• Äldre 22 Mar 17:40
    150815 visningar
    2830 svar
    2830
    150815

    MajMammor 2007 15

    MEn, dog alla under helgen månne?


  • Äldre 22 Mar 17:51
    2små2stora skrev 2010-03-22 17:48:19 följande:
    Jag har jobbat och sovit hela helgen men nu är jag ledig i 10 dagar.
    Skönt

    Jag har varit bortrest sedan fredags förmiddag. Skulle åkt hem igår, men var sådant väder igår så ville inte köra hem då
  • Äldre 22 Mar 19:44
    2Fina skrev 2010-03-22 18:48:07 följande:
    Mel, nä, inte död men håller på att renovera en lägenhet samtidigt som man börjar känna av foglossning samtidigt som man har en trotsig snart-3-åring Lite tid över till annat då Hur går det med eran renovering? Blir du nöjd?
    Det händer inte, så det svarar väl på allt

    NEj men nu har vi ju varit borta, så då har jag inte ens tänkt på saken. och nu mår jag pest, hoppas lite mer sömn råder bot på det, så man orkar tänka på saken igen.
    Köksluckorna ska lämnas in i veckan iaf hoppas jag
  • Äldre 23 Mar 10:56

    JAg måste försöka få ordning på det där med resor... jag borde få tillbaka mer med tanke på dem. Men får vänta på pappersformatet och se.

    JAg har åkt på bihåleinflammation nu, lagom tills öroninflammationen nästan läkt ut.. härligt


  • Äldre 24 Mar 08:49
    2Fina skrev 2010-03-24 08:44:24 följande:
    Syrra, kul med ultraljud Jag har ett litet dilemma. Leya har börjat slappa vad det gäller att säga till när hon är kissnödig. Fick dock reda på igår att hon har blöja på dagis från cirka 10 till cirka 14, sen vill hon inte gärna ta av sig den.... Har misstänkt att så har varit fallet, anledningen att dom sätter på henne blöja kl 10 är att dom går ut och leker då, sen in och äta och sen ska hon sova, när hon sover tycker jag att hon ska ha blöja men borde dom inte kunna testa låta henne vara utan när hon är ute och leker? Jag har en massa ytterkläder och har faktiskt hängt upp en del overaller där, just utifall hon kissar på sig men dom har nog inte fattat. Tycker ni hon ska få ha blöja när dom är ute och leker eller ska vi säga till om att hon ska vara utan blöja? Hon var ju så duktig men nu slappar hon hemskt igen...
    Svårt.

    Jag vet ärligt inte om de fortfarande har blöja på Ellan när de är ute... jag tror inte det, men det är bara ett antagande. Får be Anders att fråga. Annars ute, i det här vädret som varit så tycker jag att det är ganska okej med blöja - men de borde ju isf ta av den så snart de kommer in. Vet att jag var jätteirriterad när hon hade blöja ute (det var okej) men att de sedan inte tog av den när de gick in, och hon hade den under maten, och kvar när vi hämtade.

    Fråga, om den inte brukar vara blöt när de kommer in, innan hon ska sova (för isf förutsätter jag att de har bytt den) så borde det ju gå utan.
  • Äldre 25 Mar 16:50

    Här har det kommit 1 fall av vattkoppor på dagis, så nu hoppas jag ärligt att Ellan får det ganska snart, så det är överstökat.


  • Äldre 1 Apr 19:26

    Nu har I också fått magsjuka.. tråden verkar smitta. Vi som skulle få påskbesök. får se hur det blir med det nu, inget kul att råka smitta, och man vet ju aldrig hur många av oss som blir sjuka. Man ju kan ju må både ganska bra och fullkomligt skit - i dess rätta bemärkelse.


  • Äldre 1 Apr 21:49

    Inte kommit något mer nu på kvällen iaf, och hon verkar sova lugnt. Skönt det iaf.


    tanucik skrev 2010-04-01 20:18:39 följande:
    tack för att jag fick vara med. Förstod att ni har hängt med sedan länge, då tråden har nummer 15. Men alltid kull att få prata med de som har barn i samma ålder. Ush magsjuka är verkligen det värsta som finns. Jag brukar faktiskt slippa det, men dottern blir sjuk. Vet inte om jag är immun på något sätt, då man i mitt hemland känner inte ens till magsjukan. Julia har inte sovit middag på dagis 3 dagar i rad, och nu är hon riktig gnällig, ska sova snart. Konstigt att hon lägger sig samma tid även om hon inte sovit middag. Hoppas i alla fall på en sovmorgon imorgon. Glad påsk till er alla!
    Här sovs det en sväng i bilen idag, men gick bra att somna ändå - kanske beroende på sjukan. Annars är det hopplöst att försöka få henne att gå och lägga sig om hon sovit på dagen. Hon kanske är en riktig "rutinunge"?!
  • Äldre 4 Apr 19:21

    Heo - skönt att ni är hemma - äntligen


  • Äldre 4 Apr 20:00
    2Fina skrev 2010-04-04 19:49:27 följande:
    Heoo, skönt at ni får komma hem, hoppas det går åt rätt håll med allt nu!! Hur är det med lilla Ville då? Sötboll, med tanke på att vi har varit ilag sen jag var 14 så känns det rätt långt (fyller ju 32 i år så sååååå gammal är jag ju inte). Ser ut att vara dags att gå och toa Leya och natta henne....
    Det är ju verkligen länge... låter ju smått "märkligt" med tanke på att du just inte är så gammal
Svar på tråden MajMammor 2007 15