• Pishi
    Äldre 15 Feb 20:19
    31449 visningar
    303 svar
    303
    31449

    Fler med foglossning/svår foglossning?!

    Japp, i finns!
    Hade svår foglossning med första barnet o nu med andra är det ännu värre. Började v.7 och nu i v.30 känner jag mig helt förlamad.
    Jag körde till jobbet idag men varje gång jag tyckte ner kopplingen var jag nära gråta.
    Kan inte gå, sitta, ligga, stå eller helt enkelt leva! Jag har testat allt förutom akupunktur o inget hjälper. Frågade min BM om kryckor men de rekomenderar inte det iom att man belastar kroppen fel med kryckor säger hon.
    Så jag känner med dig och vet vad du går igenom.

  • Pishi
    Äldre 15 Feb 22:00
    #5

    Lizzyy, håller med om att det är iaf tur att det slutar med nåt underbart annars hade det inte gått att härda ut.

    ollileah, jag är så otroligt rädd för nålar så akupunktur är inget för mig. Jag ska fråga sjukgymnast om kryckor. För det är som du säger, man måste stödja sig på möbler o väggar för att kunna gå just nu.

    Vi hade en automat när jag väntade min son men nu är det manuellt tyvärr o jag har mest bekymmer med vänstra benet jag med. Skönt att det är "bara" 10 veckor kvar. 

    Hur långt gången är du, Lizzyy? 

  • Pishi
    Äldre 15 Feb 22:30
    #7

    Jag får definitivt kontakta sjukgymnast då! Jag har slutat med allt vanligt vardagligt pga smärta. Jobbar 50% just nu men orkar inte ens med det. Det värsta att inte kunna ta hand om min son. Min man gör allt! Jag försöker lämna lillen på dagis iaf men det är inte lätt det heller. Han är 2 år och det blir många lyft varjemorgon.

    Jag har 2 bälten; en som jag har under kläderna och en sån som man köper hos sjukgymnast som man har utanpå kläderna. Den första har jag alltid på mig och den andra har jag på mig när jag ska gå lite. Men längst kan jag stå på benen/gå i en kvart innan jag måste sätta mig. 

    Varmt vatten är jätteskönt också. Vattengym är slut nu men jag tar varmt bad varje/varannan dag som lindrar mycket. 

  • Pishi
    Äldre 16 Feb 21:36
    #27

    schnappi i mage, jag förstår dig precis! Jag är likadan! Hatar nålar och får panik. Så jag har inte provat akupunktur heller. Vill inte ens fundera på det!

    Vissa blir bättre de sista veckorna när barnet har fixerat sig. Det hände inte mig förra gången men vem vet det kanske händer denna gång! Hoppas på det iaf!

  • Pishi
    Äldre 17 Feb 12:18
    #35

    nallen83, det var som om jag hade skrivit det inlägget!!

    Jag har haft det som du! Fick det med första barnet och blev aldrig bra. Nu med denna graviditet kom det i v.7 och har bara blivit värre.

    Har också en 2,5 åring hemma. Han är jättesnäll och förstående men han har sina trots stunder. Som när jag var med honom på BVC och hela han blev som spagetti o kastade sig o grät. Det är tungt!

    Jag jobbar halvtid o det är en pina! Varje dag är en plåga att ta sig till jobbet. Dessutom har de inte förståelse för mina besvär. Jag jobbar på en mansdominerande arbetsplats där tjejerna är väldigt karriärinriktade i min ålder och alla tävlar om den bästa positionen. Så när jag vill jobba mindre ser det jättekonstigt ut! De tror bara man är klen och gnällig.

    Jag var hemma igår (min lediga dag) och så kom det ett mejl från min chef till alla jag jobbar med om att jag inte längre har mina ansvar och det är någon annan som tagit över allt jag gör!!! Han hade inte ens kollat med mig! Vad ska jag göra nu de resterande 2 månaderna på jobbet då?!! Så dumma de är på mitt jobb! Är bara irriterad!

    Sorry för att gnälla av mig här men är så besviken!

  • Pishi
    Äldre 18 Feb 21:12
    #48

    Jag tänker stanna hemma imorgon. Har ingen lust att köra i detta vädret! Vågar inte heller!!

    Konstigt, men idag har jag mycket sammandragningar och det strålar smärta längst ner i magen. Ska jag oroa mig?

    Detta hände förra helgen med och jag var hos läkare i tisdag. De kollade tappen och det var opåverkat men läkaren tyckte inte det var bra med så mycket sammandragningar i v.30. Vet inte om jag ska höra av mig igen eller avvakta lite.

    Jag lutar lite mer åt avvakta tror jag! Hoppas det går över under natten.

Svar på tråden Fler med foglossning/svår foglossning?!