• stina7­3
    Äldre 1 Mar 19:29
    30622 visningar
    418 svar
    418
    30622

    *Snackis 10*

    Oj först i nya tråden.

    Ikväll kommer mamma ner då hon har sportlov, ska bli skoj att flänga runt stan på åbybadet, universeum och åka skridskor och shoppa, inte så ofta man gör det ensam med två barn har jag märkt....

    Idag hade jag en toppenkväll....först har jag skurat hela lägenheten hela dagen och är ganska slut, då spiller Oliver mjölk över hela sig och hela köksgolvet (varför spiller de bara när de har fulla glas?) har precis tvättat av honom då han vill kissa, visst kissa du, ropa när du är klar (är i köket och torkar mjölk)...går in innan och ser hur han kissar ner hela benet, sitsen och pallen då han inte håller i snoppen, toppen, ner med barnet i badkaret igen. sen torka kiss och fortsätta torka mjölk i köket. Nät jag är klar med detta kommer isabella och vill att jag lyfter upp henne, vilket jag gör och får en spya i ansiktet, som tur är mot kinden och inte i munnen, känner hur den rinner ner för kinden, halsen in under tröjan in i bh´n och vidare ner på magen....mysigt.
    Byta på lillan sedan strippa själv och in i duschen....

    får man sova nu?????

    Det är härligt med barn!!!!!!


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • stina7­3
    Äldre 3 Mar 07:09
    #10
    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • stina7­3
    Äldre 5 Mar 20:32
    #24

    Haft mamma på besök hela veckan, hon åker i morgon. Här mår barnen bra men är själv dålig, fast har bara en vanlig förkylning med ont i halsen och snuva samt huvudvärk, hållit mig stilla idag medans mamma tagit oliver till lek&buslandet, efter två timmar fick hon bära honom ut gråtandes...men sen när han kom hem sa han att han hade haft jätte tråkigt....ja tjena!

    Varför kan man aldrig få en "break", först olyckor sedan fattigdom....
    Sambon drog på sig en p-bot på 800kr för ngn vecka sedan (han får ju skylla sig själv men det blir ju lik samma ett onödigt hål i kassan.)
    I måndags blev vår bil påkörd och repad på Statoil, bad dem kolla reg nr på den som gjorde det på sin övervakningsfilm, men nej de kan inte se min bil i sina kameror, den står i en blind vinkel. Då stod jag precis utanför ingången, kan ju fråga sig varför de inte har en kamera riktad mot ingången...ja ja inget att göra får betala självrisken själv "bara" 2000kr.
    I onsdags går vår TV i vardagsrummet sönder, vägrar att starta...vi har provat allt. Jaha, vill inte köpa ny TV men lagar man verkligen TV-apparater nuför tiden? det kommer väl kosta mer än att köpa ny....inte konstigt att jordens resurser tar slut. Ska en TV bara hålla i 5 år???? Min mormors gamla TV höll i 38 år...sen tyckte hon visserligen att det var skandal att ingen ville laga den.
    Och sist men inte minst igår ringer min chef och säger att jag kan bara få jobba 80% när jag kommer tillbaka för företaget går så dåligt nu så de måste skära ner på allt som de kan.
    Visst är tacksam att jag har ett jobb att gå till i överhuvudtaget men det är ändå 5000kr i mån som försvinner.

    Varför vinner jag aldrig på lotto????


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • stina7­3
    Äldre 8 Mar 20:13
    #28

    Inte skoj med förvärkar....hoppas du inte behöver vänta för länge.

    Heeso: du får helt enkelt vräka den med omebelbar verkan...vem var det som vräkte sin bebis från kontraktet 2006? Har för mig att det fungerade.

    Tänk att de fyller 4år iår...WOW vart tog tiden vägen????


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • stina7­3
    Äldre 9 Mar 09:05
    #31

    I mitt sökande på nätet efter någonstans att skänka alla mina överblivna barnkläder så hittade jag www.barniallt.se
    De stöder en insamlingsresa till ett barnhem i Litauen. Lördagen den 27 mars står lastbilen utanför deras butik och samlar in kläder, mat hygienartiklar mm. Allt står på deras hemsida, gå in och läs om ni är intresserade.
    Nu måste jag bara leta fram mina banankartonger på vinden och packa allt.


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • stina7­3
    Äldre 24 Mar 09:37
    #73

    Grattis Heeso!!!!!!

