• Äldre 8 jun 21:54
  125303 visningar
  2830 svar
  Inlägg från Kavat Visa alla inlägg
  2830
  125303

  MajMammor 2007 15

  mumia skrev 2010-06-08 21:15:08 följande:
  Han vet vad jag vill. Jag vet vad han vill. Överens? LÅNGT ifrån!! Det går inte att prata mer om det, jag försöker då och då men han suckar bara och byter samtalsämne.

  Skickade ett sms idag och berätta att mensen kommit. Senare skrev jag: "du är glad och jag är ledsen" i hopp om att få någon respons och medkänsla men till svar fick jag bara "Ja".
  Bara ett konstaterande och inge mer med det, sånt kan då irritera mig
  Hm.. Ja, i det läget hade jag nog börjat fundera på vad jag ville. Om ni har så delade meningar med det så kan det ju tära rätt bra på förhållandet. Jag hade nog ställt mig frågan om du leva med honom om han inte vill ha fler barn med dig? Är han och ert förhållande värt det?
  Någon av er måste ju "ge upp" om ni ska få det att fungera i längden. Eller är han beredd att försöka få fler längre fram?
  Vet själv hur svårt det är, jag var själv i liknande situation. Jag ville ha fler men inte maken. Skitjobbigt rent ut sagt för jag kunde inte tänka på något annat och hoppades alltid om vi slarvat i närheten av äl, medans han blev grinig och sur... Känns det igen?
  Sen blev det tillsist att jag knappt vågade ha sex för jag blev alltid så besviken när han kom ihåg konomen. I vårt fall så sa jag tillsist att så här är det: jag vill ha fler barn, vill du leva med mig så får du ta ett beslut om hur du vill ha det eller inte. Jag mår dåligt av att tiden bara går och jag hoppas och hoppas, jag behöver få ro och veta.
  Sen lät jag honom fundera ett par månader innan jag tog upp det igen. Nu sa ju han att han ville leva med mig och ha fler barn med mig, jag hade aldrig kunnat tvinga honom att skaffa barn mot hans vilja och det hade jag inte velat heller. Hade han sagt tvärtom så vet jag inte hur jag hade gjort, men då hade ju jag blivit tvungen att ta ett beslut om jag ville fortsätta att leva med honom utan att få fler barn i mitt liv.

  Säger inte att mitt sätt är det bästa för er. Men jag behövde få ett beslut för jag höll på att gå under av längtan och obeslutsamhet, som jag upplevde det.
 • Äldre 8 jun 21:55

  Stavar som en kratta gör jag med!

 • Äldre 10 jun 22:18
  mumia skrev 2010-06-10 21:47:22 följande:
  Hej på er!
  Här hemma är det kris just nu. Vi har pratat. Just nu vette fan om det blev nå bättre av det
  Vet fortfarande inte om han menar inte nu eller inte aldrig. Han har iaf tolkat det hela så dramatiskt och fått det till "gör mig gravid nu annars sticker jag" vilket inte är sant, det ligger ju en hel del annat också med i bagaget. Nu går han bara runt och är sur och deprimerad, vi talar så lite som möjligt med varann igen!
  Hjärta
  Skriv ett brev och förklara ytterligare, om du tror det behövs. Inte alltid lätt att prata med en surpuppa som kanske avbryter och tolkar det du säger som han vill..

  Håller tummarna att ni löser det på bästa sätt! Vill han inte förlora dig så får han väl visa det, oavsett om det blir en till eller inte. Håller tummarna att han tar sitt förnuft till fånga! Kram!
 • Äldre 30 jun 16:38
  2små2stora skrev 2010-06-30 09:04:23 följande:
  För ett år sedan idag så satt vi och väntade på samtal från hjärtkirurgen att de hade opererat klart Johanna. Då började hennes nya liv
  Härligt att det har gått så bra! Hjärta
 • Äldre 12 jul 19:56

  Tillbaks från Gotland och ser att det har hänt en del! Det var otroligt gött att komma iväg. Vi hade ju planer på det förra sommaren, men då bröt ju lilleman benet på makens andra semesterdag. Men nu så! 10 dagar på Gotland var precis vad vi behövde! Solig Nu är det bara 3 veckor kvar till bf! Tiden går fort, men jag är inte riktigt redo än, vill ha mer semester och fixa en massa först.

