• MrsR

    Tvillingar i april, tråd 3

    Såg att tråd nr 2 är stängd och startar härmed en ny för slutspurten innan alla våra småttingar kommer ut.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-04-09 12:05
    Tillägg: Det verkar ha kommit in en massa spaminlägg i tråden, "våra" inlägg finns från trådstart tom s 13 och börjar sedan på s 26 igen.

  • Svar på tråden Tvillingar i april, tråd 3
  • MrsR
    Toratenshi skrev 2010-04-05 00:00:32 följande:
    2010-04-03 klockan 18.08 kom våra två små flickor! Eyra väger 2670gr och är 47cm lång. Tili väger 2440gr och är 48 cm lång. Våra två små vildar ♥ ♥
    Grattis i massor!!!
    Och vad  skönt att du slapp gå så länge ändå, hoppas att besvären lägger sig snabbt, för visst brukar de väl det efter bebisarna har kommit.
  • IdaVasterflo
    Toratenshi skrev 2010-04-05 00:00:32 följande:
    2010-04-03 klockan 18.08 kom våra två små flickor! Eyra väger 2670gr och är 47cm lång. Tili väger 2440gr och är 48 cm lång. Våra två små vildar ♥ ♥
    Grattis! 
    De har samma födelsedag som min dotter! =)
  • lillamy81

    Stort Grattis till er som fått! Hur går det för er?


    Jag har nu fått min tid för snitt, tv1 ligger ju i säte. Så nu går jag här och räknar ner. Känns surrealistiskt att veta när man senast ska få sina barn. Men nu hoppas jag bara att de ligger kvar och gottar sig tills dess.
    Angående utökad tid på förskolan så har vi sökt 30 timmar per vecka till att börja med. Alltså 6 timmar per dag hela veckan..men har inte fått svar ännu. Vi tog hjälp av Tvillingklubbens ordförande vid utformningen av vår ansökan och hoppas att det hjälper lite. Tänkte att det är bättre att slå på stort till en början så kanske vi får 25h/v i alla fall. 
    MrsR- Javisst är det så skönt att ha fått gå såhär länge. Jag har hela tiden trott att jag ska få tidigare. Nu börjar "folk" undra när jag ska få egentligen? Verkar som att alla är inställda på att man SKA få tidigare med tvillingar...men icke
  • MrsR

    lillamy81: När har du fått snittid?

    Vi har inte sökt utökad tid ännu, trodde man skulle vänta tills bebbarna kommit. Har ni andra sökt/fått utökad tid även fast ni planerat att pappan också ska vara hemma? Eller har ni sökt och kommer att vara hemma själva med alla barnen?

    Vi har planerat att maken ska vara hemma fram till mitten av augusti, kan man få beviljat fler förskoletimmar under den tiden också tror ni? Annars hade jag tänkt söka från augusti, då jag kommer att vara hemma själv.

  • mamma0005
    Är nu hemma efter en något traumatisk upplevelse men allt är bra och vi mår alla bra.
     
    Vi var på tillväxt ultraljud torsdagen den 1 april på morgonen vilket visade att båda barnen hämmats i tillväxt sedan tidigare UL för 2 veckor sedan. En igångsättning bestämdes därför och jag skulle komma tillbaka på fredagen den 2 april för detta.
     
    Dessvärre vaknade jag på natten till fredagen med störtblödning och åkte akut in med ambulans för att sedan utföra akutsnitt av barnen. Jag hade moderkaksavlossning när jag väntade mitt andra barn vilket resulterade i akut snitt och helt ofattbart (om jag får säga det själv) så skedde så också denna gång på exakt samma dag i graviditeten 36+4. Lokes moderkaka hade lossnat och han var ganska medtagen.
     
    Men han piggade på sig och fick följa med mig upp på BB tillsammans med Nova på eftermiddagen.

    Grattis till alla er andra som också fått era små. 
  • MrsR

    Oj,  vad dramatiskt, mamma0005. Skönt att allt gick bra för Loke och dig!


    Och stort grattis!


     


    För mig är det 37+0 idag, inga som helst känningar. Det börjar bli segt nu.......

  • hannapanna 84
    hafsfdffdhfsxgcnccnbvcbfhdddggfgffgtrerdshöäähgtg
    eafsdghgvhfhfj
  • hannapanna 84
    hafsfdffdhfsxgcnccnbvcbfhdddggfgffgtrerdshöäähgtg
    eafsdghgvhfhfj
Svar på tråden Tvillingar i april, tråd 3