• Äldre 26 Feb 11:57
    151766 visningar
    2830 svar
    2830
    151766

    MajMammor 2007 15

    Min Kevin! Vi har köpt 2 marsvin som han är helt orädd för, råttorna vi har däremot är han lite räddare för, men så är de ju inte still direkt ...



     
  • Äldre 26 Feb 13:44

    Här är rena tonårstrots, skriker, slåss å slår i dörrar när inte allt går som han vill!! Han slår igen dörren till sitt rum det hårdaste han kan, sen sätter han sig så att man inte kan öppna!
    Men samtidigt kan han vara jättego, "jag älskar dig", "jag gillar dig" ....

  • Äldre 1 Mar 06:12

    Kevin har kommit in i nån period då han vaknar gööörtidigt på morgonen! 4.45, how about that?! Tur att jag gick å la mig med killarna igår vid 20- tiden...

  • Äldre 1 Mar 19:01

    Mel: Usch, det är så jobbigt och se ens barn vara utanför! Du ska nog inte hänga upp dig på det där med uttal, alla utvecklas i olika takt och så länge de inte reagerar på BVC!

  • Äldre 1 Mar 21:20

    DP: Det finns folk till allt! Man upphör aldrig att förvånas ... Jag måste dock få skratta litegrann!! Mest åt din kommentar förstås ...

  • Äldre 10 Mar 13:28

    Här har Kevin varit väldigt tillmötesgående på sista tiden ... När han blir arg blir han arg, men mycket "jag älskar dig mamma" "mamma du är min älskling, och jag är din .." Underbart!!

    Är era bortskämda? Jag har svårt att inte köpa grejjer till honom! Tyvärr blir det nått nästan varje vecka, om än bara en tidning, sån där automatleksak etc.

  • Äldre 10 Mar 22:10

    Mel: Tyvärr blir ju uppmärksamheten mindre när man fått en liten ... Brukar försöka kompensera det med badhus/bus å lekland när pengar och tid finns! Lät så bra det du skrev, jag fick lite dåligt samvete, så var tvungen att försvara mig! Kevin får betydligt mycket mindre uppmärksamhet nu stackarn!

  • Äldre 15 Mar 22:19

    Nej, nu vill vi ha vår vår vår!!!

    Kevin å jag skottade altanen i lördags när det var underbart väder! Orkade inte hela dock!

    Jag har fyndat värsta playmobil-paketet till Kevin som han ska få när han fyller 4 i maj! Har redan alla presenter klara
    Det var ett stall med massa gubbar å hästar samt massa småplock, sen var det en lekpark med rutchkana, karusell mm mm! Man blir ju själv sugen på att leka...
    Sen får han en Batman pyjamas och en Batman joker gubbe, han gillar Batman, å lilla postkontoret tror jag det heter! Sen får det nog räcka!

    Mitt presenttips är Lilla Postkontoret, tror jag det heter! Underbart ju!!

  • Äldre 24 Mar 19:52

    Puzz: Grattis! Vad kul!

  • Äldre 29 Mar 23:02

    DP: Så är det på dagis här med! Ingen flexibilitet alls! Nu har jag dock K hos dagmamma, och hon är toppen! Vi kör 3 dagar ena veckan och 2 dagar andra veckan, och alla dessa dagar 9-15!

    Cii: Var det du som skulle löneförhandla? Jag har jobbat som kontorsassistent med 120:- i timmen + 12% sem. ersättning! Nu är jag mammaledig men går in extra, håller på med bokföring, fakturering etc och har förhandlat mig till 150:- i timmen + sem.ersättning! Så ta nu inte för lågt!!

Svar på tråden MajMammor 2007 15