• plupp0­6
    Äldre 13 Feb 10:55
    77607 visningar
    1371 svar
    1371
    77607

    ÄD på KS/Huddinge tråd 7

    Dags för ny tråd!

  • Svar på tråden ÄD på KS/Huddinge tråd 7
  • plupp0­6
    Äldre 13 Feb 11:01
    #2

    KRAM menar jag givetvis, är alltid så snabb på tangentbordet så jag tappar bokstäver i farten

  • Bette
    Äldre 13 Feb 11:32
    #3

    Hej,

    Toppen att du startade om tråden. Hoppas att alla får en riktigt bra helg.

    Min make råkade ge C lite för mycket antibiotika men det var ok enligt giftinformationen som tur var, vi blev helt till oss. Det är dåligt att apoteket lämnar ut 5 ml sprutor, tur att jag är sjuksköterska och tänker på detta, han skall ha 0,5 ml varje dag.

    Ha en supertrevlig helg allihop

    Bette

  • Äldre 13 Feb 11:33
    #4

    Kramar Tror hormonerna börjar gå ur kroppen nu, känner mig riktigt glad idag. Första gången på länge. Det finns nog hopp ändå! Hoppas att ni alla får en skön helg


    Nån gång ska det väl ändå gå...
  • Äldre 13 Feb 18:53
    #5
    villsågärna38 skrev 2010-02-13 11:33:01 följande:
    Kramar Tror hormonerna börjar gå ur kroppen nu, känner mig riktigt glad idag. Första gången på länge. Det finns nog hopp ändå! Hoppas att ni alla får en skön helg
    Det var roligt att höra. Skönt och helt rätt att du känner dig positiv inför framtiden. Snart kommer våren och du har nya försök framför dig.

    Hoppas allt är bra med Pricken, det var länge sedan hon var inne tror jag.

    Kram och trevlig helg till alla!
  • Äldre 13 Feb 19:26
    #6
    plupp06 skrev 2010-02-13 10:59:36 följande:
    Tog mig friheten att starta om tråden då den förra gått ut. Kra och trevlig helg!
    Härligt plupp06! Jag hittade hit oxå.
    Bette skrev 2010-02-13 11:32:00 följande:
    Hej,Toppen att du startade om tråden. Hoppas att alla får en riktigt bra helg.Min make råkade ge C lite för mycket antibiotika men det var ok enligt giftinformationen som tur var, vi blev helt till oss. Det är dåligt att apoteket lämnar ut 5 ml sprutor, tur att jag är sjuksköterska och tänker på detta, han skall ha 0,5 ml varje dag. Ha en supertrevlig helg allihopBette
    Usch, jobbigt med överdosering. Har han ab lilla C, luftvägar eller? Hoppas ni är krya på måndag! Adam är frisk sånär som på snuvan som inte vill ge med sig.. Inte roligt att vara täppt. I morse vaknade han tidigt av täppt näsa.
    villsågärna38 skrev 2010-02-13 11:33:01 följande:
    Kramar Tror hormonerna börjar gå ur kroppen nu, känner mig riktigt glad idag. Första gången på länge. Det finns nog hopp ändå! Hoppas att ni alla får en skön helg
    Skönt att du känner dig glad Ja, det finns massor av hopp!!! Du SKA bli Mamma, frågan är bara när & när det sker kommer du vara den lyckligaste människan på jorden.
    AmelieS skrev 2010-02-13 18:53:51 följande:
    Det var roligt att höra. Skönt och helt rätt att du känner dig positiv inför framtiden. Snart kommer våren och du har nya försök framför dig.Hoppas allt är bra med Pricken, det var länge sedan hon var inne tror jag.Kram och trevlig helg till alla!
    Jag har oxå tänkt på Pricken & hoppas så att hon mår bra. Skickat meddelande till henne.

    Kram på er alla & hoppas ni får en fortsatt mysig helg. Nu ropar maken, dags för tacos.
  • Bette
    Äldre 13 Feb 22:55
    #7

    Emmy,

    Nej C har inget som smittar han får ab för att han har något som heter njurbäckendilatation, men det såg bra ut på senaste UL men de såg något annat som var  lite vidgat så därför skall vi göra nytt UL plus urinblåseröntgen i mars och efter det får vi förmodligen sluta med ab helt.

    Är A mycket snuvig? Oftast är det väl precis i början som man är smittsam. Det är väl inte RS virus i alla fall, det går nu har jag hört.

    Bette

  • Bette
    Äldre 13 Feb 22:56
    #8

    Hej,

    Jag saknar också Pricken, jag hoppas att hon och Olivia mår bra.

    Kramar till dig Pricken

    Bette

  • Äldre 14 Feb 10:57
    #9
    Bette skrev 2010-02-13 22:55:28 följande:
    Emmy,Nej C har inget som smittar han får ab för att han har något som heter njurbäckendilatation, men det såg bra ut på senaste UL men de såg något annat som var  lite vidgat så därför skall vi göra nytt UL plus urinblåseröntgen i mars och efter det får vi förmodligen sluta med ab helt.Är A mycket snuvig? Oftast är det väl precis i början som man är smittsam. Det är väl inte RS virus i alla fall, det går nu har jag hört.Bette
    Hej, oj vad jobbigt med njurbäckendi (?). Kan inte något om det.

    Nej, tror inte det är RS Adam har. Har vänner vars barn haft det tidigare & det verkar påverka luftvägarna mycket (jobbig, pipig andning) & även allmäntillståndet. A hade temp förra veckan, men nu är bara täppta näsan kvar som inte vill ge med sig. Är du det minsta orolig för C:s räkning så har jag full förståelse för om du vill skjuta upp träffen! Vet hur det är.

    Kram till er alla. Nu ska A få lunch. Ha en mysig söndag!
  • Bette
    Äldre 14 Feb 19:15
    #10
    Emmylou skrev 2010-02-14 10:57:02 följande:
    Hej, oj vad jobbigt med njurbäckendi (?). Kan inte något om det. Nej, tror inte det är RS Adam har. Har vänner vars barn haft det tidigare & det verkar påverka luftvägarna mycket (jobbig, pipig andning) & även allmäntillståndet. A hade temp förra veckan, men nu är bara täppta näsan kvar som inte vill ge med sig. Är du det minsta orolig för C:s räkning så har jag full förståelse för om du vill skjuta upp träffen! Vet hur det är. Kram till er alla. Nu ska A få lunch. Ha en mysig söndag!
    Nej jag tittar förbi imorgon, det blir jättetrevligt.

    Kramar
  • Bette
    Äldre 15 Feb 07:47
    #11

    Godmorgon tjejer,

    Hoppas att ni får en riktigt underbar dag, jag skall snart ta hand om C och mata honom, han håller på att vakna. Det blir lite morgontv på morgonen.

    Vi ses i eftermiddag Emmy

    Kram

    Bette

Svar på tråden ÄD på KS/Huddinge tråd 7