• Äldre 4 jul 21:41
  125351 visningar
  2830 svar
  Inlägg från 2Fina Visa alla inlägg
  2830
  125351

  MajMammor 2007 15

  Jag svällde som bara den med Billy, han är ju född 27 juli och jag var in 12 juli pga gigantiska fötter, +1 äggvita och väldigt högt blodtryck. Svällde inte nå med Leya.... men det var nog bara värmen ändå som ställde till det.

  Jag gick upp 8 kg med Leya och 11 kg med Billy

  Imorrn åker jag och Leya med tåget till dalarna och hälsar på min pappa och hans tant. Blir en sväng till orsa och kollar björnar, Leya kommer att tycka det är så spännande!! Vi blir bara borta i två nätter, vågar inte mer när maken får vara hemma med Billy och jag har aldrig varit ifrån Billy så länge nån gång Spännande!


  »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
 • Äldre 8 jul 20:42
  Tess, synd jag inte såg ditt meddelande tidigare, vi åkte den 6:e och jag känner igen namnet Vikarbyn Isbjörnarna var bäst!!

  Gick jättebra med tågresa och Leya, blev dock värre när vi kom hem och allt halkade hem i vanliga vanor igen.. tråkigt!! Billy hade varit så lugn också hela tiden, hade dock vaknat och ätit på natten. Leya hon vaknade tidigt hos morfar men turigt nog är han uppe väldigt tidigt på morgonen så jag skickade upp Leya till honom så jag kunde sova en stund till

  Imorrn ska Leya på kalas, jag kommer att följa med för dom hon ska till gillar jag inte riktigt och vet inte riktigt vart jag har!

  Trevlig sommar till alla!!
  »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
 • Äldre 7 aug 09:20

  Här har vi det fruktansvärt jobbigt med Leya och hennes trots, hon bestämmer osv osv... sen blir hon inte gladare fast vi hittar på saker, det är liksom som att hon bara räknar med att sånt gör man sen kan man vara sur och trotsig ändå. Det är inte kul att hitta på något Antar att hon saknar sina kompisar också och är lite avundsjuk på Billy.... av någon anledning....


  »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
 • Äldre 11 aug 07:01

  Leya saknar också dagis! Det har flyttat in en pojk som fyller 7 i huset bredvid här och hon springer dit och är med honom ibland. Igår hade dock denna pojk besök av en tjej och Leya ville "bara" springa dit för att fråga vad hon hette. Sen hängde hon tydligen på dom men dom ville inte ha henne med så dom gömde sig i garaget. Gjorde lite ont i mitt hjärta att se men det är väl inte första gången detta kommer att hända... Pratade dock med Leya sen och sa att nästa gång hon vill dit och leka så kan hon fråga först om hon får vara med och säger dom då nej så ska hon bara säga "okej" och gå därifrån så att dom kan fundera vad för kul hon ska göra istället Får väl se om det fungerar

  Förstår ju helt och fullt att två 7-åringar inte vill leka med en 4-åring


  »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
 • Äldre 17 aug 14:49
  Sötboll skrev 2011-08-17 14:26:20 följande:
  Hej tjejer!

  Har tyvärr fått  missfall nu efter vårt efterlängtade +. Hoppas cytotec tabletter ska hjälpa till att få ut allt. Livet är inte rättvist.. 
  Beklagar Vet ju att ni försökt länge! Finns väl inget som tröstar så jag säger bara att nästa gång är det er tur!!

  Leya är 99,5 cm och väger 15,9 kg
  Hennes lillebror väger som 1-åring lika mycket som Leya gjorde som 2-åring (10,5 kg)
  »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
 • Äldre 28 aug 19:34

  Mumia skrev 2011-08-28 18:51:10 följande:


  Åh jösses vad billig min tös varit idag. jag har sovit som en jävla kratta inatt så tröttheten gjorde det svårt att hantera en lika trött och trotsig 4-åring. Man kan ju verkligen bli tokig på dom underbara små liven!!!
  Där håller jag med!! Leya är fullständigt...... ja, jag vet inte... hon har inga tankar på någon annan än sig själv, och fast hon en dag fick klippa sig hos frisör, rida ponny, hoppa hoppborg så började hon ändå böla när vi gick till bilen för att hon inte fick en BALLONG!! Gah!

