• FruHeo
    Äldre 29 Apr 22:25
    150973 visningar
    2830 svar
    2830
    150973

    MajMammor 2007 15

    Ms Leia: Nja, alltså det är bara S, M och V som är våra biologiska barn. Men vi har ju Linda också, min systerdotter. Så jag räknar dem alltid som fyra.
    Ja kör på en tvåa! Det är roligt med bebisar ! Heja heja! Hihi

    3bus: naaaw, sötis! Hihi!

    DP: Usch, träligt med lössen.

    Jag gillar också möblerna från cilek, Saga såg dem och sa: mamma en sån mä jallybile vill ja ha! Men det blir nog inte så tyvärr. Hahah
    Burk, känner mig skithängig idag. Snorar, hostar och fryser. Usch, säkerligen nån jääääävla dagisbasilusk.  Dessutom fruktansvärt opassande för jag vill inte att Saga eller Melina heller för den delen, ska smitas. Men jag gissar att det lär säga bang och så dimper de igen. Ska dock bli spännande att se hur dålig Saga blir nu efter operationen.
    lycklig fyrbarnsmamma!
  • FruHeo
    Äldre 22 May 11:57

    Grattis till alla som fyllt år, stora som små!!


    lycklig fyrbarnsmamma!
  • FruHeo
    Äldre 28 May 00:26
    Mumia: åååh hoppas!!!!!!!!

    3bus: åååh jag älskar kökstapeten, den var störtskön! byt inte ut den! Utan byt kaklet istället, för det var inte alls lika fint ,-)!
    lycklig fyrbarnsmamma!
  • FruHeo
    Äldre 4 Jun 12:54
    RosaNapp skrev 2010-06-04 12:21:29 följande:
    mumia: låter ju lovande, inte alltid man välkomnar kräk

    Jag är lite besviken. Var till den andre läkaren igår och han sa rakt ut att han- och många med honom- ansåg att det var ingen idé att försöka få reda på allergi till varje pris (som han uttryckte det) utan bara behandla så bra som möjligt. Så det enda jag fick till V var Tavegyl att ta varje kväll och en ny salva, igen...  Om det inte fungerar så bra så ska han få prova en lite nyare metod till hösten. Han ville mao inte ta några test eller så alls. Däremot skulle han kolla upp glutenprovet som inte stod med i journalen.
    Jag ses väl snart som hispig mamma. Och att jag frågade om humöret kunde påverkas (V har ju häftigt temperament och är mycket trött, har stort sovbehov fortfarande) tog han snarare som ett tecken på att han skulle ha någon sorts bokstavsdiagnos, det var vad han pratade om iallafall. Jag kanske är ute och cyklar, men jag har läst att även allergi kan visa sig på humöret sas och V har inga koncentrationssvårigheter. Däremot stort sömnbehov och behov av att ha jämn blodsockernivå.
    Idiotdoktor säger jag bara sådär rent spontant. Allergier ska diagnosticeras! Av ett par enkla anledningar. Det är otroligt dumt att belasta kroppen med det man är allergisk mot. När kroppen tillslut får för mycket av histaminet (som bildas vid allergi) och det kan tillslut gå så långt att man får en akut allergichock. Dessutom, en allergi som  man ignorerar kan ofta leda till fler allergier. Sedan, det är aldrig speciellt trevligt att gå runt med eksem, diarrér och klåda. Bara det är grund nog till att ta reda på VAD som orsakar symptomen och inte bara konstatera att och trycka ned dem. Som du säger, allergi kan i stor utsträckning sätta sig på humöret. Jag tänker även att eksem etc. kan vara  ganska påfrestande både fysiskt och psykist. Inte enkelt att växa upp i dagens samhälle. Man kan bli mobbad för mindre än eksem över kroppen. Så den där läkaren borde veta bättre. Och Tavegyl! Hallå??? Bättre mediciner finns faktiskt. Visst har vi tavegyl här hemma som vi ger om det är krisigt. Men aldrig som förstagångsmedicin. Herregud, det går att däcka en fullvuxen karl på en liten sketen tablett tavegyl. Nej nya moderna antihistaminer så som aerius är bäst.
    Jag är dock inte förvånad. För attityden till  allergier i vissa delar av sjukvården är att det är en skitsak, nått som man får leva med och som inte behöver behandlas.
    Hmpf! Har ni blivit remiterade till en speciallist? Kräv det annars.....
    Kram!
    lycklig fyrbarnsmamma!
  • FruHeo
    Äldre 4 Jun 16:45
    mumia skrev 2010-06-04 14:55:33 följande:
    Svårt att sluta tänka på det? Skojar du?! Det är nog fan det enda som finns i mitt kontor just nu!!Har t.o.m drömt om det inatt!  Har varit och köpt nya tester och vill egentligen testa på en gång, men så läste jag att man skulle ha morgonurin om man testade tidigt så jag lär väl vänta till i morgon bitte då. Kan ju iofs vara bra för sambon ska åka bort en sväng i morgon fm och jag vill inte att han ska vara hemma. OM det skulle vara positivt så måste jag få smälta det och klura ut hur jag ska berätta det för honom. Funderar helt allvarligt på att meddela via sms för jag vill inte se hans arga, besvikna ansiktsuttryck och höra hans suckningar
    Åååh hoppas hoppas! *håller alla tummar och tår*
    Alltså, ibland vill jag bara slå din karl lite! Vill man absolut inte ha barn borde man logiskt sätt skydda sig till max. Därför bör han inte sucka!!!!!
    lycklig fyrbarnsmamma!
  • FruHeo
    Äldre 22 Jun 10:48