  MalinF,  Stort grattis till tvillingarna i magen! Solig

  Heoo, har du testat risdryck? (för visst tål han väl inte heller mjölk?) Fryst risdryck? Svårt, visst ska man väl egentligen inte ge till under ett åringar, men det borde ju vara viktigare att de får i sig något än inget alls?! Spå/blanda med hallonsaft eller något annat som han kanske gillar och liknar jordgubbar?!
  Mmm, vad gott det låter - not, men lilleman här äter gärna risdryck med hallonkräm och gf müsli i en enda röra till frukost.

 • Äldre 19 jul 22:49

  Halloj i tråden! Hoppas att alla har det fintfint!
  Själv är det toppen! Höggravid, har väl ca 2 veckor kvar gissar jag men mår så himla bra så jag hoppas bebis stannar ett tag till för jag vill bada mer i sommar och bara njuta. Solig Visst är det tungt med mage och visst har jag en foglossning från h-e, och jo, förvärkar också. Men nu när det är varmt, maken är hemma och jag slipper göra något jobbigt eller tungt för fogarna Hjärtaär det bara så gött!

  Har för första året på fem år fått en riktig semester! Känns kanske lite knas att skriva så för visst har vi haft semester ihop, men det har varit nyfödda barn, skrikiga/allergiska barn, brutna ben och mycket annat som gjort att det blivit skit och trist. Nu håller vi som bäst på att skruva ihop möbler och fixa inför bebisen, fast i de andra barnens rum än så länge. Bebisens rum lär ta tid för där är helt fullt med en massa annat.

  Läser att ni tagit nappar, potttränar osv. Skönt att det ändå verkar gå bra för de flesta.
  Vi har haft turen att slippa napp och lillaman är torr sedan ett år tillbaks. Men denna bebisen lär vi nog trycka in en napp i vare sig h*n vill eller inte är jag rädd för. Drömmer

 • Äldre 27 jul 19:40

  Heoo, så trist, men du verkar ha en sund uppfattning ändå. Kanske man tvingas till i och för sig när man ställs inför ett sådant beslut och har haft tid att tänka över det. Klart det är bätte för barnen att ha två lyckliga föräldrar än två olyckliga.
  Men ja, usch, jobbet med att dela upp allt och vem som ska "ha" vad är jobbigt. Jag har dock aldrig separerat med barn, bara med katt så då är det ju klart inte lika jobbigt. Hoppas att det ordnar sig till det bästa för dig och barnen. Låter som en smart lite Ville du har dock, klart mammas bröst är bäst!
  Kram! Hjärta

 • Äldre 29 jul 18:21
  2Fina skrev 2010-07-29 18:06:05 följande:
  I tisdags kl 15:55 så blev Leya storasyster åt en liten pojke på 4160 gram och 52 lång Har precis kommit hem nu och Leya är stolt storasyster. Dock inte utan bebistag på BB, fy vad hon inte lyssnar för fem öre... Sen sitter hon och spänner sig i bilen också hela vägen hem och hela vägen dit....

  Heoo, hoppas allting ordnar sig till det bästa för er alla

  Syrra, skönt att handtaget fanns.... onödigt att köpa ny frys om det bara är handtaget som är trasigt...
  Stort grattis! Nalle
 • Äldre 31 jul 10:51
  RosaNapp skrev 2010-07-30 21:07:56 följande:
  mumia: lycka till då

  Lite roligt, av alla jag vet som fått syskon i år har alla uteslutande varit pojkar! Ett grabbår, eller bara slumpen?

  V är inne i en period av riktigt bus. Nähähädu brukar han skratta när jag säger till honom att plocka upp efter sig när han för femtielfte gången hällt flingorna på golvet . Tråkigt för honom så placerar jag en handduk i näven på honom och sen är det bara att städa

  Här har varit riktigt busväder, men imorgon hoppas jag på bättre väder. Eller uppehåll iallafall. Vi ska ner på stan, en liten festival i stan och kolla brandbilar och polisbilar
  Här är det bara tjejsyskon
 • Äldre 31 jul 10:54
  mumia skrev 2010-07-31 10:08:19 följande:
  Nej det var inte ett dugg spännande Jävla kropp att luras!!!
  Hade samliv vid ÄL, fick därefter en konstig mellanblödning, inga känningar till mens som sen blev 1 dag sen......2 dagar sen.... (hoppet växte).....skulle testa i morse men va fan händer!?.....fick mens inatt!!!

  Ni får försöka igen. Skönt att ni har enats om att försöka i alla fall, är ju lite lättare så.
Svar på tråden MajMammor 2007 15
Logga in
Bli medlem