Inlägg från: zasata |Visa alla inlägg
  • zasata

    MajMammor 2007 15

    Malin F skrev 2010-04-14 15:59:00 följande:
    Många som är sjuka nu tror jag.. Idag kom vi iaf hem från sjukhus och op gick bra. C har varit jätteduktig hela tiden! Min lilla sessa Hon smällde i sig en hel kall pannkaka i ett naffs när vi kom hem. Stackarn, utsvulten som bara fått äta yoghurt och isglass...
    oj vad har hänt?
  • zasata
    2Fina skrev 2010-04-16 14:25:46 följande:
    Leya kommer att få en biltemacykel från morfar när hon fyller år. En rosa vill hon ha så det ska hon få. Cykelhjälp får hon av oss eller mormor Har varit till doktorn idag med Leya, hon var så duktig så jag blev så förvånad. Han fick titta i öronen, halsen och lyssna på hjärta och lungor. Sen ett stick i finger gick rätt så bra men inte när dom ville sätta ett plåster på henne, hon vill absolut inte ha plåster... ett förhöjt crp men ingen feber idag så vi skulle avvakta. Känns nästan som hon håller på att bli bättre ändå så jag är inte orolig längre (om hon nu inte får feber ikväll igen...).
    Sådan har Ebba fick i julklapp.. Har aldrig sätt min pappa svära så som när han bygde ihop den.
  • zasata
    RosaNapp skrev 2010-04-24 20:26:21 följande:
    Grattis till Ella Inatt, kl 01.33 kom lilleBROR J . Fast så liten är han inte, ca 4,4 kg och 53 lång. Vi mår bra, är hemma nu och det gick bra. Snabbt och intensivt, men jag hade full kontroll den här gången. Namnlös är han och får vara ett tag till V och E mottog med öppna armar. A är mer reserverad och orolig när han skriker, han vill trösta då.
    GRATTIS!!!
  • zasata

    Har ni tips på något roligt till barnkalaset? Vi tänkte vara på landet och grilla lite korv. finns kvar skall vi köpa en sådan liten (1m) studsmatta som hon får när hon fyller år.
    Funderade på hoppborg, men kostade 1300spänn (?!) för en dag.
    Kommer vara ca 5-6barn tror jag, så inget jättekalas liksom. Utan mest att barnen skall ha något att göra. Tänkt ta med någon boll med. Har ni några bra tips på annat man kan ha som barnen kan leka med så dom inte springer till lekplatsen när man grillar och äter tårta också?


  • zasata
    2små2stora skrev 2010-04-30 21:53:20 följande:
    Jo jag tänkte 2 eller 3 större bollar. DOm brukar leka rätt bra tillsammans dom flesta, skall alltid hålla hand jaga varandra också.. men tänkte man behövde något mer.. Vi har pratat om att skaffa sådan sandlåda som är i en plastlåda.. kanske får se till att göra det innan..
Svar på tråden MajMammor 2007 15