    Välkommen hit Mona! Roligt med ett syskon. Mina twins Saga och Melina är födda i mars 2007, två månader tidigt. Hos oss bor även min systerdotter som fyller 18 om 2 veckor. Vi har även en liten kille född i januari 2010.

    Puzz; jag äter fortfarande cerazette eftersom jag fortfarande ammar Ville. Men jag har haft spiral innan, fungerat kanonbra!


    lycklig fyrbarnsmamma!
  • FruHeo
    Äldre 30 Jun 08:06

    Här badar S o M också för fulla muggar, totalt blindgalna. Kastar sig från bryggan, struntar fullkomligt i om det är 1m djupt eller 10. Annars snorar vi mest. Jag är igensvullen och förbannar allt vad gräspollen och myggbett heter.


    lycklig fyrbarnsmamma!
  • FruHeo
    Äldre 6 Jul 17:53

    Malin: men ååh, dubbelt grattis! Hurra hurra! Två är ju bäst, en graviditet, två bebisar. Hihi! Visst dubbelt jobb, men mer än fyrdubbel kärlek! Vilken vecka? När är bf? Massa grattis igen!!!!!


    lycklig fyrbarnsmamma!
  • FruHeo
    Äldre 6 Jul 19:35
    Malin F skrev 2010-07-06 18:01:05 följande:
    FruHeo skrev 2010-07-06 17:53:17 följande:
    Malin: men ååh, dubbelt grattis! Hurra hurra! Två är ju bäst, en graviditet, två bebisar. Hihi! Visst dubbelt jobb, men mer än fyrdubbel kärlek! Vilken vecka? När är bf? Massa grattis igen!!!!!
    Tack!!

    Är nu i v.10 och beräknas föda i början på feb. Men förmodligen kommer dom i januari... Det känns ju jätteskoj men samtidigt är man orolig när man åter står inför en riskgraviditet.
    Inte så konstigt att du är orolig, befogat helt klart. Men jag tror att de kommer ha god koll på dig och bebisarna. Hoppas att de små liven håller sig i magen fram till v 34 i alla fall!
    2små2stora skrev 2010-07-06 18:14:26 följande:
    Johanna har fått en pojkvän på dagis Det ska pussas och kramas innan hon kan gå hem de ser så söta ut frågar man vad hon gjort på dagis så har hon kramat Felix 
    Naaaw, sött!
    lycklig fyrbarnsmamma!
  • FruHeo
    Äldre 8 Jul 10:29
    2Fina skrev 2010-07-06 20:15:59 följande:
    Heoo, hur är läget med dina små spöken och brorsan?
    Småbrudarna mår faktiskt rätt bra! Helt otroligt faktiskt. Visst pollen etc, men det överlever vi. Vildeville, hans smeknamn säger nog allt ! Han har knäckt sittkoden och har lagom börjat hasa sig. Unge till att vara tidig. Vi har lagom börjat med purré. Så vi lever ett geggigt liv, eller vad man nu säger. Hahaha!
    Grattis i efterskott. Hur mår magen?
    Trist med nappabstinensen, hoppas att det ger sig snart.
    lycklig fyrbarnsmamma!
Svar på tråden MajMammor 2007 15