• Tizzan

    Min dotter hör röster

    Vilken underbar mamma som tar tag i det och kämpar så på alla sätt för sin dotter! Ge inte upp! Snart har ni rätt svar på varför, oavsett vilket svaret är!
    Jag har inga som helst svar att ge, mer än att jag tror att hon är låååångt ifrån ensam! Jag både hörde och pratade med "nåt som inte fanns" när jag var liten och av många olika anledningar.. Ensamhet, stress, prestationsångest osv! Minns dock inte om jag var rädd för själva rösterna eller omgivningen osv..
    Min son kunde prata men "ingen" när han var ca 3-4 tror jag det var.. Han satt på sitt rum, lekte normalt och "pratade" som vanligt i "ensamlek" men så reagerade jag starkt en gång då det eskalerade rejält och han förde en rejäl diskussion där inne och jag hörde hur frustrerad han blev (precis som han bråkade med en kompis om nåt i leken men dom va inte överrens) och tillslut öppnade jag dörren (nästan i en likadan reaktion som att han faktiskt bråkade med någon) och sa lite på skarpen att men Kevin nu är det bra, vem pratar/bråkar du med?! Han svarade bara helt NORMALT "Hon!" och pekade mot väggen framför sig!! Scary, men av nån anledning, vet inte varför, så svarade jag lika "normalt" i samma normala ton som han haft -jaha ok! Så log jag och gick ut igen!
    Tror att jag med min reaktion fick han att känna att inget var fel eller konstigt.. De var inget mer efter det som vi "över-reagerade" på och nu är han 6år och har aldrig nämnt nåt om att han ser eller hör nåt som det verkar som andra inte ser..

    Det är nog inte alls samma grej kanske, men det enda jag kan säga är att jag tror att det finns väldigt många sånna här barn eller liknande eller snarlika "fall" och jag beundrar verkligen att ni verkligen finns där och gör allt för er dotter! Hon kommer till er och berättar, då vill hon också ha er "med" i det här!

    Lycka till!

Svar på tråden Min dotter hör röster