det var, att en kompis hade dött. Då funderade hon en stund och sa sen lite glättigt och med huvudet på sne "-men mamma, hon är inte död, hon sover bara hårt". Så gulligt!! (ja, hon är influerad av törnrosa och snövit )
    »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
  • Äldre 4 Feb 18:49
    Cand, jo jag har en liten Billy som är sex månader nu

    Leya har precis börjat med att rimma allt, mamma pamma, Anna panna osv, någon mer?
    »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
  • Äldre 5 Feb 09:11

     


    Haha, munnen går i ett på Leya med... ibland frågar jag henne om hon inte kan vara tyst ett par minuter, antingen svarar hon: Va? eller så: Varför?

    Den 15:e får hon ju rör och jag gruvar mig lite för narkosen men samtidigt ska det bli så himla skönt att hon kommer att höra!

    Bjuder på en bild på mina små älsklingar!
    »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
  • Äldre 7 Feb 10:35
    RosaNapp, dom ska väl trilla ut av sig själv och förhoppningsvis när det händer så har hon växt ifrån problemen Tanucik, så är Leya också fast det går i perioder, ibland är hon jätteduktig men ibland byter vi trosor 3-4 gånger per dag för att det blivit en prick i dom.

    Memba, Leya biter också på naglarna men det har blivit mindre sista tiden, vet inte riktigt vad som hjälper, jag säger bara att det är mycket basilusker under naglarna men vet inte om det hjälpt.
    »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
  • Äldre 9 Feb 11:13

    Välkommen tillbaka alla!


     


    Jag hette Blindness förut och jag har också fått min tvåa i juli. Börjar jobba igen i april, skrämmande! Fast ska vara ledig juli/augusti med maken (vi gifte oss på Billys dop i november)


     


    Idag drog vi iväg på mitt jobb och skulle hälsa på med båda barnen... var bara två pers där.. onödigt! Fast samtidigt måsta jag lämna in föräldraledighetsansökan som jag har glömt lämna in. Sen hem direkt för tyvärr vaknade Billy efter bara ha sovit i 20 min så han blev jättegrinig....


    »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
  • Äldre 11 Feb 20:18

    Här har vi hållt oss inne idag. Leya fick dock åka med pappsen i traktorn och vara med honom på jobbet tills han slutade från strax före 15 till 16. Hon tycker det är så kul att åka traktor.

    Har fått klagomål (till och från) från min syrra för hon tycker jag skriker för mycket på Leya.... kanske jag gör men samtidigt har hon inga barn och har ingen aning vilken gallfeber en 3-åring kan reta på en!! Detta plus att jag har lidit av sömnbrist ända sen Billy föddes.... Blir så less, räcker det inte med att jag har dåligt samvete ändå? Det är ju även så att vi bor med Leya jämt och vet vad hon reagerar på och inte, ofta får vi tjata minst 3 gånger innan hon gör som vi säger och då även höja rösten (skriker inte alltid...). Retsamt som fan iallafall att hon ska lägga sig i


    »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
  • Äldre 11 Feb 21:23

    Ja, kanske kan jag skylla på pms också då jag sen jag satte in sprilen i oktober haft mens tre dagar i veckan... Grejen är ju den att visst, jag tappar tålamodet, detta lättare när jag inte sovit bra på ett tag. Fast jag och Leya pratar ofta senare om vad som hände och varför och sen säger vi förlåt (båda två om det behövs, bara en om det är en som gjort fel). Jag talar alltid om att jag älskar henne och ibland när vi blir arga båda två så brukar jag säga att "nu skriker vi så vi blir klar nån gång", då skriker vi varannan gång bara så här rakt ut GAAHHH och sen skrattar vi Sånt har inte min syrra sett och har således bara sett en bråkdel...


    »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
  • Äldre 15 Feb 19:09

    Idag har Leya fått rör i öronen, det hade varit som tuggummi bakom trumhinnan sa doktorn och dom hade inte fått ut allt. Inte konstigt hon hört dåligt stackarn. Var lite jobbigt på uppvaket då hon grinade och slängde sig hit och dit men sen lugnade hon sig lite och somnade i nästan två timmar och sen var hon lite lugnare

    Somnade igen när vi kom hem och sov två timmar till och nu ville hon redan lägga sig. Varit en jobbig dag för stortjejen Välkommen tillbaka alla gamlingar!!


    »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
  • Äldre 15 Feb 19:59

    Ja, det var jätteskönt att ha det gjort. Är alldeles slut allihopa! T o m Billy sover redan


    »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
Svar på tråden MajMammor 2007 15