Inlägg från: 2Fina |Visa alla inlägg
  • 2Fina

    MajMammor 2007 15

    2små2stora skrev 2011-09-19 07:03:14 följande:
    Ni kanske slipper det när hon blir 6 istället
    Usch, nu blir jag rädd, tänk om hon blir ännu värre när hon är 6?

    Ibland när jag ska läsa saga för henne så kan hon hållla för näsan för hon tycker jag har dålig andedräkt (!), sen när jag ska gå och lägga mig i min säng så hon får somna själv så kan hon säga -men mamma, du är fin! (ungefär som hon måste kompensera att hon tyckte jag luktade illa ) Lite sött men också en sån där WHAT? kan man sånt där när man är 4 år?
    »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
  • 2Fina
    mumia skrev 2011-09-26 20:34:42 följande:
    Igångsättning på onsdag morgon. Dagens TUL beräknades till 4700g
    Lycka till idag Snart har du din lilla bebis!

    Här går man på en sista föräldraledighet snart, ska vara ledig i tre veckor och sista veckan är det inskolning på dagis för Billy. Leya kommer att bli så nöjd att gå längre dagar på dagis, hon vill verkligen inte gå hem därifrån....
    »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
  • 2Fina
    mumia skrev 2011-10-01 20:32:23 följande:
    Hejsan alla!
    Nu är jag hemma med bebis. Igångsättningen gick jättebra. Från start kl 11 till ute kl 19. Dock gick det lite väl fort på slutet så han...ja det blev en pojke...pluppade ut på förlossningens toalettgolv. Jag skulle bara kissa och ev sköta magen lite innan undersökning så kom värsta krystvärken och jag fick stoppa han med handen och personalen kasta ikull mig på golvet och förlöste honom inom 3 värkar
    Och håll i hatten nu tjejer för 4,7 var fel....han vägde 5152 g!!
    Grattis! En av varje för dig också Lite originellt att föda på toagolvet bara
    »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
  • 2Fina
    Mevea, välkommen tillbaka! JAg läser ofta snabbt då jag har en klåfingrig liten son som älskar knappar Mammatirra, vi ska till tomteland den 26:e tänkte vi, då har dom ju öppnat inför jul där Syrra,  hur går det med sjuklingarna?
    »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
  • 2Fina

    Hejsvejs på er!


    Jag läser lite då och då men har inte så himla mycket att skriva, eller så har jag det och det inte blir av

    Vi har jättejobbigt med Leya just nu, hon är trotsig till tusen, vi kanske också tar henne på lite fel sätt men det är inte alltid lätt att gissa sig till hur/vad man ska göra. Hon är så självständig i de flesta lägen, t ex så går hon ju på gympa nu och då lämnar man och kommer och hämtar efter en timme. När nu föräldrarna fick vara med en gång, då ville hon inte att vi skulle vara med utan försökte få mig att gå och sätta mig och titta på, hon vill liksom helst vara utan oss när det är meningen. Som när hon ska sova över hos någon så vill hon helst inte att man ringer och säger godnatt.

    Dock har hon blivit så himla mörkrädd, hon vågar inte vara i något rum själv överhuvudtaget, ibland undrar vi om det är någon uppmärksamhetsgrej samtidigt.... men man kan ju inte säga det utifall det inte skulle vara så. Får hoppas rädslan går över till våren då det blir lite ljusare igen.


    »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
  • 2Fina

    God fortsättning!!


     


    Hoppas ni haft en bra jul, här har den avlöpt väldigt bra faktiskt. Fullt hus har det varit så Leya har fått sova inne hos oss då hon lånade ut sitt rum till syrran och hennes kille. Nu tjatar hon dock om att hon vill fortsätta sova inne hos oss men vi ska försöka att inte böja oss för det. Hon har ju ett eget rum (men är som sagt väldigt mörkrädd för tillfället).


     


    VI har nu iallafall nyss hemkommit från ett restaurangbesök, Billys första (om man räknar bort McDonalds då :-P) Det gick fint, Leya tröttnar fort men skötte sig bra ändå. Gott var det, oxfilé och grejer, mums!


    »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
  • 2Fina
    Trekidz skrev 2011-12-26 17:27:08 följande:
    God fortsättning önskar hela familjen :)

     



    Vilka sötnosar Tänk vad fort tiden går!!

    Vill önska alla ett GOTT NYTT ÅR! Skål

     

    Vi kommer att fira det nya året alldeles för oss själv, funderar på att väcka Leya vid 24 för att visa fyrverkerierna, hon har målat fyrverkerier utav ett annat barns teckningar och är väldigt nyfiken på detta.

    Har för tillfället lite problem med min mor återigen, hon klagar på facebook över att vi aldrig kommer och hälsar på... jag har rätt många anledningar till detta men inget jag vill ta på facebook.... Jag blir lika besviken varenda gång hon gör något sånt här, man får liksom aldrig vara nöjd och glad som det är.Hon har t o m skickat otrevliga meddelande till min svägerska som hade bjudit oss på middag på annandagen, då endast för att hon är avundsjuk på att vi umgås..... men men, det kommer väl att passera igen antar jag....     
    »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
  • 2Fina
    Trekidz skrev 2012-01-04 21:53:27 följande:
    Darling P:tack :) Trist med en sådan svärmor... 
    Inte svärmor, mor Mammatirra, tur som sagt att du inte blir helt arbetslös, vart är det du jobbar när du får pendla? och vart jobbade du nu där du fick gå?
    »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
  • 2Fina

    Mumia, Leya är precis lika, hon grinar för allt och tjuter....

    Här hemma har det varit sjukstuga sen i onsdags, Leya började med feber på onsdag, Billy på torsdag och sen dess har båda haft feber. Inte några mer symtom mer än att Billy är lite rosslig.... Skulle ha varit på julgransplundring idag men det får vi hoppa över så vi har ringt till tomten och frågat om han kan komma hit med en godispåsa och det skulle han göra


    »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
  • 2Fina

    Hej hej, Blindness/Darling pink här, jag passade på att byta signatur nu när det var gratis

    Hur är läget med alla?  


    »-(¯`v´¯)-> Leya -07 & Billy -10 »-(¯`v´¯)->
Svar på tråden MajMammor 2007 15