    Ullen: blir faktiskt lite avis när du talar om din väntan, åh va jag vill ha en ny bebis...fastän den jag har är underbar, men hon är ju så stor nu 10 mån och är ju redan en liten person.

    Oliver slutade bajsa i blöjan igår efter mycket påtryckningar och en stor muta. Han har ju alltid velat bajsa i blöjan och vi ska hålla honom i handen hela tiden. En bajsning kan lätt ta 20-30 min. nu har vi efter 1 år tröttnat och gett honom två val. antingen bajsar han i blöjan men då får han bajsa själv eller så bajsar han på toaletten och vi sitter brevid och håller honom i handen. Han ville självklart inte ha något av detta så då tog jag på spenderarbyxorna och lovade att om han började bajsa på toaletten så skulle han få den stora Duplo Tankbilen som han önskat sig. Han praktiskt tog min hand och drog in mig på toaletten och ville bajsa. Sen var det bara att åka till leksaksaffären.... i morse ville han dock inte bajsa på toaletten men då packade jag bara ihop tankbilen i kartongen igen och sa att jag skulle åka och lämna tillbaka tankbilen så gick det helt plötsligt jättebra att bajsa på toaletten igen.
    Fast den där tankbilen betalar ju sig nu när vi slipper köpa blöjor till båda barnen....

    Lmh: jag har inga direkta kloka råd vad gäller storasyskon, jag har tur och har en storebror som är jättegullig med sin lillasyster. Sen så var ju jag jätteorolig att han skulle känna sig ignorerad när Isabella kom, så i början (när jag var ensam med båda barnen) så prioriterade jag alltid honom och lät Isabella skrika lite extra när det var en situation där jag inte kunde trösta båda samtidigt. Min filosofi var att hon fattar inte att jag väljer bort henne för 5 min medan Oliver fattar att mamma väljer henne framför honom. Däremot så fick han lära sig att när mamma ammar så får man vänta. Sen har jag kört det vanliga att försöka få honom att hjälpa till med bebisen och att försöka få lite egen tid med honom varje dag då hon sov eller Rickard kunde passa. Sen ammade jag mycket på hans rum medan han lekte och så. Men allt beror ju på hur storasyskonet är och reagerar. Min metod hade kanske inte hade funkat på nått annat barn.
    Lycka till med snittet! Det positiva är ju att ni kan säga till honom när bebisen kommer och planera.


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • stina7­3
    Äldre 25 Mar 07:31
    #82

    Grattis till lilla killen LMH!!!! Oj vad hände med det planerade snittet? Ser fram emot en förlossningsberättelse.

    Heeso: som de andra sagt; sök amningshjälp.
    Jag har haft fruktansvärt ont med båda barnen men denna gången kom jag lindrigare undan med hjälp av apotekets bröstvårtskräm och amning i olika ställningar. Hoppas det lättar snart (fast det kan ju ta två tre veckor)


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • stina7­3
    Äldre 4 Apr 06:39

    Ullen håller tummarna idag!

    Själva ska vi ta en tur till småland några dagar hoppas på fint väder.


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • stina7­3
    Äldre 11 Apr 20:50

    Så synd att jag inte kunde komma i lördags, självklart fick Rickard en körning och kom hem mitt i natten. Hoppas på fler träffar.

    Ullen hoppas att allt är bra med axel!


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
  • stina7­3
    Äldre 25 Apr 10:21

    MIn dator td är oxå begränsad då jag inte har någon egen tid alls förrutom när barnen sover men då ska femton andra saker göras eller så orkar man helt enkelt inte annant än att dö i soffan....nu är det bara drygt en månad kvar till friheten.
    Då R. tar examen och börjar sommarjobba. Bara vanligt jobb dagtid och inget extra. Gud så skönt att han kan komma hem och inte ha något annat att göra än att umgås med mig och barnen, det ska bli riktig lyx.
    Sen kommer jag väl till hösten klaga på att han är hemma för mycket (om han blir arbetslös) och borde komma ut mer...hihihi

    Ser fram emot någon bebis fika under sommaren så man får titta på 2010-orna och snussa lite bebis.

    Nej nu måste jag passa på att äta i lugn och ro, Isabella sover och R. är på jobbet och Oliver hos farmor. Så har en timme för mig själv, och ska inte diska städa eller så ska bara äta lunch och läsa lite i en bok. Gött!


    *~*Oliver 060920 & Isabella 090513*~*
Svar på tråden *Snackis 10*