• sydney

    77:ORNAS fortsättningstråd...nr ??

    Här kan vi fortsätta skriva...

  • Svar på tråden 77:ORNAS fortsättningstråd...nr ??
  • sydney

    Vi har varit i Stockholm tors-sön. En helg går så fort när man är iväg (annars också). Vi har haft det bra! Ebba gillar att åka flygplan! Nu är det måndag och ny vecka. men jag är ledig onsdag denna vecka så det känns helt ok! 

  • Mamma060812

    Hej hopp !!

    Är så sällan inne här längre, hinner ju inte, men ni hittar mig på min blogg om ni är intresserade

    Hur går det för er Sydney ?? & er Linn ??

    Vi har Vabbat i 1v snart, idag är första dan på dagis för Filip, har haft nån skit i magen lillen

    Till helgen är det kalas för hela slanten ! Isak fyller 4 år.. Herregud vad fort tiden gått, tänk tillbaka 4 år, då var jag bra trött på livet som gravid, på öt & allt


  • sydney

    Cia: jodå det går... lite framåt, eller bakåt kanske. Var och tog blodprover i torsdags. De ringde från kliniken idag och sa att jag hade ett något förhögt prolaktinvärde som kan hämma ägglossningen. Ska dit imorgon och ta ett nytt prov. Känns som om jag har tusen frågor runt detta nu. Men det fanns typ medicin att få...

  • Linnpinn

    Hej tjejer, har haft fullt upp med allt här hemma och har inte alls haft tid att sitta framför datorn, men allt är bra med oss. Amningen fungerar bättre och bättre och tjejen växer som hon ska.

    Grattis till Isak! Hade ni något barnkalas? Jack pratar hela tiden om sitt kalas som han ska ha med sina kompisar.

    Sydney: Hoppas att ni kan få den hjälp som ni ev. behöver nu. Förstår om det känns dubbelt men om det kan vara det som stört så är det ju skönt att ni får veta nu. Håller tummarna för er.

  • Mamma060812

    Tack Linn ! Vad skönt att allt går bättre för er !

    Ja vi har haft kalas hela helgen, barnkalas hade vi i början av februari med en annan kompis som fyllde samtidigt. Det var väldigt lyckat !

    annars går dagarna ut på att skotta snö för det mesta, så j-a trist !! Är så sjuk trött på detta tråkväder. Nu räcker det verkligen, ser ingen mening alls med mer snö. Ursäkta negativiteten, men jag tror nog alla börjar tröttna rejält på detta nu !


  • sydney

    Håller med om att det är lite väl mycket snö nu. Har inte gjort annat än att skotta i helgen... Ebba verkar fortfarande tycka det är kul med snö i alla fall. Men besöken i pulkabacken har minskat. Ebbas dagis håller stängt pga snöröjning av tak. De är istället på fritids på en skola i närheten. Det är väldigt poppis bland barnen att vara på skolan. det är sportlov denna vecka så det är inte så många barn där.

    Det känns inte så jätteskoj att åka till Sälen v.12 längre. när vi bokade resan i höstas hade vi ju inte räknat med en sån här vit vinter i Halmstad under 2 månader (minst)... Men det ska bli kul att åka slalom i alla fall!

  • Linnpinn

    Sydney: Vad kul med en vecka i Sälen! Oavsett om det har varit vinter här i söder i år så är det alltid kul att komma iväg.

    Hos oss har Jack varit sjuk hela förra veckan, men imorgon blir det dagis för honom igen. Men det har faktiskt gått riktigt bra att vara hemma med båda två på dagarna. Just nu så är klockan halv nio på kvällen och både Jack och Sanna sover Otroligt skönt. 

    Vet inte om jag skrivit något om det tidigare, men mitt i vårt 2-barns-kaos har vi påbörjat renoveringen av vårt badrum. Det har nu gått två veckor sedan hantverkarna kom och rev ut hela vårt gamla badrum. Imorgon är det dags för dom att börja med täckskikten och allt har flytit på väldigt bra hittills. Det ska bli så kul att se hur det blir med kaklet som vi valt och att få allt färdigt.

  • sydney

    Linn: kul med renovering men som du skriver så är det mitt i 2-barnskaoset. Kan tänka mig att det blir spönnande att se hur det kommer bli? Vad har ni valt för kakel och klinkers?

    Med vår renovering (målning av hall och vardagsrum) går det inte alls framåt med. Målarna har inte kommit ännu. Idag har jag kontaktat en annan firma så hoppas de kan komma istället.

    Mannen är iväg igen, denna gång i Vietnam/Indonesioen/Singapore. Hemma igen nästa fredag. Känns som en evighet tills dess.

  • Linnpinn

    Sydney: har de gått bättre med den nya målarfirman? Jag har en kakelsättare hos mig idag. På väggarna har vi valt en vit blank rätt så stor kakelplatta, 25x40 cm och på golvet blir det mörkgrå 20x20 klinkerplattor. Väldigt enkelt och tidlöst, men jag tror att det kommer att bli bra.

    Trist att maken din är bortrest, förstår att det känns som en otroligt lång tid. Min man ska till stockholm ons-fre denna vecka och jag är riktigt nervös över att ha båda barnen själv även på kvällen för första gången. Men på något sätt får det gå...min syster kommer och hjälper mig den ena dagen men hon har en egen 4-månaders bebis också.


    Jack har nedräkning till sin fyra-årsdag nu, bara 10 dagar kvar och han frågar flera gånger om dagen. Flera av hans kompisar har redan fyllt fyra så jag förstår att han längtar också. Kalasinbjudningarna postade vi igår i alla fall.

  • sydney

    Linn: ja, nu närmar sig 4 årsdagen med stormsteg. Vad har ni köpt till honom? Blir det stort barnkalas?

    Jag börjar bli lite nervös, imorgon ska vi få våra provsvar samt att de gör gynundersökning. Det kan gå hur som helst känns det.

Svar på tråden 77:ORNAS fortsättningstråd...nr ??