• Anonym (Suck)
    Äldre 30 Oct 12:27
    38096 visningar
    89 svar
    89
    38096

    Min dotter hör röster

    höbåtsolle skrev 2010-10-29 09:32:58 följande:
    Nålarna lär ju vara en ordentlig smittohärd efter att de suttit i en HIV-positiv. Man kan aldrig riktigt veta vilka steriliseringsrutiner, och om de efterföljs, dessa kvacksalvare har.
    Å andra sidan så dör ett hiv virus efter någon minut då det inte kan leva utanför kroppen. Gah vad jag hatar opålästa människor som tror att dom vet så jävla mycket. Håll tyst istället om du inte vet vad du pratar om.
  • Anonym (Suck)
    Äldre 31 Oct 12:21
    #76
    KlasKristian skrev 2010-10-31 11:22:14 följande:
    Jo, jag dömer. Faktiskt.

    www.vemihelvete.se/2010/05/lista-topp-10-argu... 
    Tråkigt för dig att du aldrig fick lära dig att respektera andras åsikter. Jag lider med dig.
  • Anonym (Suck)
    Äldre 31 Oct 18:22
    #78
    KlasKristian skrev 2010-10-31 13:34:52 följande:
    Jag respekterar dem när de inte är uppbyggda på rent bluffmakeri. Dessutom, må den som är utan skuld kasta första stenen - eller skulle du respektera mina åsikter om det visade sig att de var, exempelvis, gravt nazistiska?
    Ja. Det skulle jag. Alla har rätt till en egen åsikt, även om man inte själv tycker samma. Skulle så vara fallet så är det inte min sak att lägga mig i dina åsikter, däremot skulle jag undvika dom om det nu är så hemskt att behöva inse att alla inte tycker som jag.
  • Anonym (Suck)
    Äldre 1 Nov 00:07
    #80
    KlasKristian skrev 2010-10-31 22:35:00 följande:
    Åsikt och åsikt. Din åsikt är att något som inte på något vis är bevisat och som dessutom av många uppfattas som en ren bluff är fakta. Detta är alltså ingen åsikt utan en förvanskning av sanningen. Troligen är det så att du gick in i ditt möte med det här mediet med inställningen att det skulle funka, varför sannolikheten för att det också är din upplevelse av det hela är större. Skulle jag som skeptiker göra samma sak skulle jag säkerligen avfärda det hela direkt. Bevisbördan ligger på den som hävdar övernaturligheter, dvs dig - och nej, anekdotiska utsagor likt den du tidigare redovisat här är inte bevis.

    Jag fortsätter alltså förhålla mig skeptisk. 
    Ja, jag har heller inte sagt att det ÄR så utan bara att JAG TROR på sånt. Du skriver att det inte på något vis är bevisat, samma sak gäller din åsikt. Det finns ingenting som bevisar motsatsen och du skriver även att det av många uppfattas som.... Vad är det som säger att dom "många" har rätt och de andra " många", som tror på det, har fel? Det finns ingen ren fakta eller bevis mot att det finns något övernaturligt och heller inte att det inte finns, bara folks olika teorier och åsikter. Detta är ett rent liberalt ämne, man väljer själv vad man vill tro på.
  • Anonym (Suck)
    Äldre 1 Nov 12:04
    #83
    KlasKristian skrev 2010-11-01 09:50:15 följande:
    Men det funkar inte så. Det är upp till den som kommer med ett extraordinärt påstående att bevisa det. Det finns inga vetenskapliga tester som på något sätt ger stöd åt det du säger. Att du själv tror på det är en sak, men det är beklagligt att du försöker dra med dig andra också.
    Nej men det är ju precis det jag säger. Ingen kan bevisa något av det och därför är det upp till var och en att tro vad dom vill. Du kan komma tillbaka och fortsätta diskutera detta när det finns bevis som styrker att det inte finns något övernaturligt. Du, precis som jag, har anknytit till en TEORI, så sluta sitta och tjata om stödjande bevis hit och dit när du själv inte har några motbevis att komma med, mer än olika människors teorier. 
    Och hur resonerar du när du påstår att jag försöker dra med mig andra? Jag kan inte minnas att jag vid något tillfälle försökt att ändra på någons tro.
  • Anonym (Suck)
    Äldre 1 Nov 13:34
    #85

    Det fanns ett tidigare inlägg från någon som tipsade TS om att gå till ett medium och denna person fick en rekation från ytterligare en medlem. Det var till denne medlem jag svarade och försökte få fram hur hon förmodligen tänkte och att jag inte tycker det är fel att fundera på att dra in ett medium om inte läkarna kan ställa någon diagnos. Jag har aldrig sagt till TS att hon borde gå dit, inlägget var inte riktat mot henne som du såg.

    "Bevisbördan ligger på den som hävdar att någonting är på ett visst sätt". Jaha? SUCK. Återigen, jag har inte påstått jag har rätt och att det finns utan att jag TROR på det. Om du nu inte tycker att det är upp till dig att motbevisa så sluta försök då och låt oss som tror på sånt göra det. Jag har aldrig talat om att det finns några bevis, jag vet att det inte finns bevis hos någon av "parterna" och det är heller inte min uppgift att bevisa något. Annat vore det väl om jag satt här och skrev att jag har rätt och det FINNS verkligen en andra sida och alla som inte tror det har FEL! DÅ skulle du kunna komma med ditt snack om bevis från min sida. Men det har jag inte gjort så jag greppar inte alls varför jag ska behöva bevisa något jag tror på. Läs innebörden av tro, det har ingenting med bevis eller motbevis att göra, enbart hur jag har valt att tolka situationen och vad jag valt att tro på. Jag kommer att lämna denna diskussion här, du har inget vettigt att säga överhuvudtaget, man kan inte diskutera med någon som inte respekterar att det finns andra åsikter än ens egna och du sitter och hävdar saker som jag inte ens har sagt eller påstått. Lär dig bara att acceptera att alla inte tycker likadant.

Svar på tråden Min dotter hör röster