• Blommy­Ness12
    Äldre 20 Feb 19:57
    73534 visningar
    1050 svar
    1050
    73534

    Jo, jag är en manshatare.

    Lady Dahmer skrev 2010-02-20 19:40:13 följande:
    jag hatade människor förr. jag tror skillnaden ligger i att jag inte är rädd för kvinnor. jag har inget att frukta från dem och jag blir sällan objektifierad eller behandlad nedvärderande av dem.
    Jag beklagar att du behövt stå ut med det, men jag kan säga att jag blivit objektifierad och nervärderad ytterst sällan, och det var vid ett par enstaka tillfällen i högstadiekorridoren, därför kan jag absolut inte känna samma sak som du gör inför män, jag ser den moderna mannen snarare som en missförstådd människa som snor knut på sig för att vara både manlig och stark, samtidigt  som han är i kontakt med sin femnina sida, duktig på att både dammsuga och vabba, och laga bilen och installera biosystemet.
  • Blommy­Ness12
    Äldre 20 Feb 20:01
    #95

    Och det du beskriver i den länkade tråden känner jag inte heller igen, jag kom in i puberteten när jag var 9 år, och när jag blev retad för det så togs det tag i direkt, det var samtal och min lärare var redigt arg.

    Samma gäller högstadiegrejen, vi hade en elevkontaktperson på skolan och när jag pratade med honom hade de samtal med grabbarna, och det blev ett jävla hallå. Och jag började skolan 98 så jag antar att det är annorlunda mot för när du gick i skolan, jag hoppas iallafall att det inte går till så någonstans längre, jag har iallafall inte upplevt det.


Svar på tråden Jo, jag är en manshatare.