• Svar på tråden Septembertråden 2006 del 20
  • eio

    Vi inväntar just besök från Tingelsvanzen (om någon minns henne) och hennes Lova.
    Tjejerna ska få leka av sig en stund medans vi fikar och pratar strunt.

  • Maliinka

    Och jag andra

    Sitter hos mina föräldrar och knapprar, mamma har hand om båda barnen (pappa är inte hemma) och jag har lite slapptid

    Musten, usch så irriterad jag blir! Verkligen jättedåligt och opedagogiskt av Ellas lärare. Om hon nu var stressad och inte kunde lyssna ordentligt så kunde hon vara tyst istället för att haspla ur sig en sådan korkad kommentar!

    Var och kollade på ringar igår förresten, vi gifter oss ju i sommar, börjar bli lite nervös! Hänger en del på bröllopstorget (familjelivs systersida tror jag) och där verkar alla så superstressade och och börjar planera minst ett år i föräg... Vi gifter oss om 3,5 månader och inte mycket känns klart... Fast känns heller inte som att det är så himla mycket som ska fixas heller så jag börjar fundera på om jag missat några högst väsentliga saker!

  • Maliinka

    Haha, ni hade visst hunnit skriva massor medan jag skrev, ammade, pratade med mamma och gosade med Gabriel innan jag skrev färdigt och tryckte på "skicka"

  • lugnåsbo

    Nu har vi varit in till stan o köpt godis till barnen, var i en godisaffär, tror aldrig dom varit det utan har vi köpt lördagsgodis har vi gjort det typ på coop.
    Elvira blev väldigt imponerad av att det fanns så mycket godis iallafall
    Min lillebror o hans tjej ska sitta barnvakt här ikväll för vi ska på bowling med niklas jobb (jag ska inte bowla dock, tror det är dumt för mina fogar.)
    Tror nog det ska gå bra för min bror att vara barnvakt fast det var ett tag sen.. men dom är ju populära hos barnen så :)

    Så nu har jag laddat med godis, chips, dricka o korv med bröd åt barnvakterna som om dom var 14 år och inte 23 som dom är


  • Anoke

    Det är säkert uppskattat ändå Lugnås

    Mallinka - Det är ju mest om man ska boka en massa saker som är populära som man behöver vara ute i så god tid (tex festlokal, fotograf, kyrka osv). Iaf här i Stockholm. Annars kan man ju ändå inte göra så mycket 1 år i förväg, det tyckte iaf inte jag. Vi förlovade oss i december och gifte oss 1 oktober året därpå så vi hade väl ganska precis 9 månader till planering och då var man ju så spytrött på det så jag hade aldrig orkat planera i 1,5 år

  • lia76
    eio: du får hälsa då =)

    Bra initiativ till ny tråd, fastän jag sällan syns här =)
    =)
  • lottizm

    jaha, nu är ni här helt plötsligt.

    jag mår mycket bättre idag, känner mig som en ny människa, oj så skönt. fast nu har Samuel ont i magen och har mest skrikit hela dagen, han kommer inte till ro alls och ammar mest hela tiden. Guille tycker bebisen skriker för mycket, han har somnat på soffan här av utmattning

Svar på tråden Septembertråden 2006 del 20