  Nu när lillebror är ett år så är dom mer avundsjuka på varandra, försöker lära åtminstone Leya att man ska vara rädda om sina syskon och försöka vara vänner hela livet... funkar sådär

  En liten bild på min tjej efter frisörbesöket igår
  »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
 • Äldre 1 sep 06:48

  Här fanns det ingen plats för Leya i gympan som passar vår tid, hade velat ha på våran ort men då fattas det ledare. Funderade och frågade vad man skulle kunna som ledare men fick reda på att det nog inte hjälper då det måste vara tre ledare då barngrupperna är runt 20 barn (4-5 åringar) och så många vågar jag inte ha själv

  Idag börjar jag med min viktminskning!! Ska försöka gå ner en hel del till sommaren 2012 så idag bestod frukosten av en macka med skinka, en kopp te utan socker och ett kokt ägg! Ska gå på ett pass swizzball på lunchen idag + att jag har köpt en pilatesboll hem också :-P Nu jävlar!!


  »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
 • Äldre 13 sep 20:35
  Syrra, Leya ska alltid tävla, fast ibland när hon inte orkar så säger hon -idag tävlar vi inte! Hon förlorade i memo en gång och blev jättearg, jag förklarade då att det inte var vem som vann som var det egentliga viktiga utan att man har roligt när man spelar, så nu säger hon grattis om någon annan vinner Men annars så tävlar vi i vem som kan klä på sig fortast och så Mumia, kul! Vilken tur du var på tillväxt-ul så du fick veta att den var i säte, eller iofs, det känner väl kanske bm också annars? När hade du bf?
  »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
 • Äldre 18 sep 20:06

  Usch, vi har det så jävla jobbigt just nu. Leya har fått något storhetsvansinne, hon har ju alltid  haft ett stort ego men nu börjar det gå till överdrift. Hon har börjat bli så elak på Billy, knuffar omkull honom, sparkar honom och diverse andra "dumma" saker. Skäller och säger till henne att inte göra så, har även testat att ignorera henne men det hjälper ju inte Billy på något vis... (han ger dock igen genom att bita Leya....).

  Nu var droppen nådd, för det första fick hon ett hysteriutbrott när hon inte fick följa med maken när han skulle åka till stugan, lugnar sig inte och sitter och skriker att det är orättvist och att hon aldrig får göra något (!!!!!). Får henne att lugna ner sig och talar om för henne att hon måste börja lyssna på oss och att vi är dom som vet och vill lära henne. Senare när hon håller på att byta om till pyjamas så börjar hon dra i Billys ben (och han står på en fotpall), jag säger till på skarpen och spänner ögonen i henne, då säger hon -Schas! och viftar med handen. Fatta att jag blev så arg, skällde igen på henne och sa att sådant är något "dumma"människor säger. Då säger hon med gråten i halsen -Jag sa ju att jag är dummast! (vilket hon sa för några veckor sen när hon skulle sova och jag pratade ur henne dom dumheterna då). Svarade att hon inte alls är dummast utan BÄST men att hon gör alldeles för mycket dumma saker.... Snart vet jag inte hur jag ska tackla detta, det är inte bara oss hon är så här mot blev jag varse idag.

  Idag när vi var på kalas så sa värdinnan till Leya att hon inte fick klättra på kattleksaken, -men jag vill! säger Leya då. och försöker säga att hon vill och att hon ska göra så. Sen när hon väl "accepterar" svaret så kryper hon därifrån och säger något dumt om värdinnan vilket jag inte hörde riktigt..... Hon är fasiken bara fyra år och beter sig som en tonåring!!


  »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
 • Äldre 19 sep 06:13

  Skrev ett svar igår redan men det hade tydligen inte blivit postat!

  Tack för att ni har skrivit, då är det inte bara Leya som beter sig....  vilket faktiskt är skönt att veta för då måste det ju vara någon "fas". Kanske är det inte helt fel på våran uppfostran då? Det man är mest rädd att hon ska växa upp och  bli en hemsk brat av något slag.... men vi jobbar och jobbar på det.... Gäller väl att hålla sig lugn själv också vilket inte alltid är lätt...

  Dalkulla, grattis!! Hoppas det lilla pyret stannar


  »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
Svar på tråden MajMammor 2007 15
Logga in
Bli medlem