Inlägg från: mumia |Visa alla inlägg
  • mumia

    MajMammor 2007 15

    Tanucik - jösses jag tyckte det var nyss som hon åkte...vad fort tiden gick! Skönt!


    Jolina är helt underbar!
  • mumia

    Här har ni mamman med koll...jag vet faktiskt inte när vi har nästa kontroll, men jag tror det vid 3
    Födelsedagspresent...Jolina har ju redan fått sin cykel och så byggs det för fullt på lekstugan, sen ska hon bara få nåt litet för att få öppna paket. Har ju bl.a. shoppat loss på meandi nyligen så jag slår väl in kläderna också.

    Och så måste jag fråga nåt som jag inte får att gå ihop: Menscykeln...man ska ju räkna från sista mens första dag..är då den dagen dag1? Om man sen har en 28-dagars cykel, ska man då få mens dag 28 eller dagen efter, så att mensen alltid kommer på samma veckodag??
    Om jag räknar från sista mens första dag så kommer oftast mensen dagen före 28, betyder det då att jag oftast har en cykel på 26 eller 27 dagar?


    Jolina är helt underbar!
  • mumia

    Tess - Ja men visst! så blir det ju...Ja jag minns ju från den tiden då man åt p-piller att man alltid mens på samma veckodag hela tiden, men nu hade jag av någon anledning fått för mig att man skulle få mens på dag 28, vilket innebär en veckodag tidigare för varje månad.

    (ska genast gå och spana in ägglossningskalendern och be till högre makter )


    Jolina är helt underbar!
  • mumia
    2Fina skrev 2010-05-25 20:54:59 följande:
    Har du övertalat eller "råkar" det bara bli? Obelix, Leya fick en liten dator, en cykel, en gitarr, städgrejer, smyckeskrin, lite kläder och annat
    Nej jag har verkligen inte lyckats övertala utan helt oväntat sköt han där man ska (var väl helt omedveten om var jag befann mig i cykeln och var för trött för att bry sig ) och det visa sig att jag enligt ägglossningskalender här på FL vara två dagar före ÄL så liten chans finns ju. Nu väntar bara 2 veckors otåligt väntande för min del
    Jolina är helt underbar!
  • mumia
    2Fina skrev 2010-05-26 14:10:03 följande:
    Det tycker jag var smart av julia!! Klart man har mössa på sig ute!! hihi Mumia, justja, håller tummarna När kan du testa?
    Är tyvärr två veckor kvar. BM typ 7 juni eller nåt...
    Jolina är helt underbar!
  • mumia

    3bus - ja det var ju inte direkt de mest tipp topp moderna tapeterna men som sagt, sånt är ju ändå förhållandevis enkelt att åtgärda... kul!


    Jolina är helt underbar!
  • mumia

    Har varit med lillskruttan hos frissan. Nu är hon jättestolt över att hon satt själv i stolen och fick en lila stjärna i luggen


    Jolina är helt underbar!
  • mumia

    Alla snacka om kökstapeten så jag var tvungen gå ut igen och kolla, och jag håller med den var fasiken störtskön!

    Heoo - ja du det gör jag också! men jag försöker att inte hoppas för mycket utan ställa in mig på att det inte gått vägen, men man kan ju så klart inte låta bli att hoppas. Och tiden går såå sakta, jag vill testa NU!
    Gubben vet ingenting om mina förhoppningar


    Jolina är helt underbar!
  • mumia

    DP - Kan ju säga att det skulle INTE fungera med Jolina, hon skulle ALDRIG gå med på att bli lämnad bland massa främmande folk, hon är sååååå blyg. Jättetrist!
    Nyfiken dock på hur det gick för Leya.

    För övrigt så är Jolina inne i dryg period - bebisperiod. Hon pratar bebisspråk och allt ska göras som en liten bebis och t.o.m att hon kommer fram och låssas snutta på brösten. Är det så här en period i utvecklingen eller?


    Jolina är helt underbar!
  • mumia

    DP - Vad kul att det gick så bra!
    Ne jag vet inte var hon har fått det ifrån. Jag tänkte om det kanske var något i utveckingen att dom liksom är rädda för att "gå vidare" och bli stora och då börjar bete sig som bebis?


    Jolina är helt underbar!
Svar på tråden MajMammor 2007 15