• Äldre 30 maj 21:30
  132539 visningar
  2830 svar
  2830
  132539

  MajMammor 2007 15

  Grattis Elias!!

  Tess - vilken tur ni har då. När Jolina blir uppe sent en kväll så vaknar hon tidigt i alla fall = trött och allmänt jävlig dagen efter!


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 31 maj 09:18

  Kan man testa tidigare eller? Jag håller på att bli tokig!


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 31 maj 14:19
  2Fina skrev 2010-05-31 09:47:25 följande:
  Hehe, har man två veckor kvar till bim skulle jag nog inte testa, jag testade dock positivt bim-4 Måste vara jobbigt för dig att vilja ha syskon och han inte vill, men han var väl lite emot barn från början också va? Har du några symtom då? Grattis till Elias i efterskott!!
  Jag har en vecka kvar till bim idag.
  Lite svårt att säga om symtom eftersom jag ändå brukar ha ganska jobbig pms och det är ju lite lika symtom.
  Ja jag vet inte riktigt hur jag berätta för gubben om det visa sig att det råkar vara positivt.
  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 1 jun 22:46

  Go kväll!
  Tack för tummarna! Hoppas dom hjälper Tänkte nog testa på söndag, bim -1 då och om det visar + så är det ju lite vackert så där på nationaldagen (ja jag vet jag är lite fånig av mig ibland och vill liksom knyta an händelser till trevliga datum, typ) Det som får mig att tveka är att jag faktiskt egentligen inte riktigt vet när jag har ÄL, har ju bara räknat ut ungefärlig med kalendern här på FL. Men om den stämmer.... Sen är jag nog lite inbillningssjuk nu när hjärnan är blockerad av dessa tankar för jag upplever lite lätt illamående och den där äckliga smaken i munnen och en smula annorlunda trötthet.

  I morgon är det dags för trådens sista 3 åring att ha födelsedag. Jolina. Har nyss slagit in ett stoort paket, en hammock från farmor. Själv har jag bara en kartong full med meandikläder och en leksak. Stackars plutta, jag skulle ju vilja överösa henne med paket.

  RosaNapp - hoppas verkligen ni får "bättre" hjälp av nya läkaren!


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 2 jun 20:33

  DP - men beror inte den nedsatta hörseln på vaxet och vätskan?
  Duktig var hon iaf, klart hon ska skämmas bort vid såna tillfällen. Säger som Tess..Jolina var hysterisk bara vi kom innanför dörrarna till VC och örontemp är tydligen livsfarligt

  Jolina har nog haft en rätt bra dag idag. Vakna av att vi sjöng för henne och så fick hon paket i sängen, sen kom hennes farmor...mer paket, även det stora. Sen efter frukost cykla vi ner på byn till en leksaksaffär så fick hon välja en present till. Hem o luncha i trädgården o sen bara en massa mys och lek i trädgården med såobubblor i det vackra vädret. Sen kom mormor (för att vara barnvakt då jag skulle iväg och jobba) och då åt vi glass. Pizza var beställt av lilla damen till middag på högtidsdagen så jag åkte förbi med pizza till henne och mormor. Och hon var såååå söt så jag nästan grina när jag kom hem...glad o busig, ny kjol, pippilottor i håret och satt så glatt o mumsade på sin pizza Hoppas på fint väder i helgen nu för då blir det "riktiga" kalaset!


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 3 jun 09:57

  Ang. det här med sjukhusbesök....det kan ju vara så  att de vänjer sig, att det går lättare och lättare med tiden. Jolina *peppar peppar* är ju sällan sjuk så vi har inte behövt besöka VC så mycket.
  Förutom planerade kontroller så har vi varit dit 2 gånger och 1 gång till en jourmottagning och 1 gång till barnmott.


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 3 jun 12:55
  Trekidz skrev 2010-06-03 10:20:38 följande:
  Mumia: så ni e på gång med nr 2,spännande :)
  På gång och på gång ska man väl inte säga Gubben vet ingenting om mina förhoppningar och vill nog egentligen inte. Bara jag som hoppas med tanke på 6 vid lämpligt tillfälle Inväntar bim i början på nästa vecka. Vissa dagar känns det som "ja..kanske" och vissa som "ne det har nog inte lyckats" Idag har jag en bra dag för lite av lunchen kom nyss upp...av okänd anledning
  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 4 jun 10:59

  Oj här var det lugnt!

  Jag kunde inte hålla mig längre utan skulle testa i morse, men jag gjorde nå fel, doppade nog inte tillräckligt länge för den visa ingenting, inte ens kontrollrutan, så nu ska jag köpa nya test idag.


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 4 jun 11:07

  JOLINA
  KARIN
  TOBIAS
  LOTTA
  SOLVEIG

  Jolina har skrivit lite namn


  Jolina är helt underbar!
 • Äldre 4 jun 14:55
  2Fina skrev 2010-06-04 11:12:41 följande:
  Uj uj, håller tummarna, låter ju lovande att lunchen kom upp.... men visst är det svårt att sluta tänka på det? Jag kände ju själv att jag blev så känslig och tårarna kom lätt, ett par dagar innan jag testade... testade på farsdag så testet fick sambon i present....
  Svårt att sluta tänka på det? Skojar du?! Det är nog fan det enda som finns i mitt kontor just nu!!Har t.o.m drömt om det inatt!  Har varit och köpt nya tester och vill egentligen testa på en gång, men så läste jag att man skulle ha morgonurin om man testade tidigt så jag lär väl vänta till i morgon bitte då. Kan ju iofs vara bra för sambon ska åka bort en sväng i morgon fm och jag vill inte att han ska vara hemma. OM det skulle vara positivt så måste jag få smälta det och klura ut hur jag ska berätta det för honom. Funderar helt allvarligt på att meddela via sms för jag vill inte se hans arga, besvikna ansiktsuttryck och höra hans suckningar
  Jolina är helt underbar!
Svar på tråden MajMammor 2007 15
Logga in
Bli medlem