• höbåtsolle

    Min dotter hör röster

    Nålarna lär ju vara en ordentlig smittohärd efter att de suttit i en HIV-positiv. Man kan aldrig riktigt veta vilka steriliseringsrutiner, och om de efterföljs, dessa kvacksalvare har.

  • höbåtsolle
    Anonym skrev 2010-10-29 17:55:19 följande:
    Du ska inte säga att de är kvacksalvare. Det är DIN åsikt. Jag både känner medium och har varit hos främmande medium och jag har inte tvivlat en sekund på att dom vet vad dom snackar om när dom rabblat upp alla jobbiga händelser jag har gått igenom genom åren,  när jag aldrig i hela mitt liv träffat personen i fråga. Och även talat om framtiden och det visat sig att alla saker slår in en efter en. Självklart finns det fejk också men dra inte alla över en kam bara för det.
    Man kan vara skeptisk, men döm inte folk som faktiskt tror på sånt. Jag är helt övertygad om att det finns något på andra sidan, då jag varit med om helt oförklarliga saker och jag var ännu mer övertygad när jag träffade ett medium som talar om saker som hon omöjligt kan veta, som händelser jag var med om tillsammans med en nära vän som gick bort för några år sen. Jag respekterar att alla inte tror på det, det är självklart, men du ska inte sitta och döma ut och komma med sånt där bara för att du tror annorlunda.
    Inte bara hans åsikt, men enligt alla definitioner och sunt förnuft. Har du hört om cold reading? Det är oerhört lätt att rabbla upp jobbiga händelser, eftersom offren brukar vara godtrogna och samarbetsvilliga och hela tiden ge ledtrådar.

    Det vore ingen idé att geniförklara mig om jag blundade och med en transcendental min mumla att någon nära dig har gott bort. Även om det troligtvis är sant.
  • höbåtsolle
    amorvincitomniia skrev 2010-10-30 03:46:39 följande:
    Men akupunktur är inte kvicksalveri! Har med triggerpunkter och nervreceptorer att göra :)

    Hur som helst - hoppas det går bra för din dotter ts! ♥
    Ja, och astrologer observerar himlakroppars deklination och rektascension, kreationister har en hypotes om abiogenes och de som tror på fantasidjur är äkta kryptozoologer.

    En del tror att vad som helst är vetenskap, bara det är tilräckligt många fina ord.
Svar på tråden Min dotter hör röster