• Skehamn2010

    Är det okej att som 23-årig kille ha sex med en 14-årig flicka och sen skylla på att hon såg mycket äldre ut än hon var?

    För det är ju inte helt ovanligt att killar skyller på att tjejerna såg mycket äldre ut än vad dom egentligen var.

    Säger tjejen att hon är 18 så måste han ju tro på det eller?

    Vad tycker ni?

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Är det okej att som 23-årig kille ha sex med en 14-årig flicka och sen skylla på att hon såg mycket äldre ut än hon var?
  • Toboas
    Cloud Berry skrev 2010-02-17 13:31:00 följande:
    Så det är en 14-årings fel om en 23-årig pedofil sätter på henne? Sådant resonemang är så jävla idiotiskt.
    Inte värre än att anta att en 14-årig tjej inte KAN vara drivande i att ha sex med en 23-åring.
  • Lady Dahmer
    BlommyNess12 skrev 2010-02-17 15:45:15 följande:
    Ja, dessa två tjejer tycker inte jag ser ut att vara 14 (hon till vänster) och 15 (till höger) på dessa bilder men det är dem. Jag måste vara efterbliven.collegecandy.files.wordpress.com/2007/07/12/l...
    du, det är en jävla skillnad på en bild och verklighet.

    (dessutom har jag sett andra bilder av både kate och lily från början av deras karriäre och det är tydligt att de var mindreåriga. och den där bilden på kate ser inte ut som när hon var yngre. Hon hade mjukare ansikte och tunnare ögonbryn och annan friyr. lily ser för övrigt ut som tolv)
    Confessions of a Neurotic Attentionwhore - ladydahmer.blogg.se/
  • glasbubblan

    Eller kanske ja... Det går ju inte att generalisera, men det blir ju fånigt att be att få se sin sexpartners legitimation kanske.... 

  • BlommyNess12
    Toboas skrev 2010-02-17 15:59:38 följande:
    www.smh.com.au/news/fashion/furore-over-afws-...Ja, eller den här 14-åringen. Jag gillar inte den typiska fotomodellskroppen men jag skulle normalt sett inte gissa på att hon är under 18. Sammanhanget säger allt tycker jag. Är man på (typ) en fest där de man känner är runt 20-25 och någon ser något yngre ut och säger sig vara 18 så tycker jag inte att man ska lastas för om man skulle ha (från båda sidor såklart frivillig) sex. Släpp gärna pedofil-argumentet. En pedofil intresserar sig för förpubertala kroppar, en hebafil för kroppar i "tidig" pubertet och en "normal" sexualitet inriktar sig på vuxna kroppar. Sedan är det olagligt att ha sex med en under 15, men pedofili har med sexualiteten att göra. Om jag tycker Jessica Rabbit är sexig så är det en reaktion på hennes "vuxna" utseende, inte att jag tänder på kvinnor som är animerade. s3.amazonaws.com/giles/presentations_042708/j...
    Mmm, och här är en tjej som är TOLV ÅR, men jag skulle ALDRIG trott det om jag inte visste det: http://www.goldcoast.com.au/images/uploadedfiles/editorial/pictures/2007/09/17/maddisongabriel.jpg
  • Danitra
    Lady Dahmer skrev 2010-02-17 15:43:22 följande:
    tycker man att en 14åring ser vuxen ut så är man antingen efterbliven eller så ljuger man.
    Jag blev tagen som 16 år när jag var 12 år. När jag var 14 så trodde många att jag var minst 17 om inte äldre. Dom var varken efterblivna eller ute efter att smickra mig eller något annat som skulle föranleda en lögn.
  • BlommyNess12
    Lady Dahmer skrev 2010-02-17 16:02:29 följande:
    du, det är en jävla skillnad på en bild och verklighet. (dessutom har jag sett andra bilder av både kate och lily från början av deras karriäre och det är tydligt att de var mindreåriga. och den där bilden på kate ser inte ut som när hon var yngre. Hon hade mjukare ansikte och tunnare ögonbryn och annan friyr. lily ser för övrigt ut som tolv)
    Det finns massor av tjejer som ser mycket äldre ut än vad de är, men det kanske du missat alltså? Jag själv stod och snackade med en tjej en gång, vad var jag då, 17 kanske, på en fest, och alla andra i sällskapet var egentligen äldre än mig mellan 20-35. Det visade sig att den där tjejen jag stod och snackade med var en av tjejernas DÖTTRAR, hon var 13 år men jag trodde hon var i min ålder MINST. Det kan vara jättesvårt att avgöra ålder i tonåren.
  • Lady Dahmer

    jag har aldrig trffat en underårig som jag inte kunde se var underårig på en gång. Det är inte bara mjukheten i ansiktet utan kroppsspåket, sättet att tala osv.


    Confessions of a Neurotic Attentionwhore - ladydahmer.blogg.se/
  • Danitra
    Lady Dahmer skrev 2010-02-17 16:11:07 följande:
    jag har aldrig trffat en underårig som jag inte kunde se var underårig på en gång. Det är inte bara mjukheten i ansiktet utan kroppsspåket, sättet att tala osv.
    Då kanske du är extra bra på det. Det är jag också.
    Men det betyder inte att det inte finns folk som inte är lika bra på det. För dom som trodde att jag var 17-18 hade ingen vinning på det och borde därmed ha talat sanning.
  • Skehamn2010

    Jag hade sex med en 14-årig kille när jag var 19...han var helt klart drivande. Eftersom jag var berusad då så gick jag med på det. Hade aldrig gjort det annars.
    Man är verkligen ingen Pedofil för det...kom igen nu :P

    Så fast man är 14 så kan man vara väldigt drivande och veta precis vad man gör.
    Ljuger man om sin ålder så gör man definitivt något fel och killen ska inte lastas för det.

    Men om killen vet om tjejens ålder är det givetvis fel så länge tjejen inte vill det själv vill säga.

  • Jennie med ie
    Danitra skrev 2010-02-17 16:19:37 följande:
    Då kanske du är extra bra på det. Det är jag också. Men det betyder inte att det inte finns folk som inte är lika bra på det. För dom som trodde att jag var 17-18 hade ingen vinning på det och borde därmed ha talat sanning.
    Då var de väl efterblivna då 'suck*
Svar på tråden Är det okej att som 23-årig kille ha sex med en 14-årig flicka och sen skylla på att hon såg mycket äldre ut än hon var?