• Anonym

    Vi som gjort eller vill göra IVF/PGD för könsbestämning

    Jag läste en tidigare tråd om detta där "anonym (med flicka i magen)" berättade att hon varit i Tjeckien och utfört detta och att det hade lyckats.

    Kan vi hålla denna tråd till oss som vill genomgå IVF för att kunna välja kön. Jag förstår att många upprörs och att man ska vara otroligt glad att man överhuvudtaget kan få en så vacker gåva som ett barn.
    I mitt fall så har jag två söner (en av dem ligger fortf i min mage) som jag är oerhört stolt och lycklig över. Jag har dessutom tre bonusbarn som också de är pojkar. Min sambo och jag vill verkligen ha en dotter och båda två vill det oerhört mycket. Vi har därför aktivt börja leta information om detta.

    När jag idag hittade den tidigare tråden där "anonym (med flicka i magen)" berättade om kliniken i Tjeckien så blev jag nyfiken även på den.
    Jag har redan kontaktat rainsbury clinic i London för prisuppgift och läst en hel del på deras hemsida. Det verkar vara mkt bra. Är det någon som varit där och utfört IVF med könsbestämning?

    Jag vill veta personliga erfarenheter om ni som påbörjat och/eller avslutat detta.
    Även fler som är i min sits som letar information för att hitta bästa sätt för oss.

    Jag måste också fråga, vad är skillnaden på IVF och PGD eller är det samma sak?

    Ni som gjort det, hur många försök krävdes? Måste man betala för alla försök och vad kostar ett försök som blir misslyckat?

    Oerhört tacksam för svar i denna extremt känsliga diskussion.

  • Svar på tråden Vi som gjort eller vill göra IVF/PGD för könsbestämning
  • Anonym (Önskar dotter!)

    Trött på orättvisor: Spännande med Ukraina ! Vad heter den kliniken?

  • Anonym (mamman)

    Vilken intressant tråd!!
    Tänk om jag sett denna förut, vilka möjligheter!!!
    Har i alla tider önskat en dotter men har 5 pojkar istället. Känns inte aktuellt att ge mej ut på en sån här resa längre, men om jag sett allt detta tidigare... Wow!!

  • Anonym (IngenAttPrataMed)

    Åk visst till Cypern, men välj inte den turkiska sidan. Välj istället "Genesis" på den södra sidan. Jätte bra klinik och bemötande, inte olagligt! Embrylogen där är erkänt duktig. Gå med i något av alla forum, så får ni nog veta mer. Tyvärr är det inte lika lätt att bli gravid med pgd, som naturligt eller med ivf, de tar ju trots allt en cell från embryot och embryot ska klara sig längre utanför kroppen än vid vanlig ivf.

  • petramamma

    Hej!!


    Jag är en mamma som önskar en flicka nästa gång, kom över denna tråden av en slump och blev såklart väldigt nyfiken. Några med egna färska erfarenheter av detta som vill berätta? Eller finns det någon annan färsk tråd eller forum? Länka gärna!

  • Anonym (VillHaInfoNu)

    Hej, finns det någon tråd/grupp som är aktiv och handlar om IVF/PDG? Vill så gärna komma i kontakt med ngn som vet mer om detta!

    Kram från en mamma som längtar <3

  • Söker likasinnade

    Finns det någon aktiv grupp ang att välja kön? Jag och mannen är just nu i farten med att samla info och tittar på en klinik på Cypern. Vill gärna prata med andra som genomgått eller håller på.

  • Dosan12

    Hej! Är någon aktiv i detta? Jag och min man samlar så mkt info vi bara kan! Så tips mottages gärna!


    JG
  • karinblomma82

    Hej Dosan m.fl!
    Vi funderar på att genomföra PGD på Genesis klinik i Limassol, Cypern i november i år. Jag bollar gärna tankar, erfarenheter och planer. Hur når vi varandra lättast?

  • Anonym (Sydar)

    Hej. 
    kan någon rekommendera mig och min fru vad kan man hitta bästa behandling för PGD för att vi fick 5 försök och blev det misslyckats snälla svara mig någon som vet eller skicka kllinikens namn azad.86b@gmail.com??

  • Dosan12
    karinblomma82 skrev 2017-04-23 08:34:33 följande:

    Hej Dosan m.fl!

    Vi funderar på att genomföra PGD på Genesis klinik i Limassol, Cypern i november i år. Jag bollar gärna tankar, erfarenheter och planer. Hur når vi varandra lättast?


    Du får gärna maila mig så kan vi hålla kontakten. Jenny.gustafson@hotmail.com Vi har varit i kontakt både med Ava Peter i Ryssland och swedishmedcare i Riga. Planerar att åka i juli!!! Så förväntansfull!
Svar på tråden Vi som gjort eller vill göra IVF/PGD för könsbestämning