• Tess82
  Äldre 4 Mar 18:04
  139514 visningar
  2830 svar
  2830
  139514

  MajMammor 2007 15

  Fick inte jobbet men har i alla fall fått ett heltids vik på en månad på äldreboendet så lite får jag då jobba.


  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 4 Mar 18:09

  Ja det är ett sjukvik så det beror på om hon blir sjukskriven längre då kanske jag kan få fortsätta.


  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 8 Mar 22:31
  Zas, har inte hört nåt om jobbet i klädaffären än, de skulle intervjua många så troligtvis blir det inget med det.

  Idag har jag jobbat på bank och imorgon hoppar jag på mitt vikariat i äldreomsorgen så nu blir det då jobb några veckor framöver i alla fall.

  Zas igen, Låter lite som att storasyster kanske är sotis och skriker efter uppmärksamhet, kan det vara så eller är det bara "jag vill inte sova krångel". Här kan det ropas efter vatten, täcke av och på och strumpor av och på m.m. för att dra ut på tiden vid läggdags. Har fått börja fråga om det är nåt mer hon vill innan hon ska sova för då vet hon att jag inte tänker springa 7 ggr till.
  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 9 Mar 09:10

  Vad skoj med nya badrum, vi är ju också pågång med det men arbetet står ganska stilla just nu. Hoppas verkligen att det sätter fart snart ska bli skönt att få ett badrum där man kan vara två personer samtidigt utan att krocka så fort man rör sig .

  Idag ska storasyster hämta Linnea på dagis så jag tog med pulkan imorse för vagn blir nog tungt att dra när det blir + grader. Hon har hämtat en gång tidigare och det var inga problem. Skönt att hon kan ställa upp för jag jobbar kväll och sambon ska besikta en bil.


  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 9 Mar 12:20

  Kom två hantverkare strax efter att jag skrivit förra inlägget och grejade i blivande badrummet så nu är avloppet pågång i alla fall .


  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 13 Mar 15:17
  2Fina skrev 2010-03-13 15:02:46 följande:
  Syrra, apoteket rekommenderade att ge en halv dos nu och en hel dos innan hon lägger sig, får se hur slö hon blir nu då. Tycker det är bra att hon får redan nu så man får se hur hon reagerar på preparatet.
  Skönt att ni fått nåt mot klådan så kanske ni får sova inatt allihopa, det kan ju behövas för att orka med.

  Gick vattkoppor här också för några veckor sen men Linnea fick ju sportlov så hon kanske "missade" denna vända, har inte hört nåt mer sen hon kom tillbaka igen.

  Idag har vi varit och shoppat nya fodrade gummistövlar och måndag eller tisdag kommer nytt regnställ för galonisar kan nog vara bra att ha. Nu fattas fleecefodrat regnställ för det tyckte jag var toppen förra året. Gick så snabbt från kyla till slask så vi hann inte riktigt förbereda oss men nu så börjar vi bli rustade för vår.
  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 14 Mar 17:02

  DP, oj stackarn vad mycket koppor, såg inte så roligt ut .

  Linnea är nog fortfarande minstingen här, hon väger fortfarande under 12kg men äter som en häst så jag förstår inte var all mat tar vägen.


  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 14 Mar 17:07

  Linnea verkar ligga på -2 både på längd och vikt. Hon har följt sin egen kurva ända sen hon föddes och med två föräldrar på 161 och 165 cm över jorden så kan man väl inte räkna med att hon blir så stor heller.


  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 18 Mar 19:37
  Heoo, fy vad läskigt men vad skönt att det blev operation ändå. Hoppas hon piggnar på sig snabbt nu då, förstår att det måste vara jobbigt att ha henne så långt borta.

  3Bus, härligt med lite tid för sig själv. Hur långt gången är du nu då?

  DP, tycker också att du kan skicka henne till dagis. Är hon pigg och frisk så mår hon nog bara bra av att komma till dagis och leka av sig en dag före helgen.

  Här var det lite kinkigt nyss vid läggdags. Först dagis 6.30-16 sen kalas för storebror hos hans mamma kl 17.30. Var hemma strax före 19 sen blev det läggdags ganska snart efter det. Hon hade såklart inte sovit middag på dagis idag heller så hon var något trött och då blir det protester. Kopplade av ganska snabbt i alla fall och tror att hon redan har somnat. Imorgon är jag ledig från jobbet men måste plugga så det får bli dagis 8-15, lite sovmorgon i alla fall om hon inte är inställd på att vakna tidigt nu.
  Linnea -07
 • Tess82
  Äldre 22 Mar 19:48

  Har jobbat hela helgen men imorgon är jag ledig = pluggdag. Tänk vad skönt det ska bli till sommaren när skolan förhoppningsvis är avslutad och jag verkligen får vara ledig när jag är ledig.


  Linnea -07
Svar på tråden MajMammor 2007 15