Inlägg från: grodiz |Visa alla inlägg
  • grodiz

    Decemberbebisar i Uppsala - del 17

    Tack för tråden Krikiz!

    P-plutt: Låter som att vi har samma virus du och jag. Kan säga att det är väldigt intressant att ha jättehosta och vara gravid samtidigt, har liksom träningsvärk under magen. Men, det är nog rätt bra träning för jag har inte känt av ngn ryggvärk nu när jag hostar massor. Inget ont som inte har ngt gott med sig.

    Heja Benjamin!

  • grodiz

    p-plutt: bf 14/7

    Suck, vaknade i morse med superont i halsen igen. Känns som halsfluss. Jag och sonen ska försöka få tid på vårdcentralen idag, kanske kan vara så att O är en sån där som bär på bacilluskerna och smittar andra. Det har varit några fall av scharlakansfeber på hans avdelning också.
    Fortsättning följer...

  • grodiz

    Grattis Sara100!

    Och visst var det halsfluss, fick en ny sorts penicillin och en odling gjordes. Men, det känns som att det nya penicillinet hjälper. Så här mkt sjuk har jag aldrig varit i hela mitt liv. Vet att jag hade 5 sjukdagar totalt i hela grundskolan och gymnasiet....

    Så jag och O är hemma idag, han snorar rätt bra men är pigg så vi har det rätt mysigt. Är lite frustrerande dock att han fått för sig att han INTE ska snyta sig utan går och snörvlar konstant. I-landsproblem.

  • grodiz

    Låter skönt Fialotta! Bara att vänta nu då, men sämre väder kan man ju ha när man väntar... {#lang_emotions_cool}

    Idag äter jag min sista penicillintablett, blir intressant att se om jag blir sjuk igen snart. I så fall är sonen starkt misstänkt smittbärare...

    Dags att steka pannkakor!

  • grodiz

    Sara100: Vad skönt att allt gick bra! Jag har ju inte fött med snitt men efter operationen känner jag mig rätt så övertygad om vaginal förlossning igen. Även om man hade ont av stygnen där nere så var man ändå mer rörlig än när de skurit i magen.

    Indra: Hoppas du slipper vänta allt för länge! *kram*

    O har blivit varm i kläderna på förskolan nu, igår hade han blivit jättearg för att en jämnårig kille inte ville bli instängd i ett förråd. Hmm... Han blir verkligen superilsk ibland när han inte får som han vill.

    Appropå varm i kläderna så har O också blivit en liten klädsnobb. För tillfället är det mkt noga att spiderman-tröjan, blixten-tröjan och rymd-tröjan är rena så han kan ha dem till dagis. Det är många större pojkar på hans avdelning och jag antar att de pratar mkt om vad de har på sig.

  • grodiz

    Jag fick sms idag, 57cm och 4690g. Så, vi vågar säga Grattis Indra med familj!

  • grodiz

    Utopia: Härligt gäng!

    jojjo: Låter väl som en typisk treåring! O hittar på ngt att bli förbannad på varje eftermiddag vid dagishämtningen. När pappa hämtar så blir han superarg för han ville att mamma skulle hämta. Idag blev han toksur för att han ville gå in och dricka vatten på dagis, det kommer han förståss på när vi precis ska hoppa in i bilen. Sen grät han hela vägen hem.

    fialotta: Hoppas ni hinner bli friska innan bebis kommer!

    Indra: Mkt intressant att läsa om reaktionerna från S. Även om O är väldigt med på noterna gällande lillebror nu så vet man ju aldrig hur det blir när den dagen kommer.

    Måste tipsa om knattetimmen 9.30-10.30 i p4 på radion. Eftersom jag sitter på kontoret bara nu så har jag mobil-radion på rätt mkt. Väldigt många samtal och frågor som handlar om treåringar.

  • grodiz

    indra: Man får mkt frågor att svara på nu... Det är ju inte alltid lätt att bara svara på precis det de frågar, och inte alltid lätt att förstå vad de egentligen frågar om.

    Jag vet att jag tidigare klagat på att jag kännt av foglossning, men peppar peppar så mår jag riktigt bra nu. (vågar knappt skriva det här ) Tror att jag förra gången jag var gravid helt plötsligt slappnade av i varenda muskel i hela kroppen bara för att magen blev stor. Nu försöker jag skärpa mig och inte svanka allt för mkt.

    Heja Fialotta och Drömhus! Inom tre veckor har ni båda en till i familjen.

    Dags att ladda inför kommande veckan, som ju faktiskt är kort och bra!

  • grodiz

    He he, den låten hade jag glömt! Tänk om det bara var några gram man hade ökat och inte 10 000g redan.

    Som jag svarade indra i sms, eftersom jag kan läsa men inte skriva på fl på jobbet, så köpte jag teet på bodystore.com och knattetimmen är på måndagar. Man kan lyssna på alla gamla program på nätet. Nästan alltid någon fråga som rör treåringar... kan ju betyda ngt.

    Var på bm-besök idag och hade på något sätt lyckats få upp mitt järnvärde sen inskrivningen, hon undrade om jag åt mkt blodpudding... Kanske räcker med en gång i månaden för att jag ska slippa järntabletter.

    drömhus: Jobbigt att inte få sova! Hoppas bebben kan hålla sig lugn i två veckor till.

  • grodiz

    Grattis Drömhus! Vilken sötnos!

    Glad Påsk till er allihop! Nu ska jag försöka förbereda morgondagens ägg-skattjakt när O sover middag. Vi är någonstans på gränsen till att sluta med middagssovning, men till slut tar man vagnen och går en sväng för man inser att kvällen kommer bli hur grinig som helst om han inte sover en stund.

Svar på tråden Decemberbebisar i Uppsala - del 17