• MrsR

    Tvillingar i april, tråd 3

    Såg att tråd nr 2 är stängd och startar härmed en ny för slutspurten innan alla våra småttingar kommer ut.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-04-09 12:05
    Tillägg: Det verkar ha kommit in en massa spaminlägg i tråden, "våra" inlägg finns från trådstart tom s 13 och börjar sedan på s 26 igen.

  • Svar på tråden Tvillingar i april, tråd 3
  • mamma0005

    TUL idag, av någon anledning är jag alltid lite nervös inför dessa.. Men jag återkommer när jag varit där.

    Jag börjar faktiskt oroa mig lite för kläderna jag köpt i strl 50, vet inte om det är små eller stora i strl men det verkar ju som om de här barnen tänkte stanna ett tag till och växa på sig. Bara det inte blir för litet.

    Har vansinnigt ont i bäcken och höfter, känns uttryckligen som om man har ett huvud mellan benen när man går. Nätterna är av någon anledning värst, speciellt när man ska upp och kissa. Inte har jag märkt att en toalettstol kan vara så fruktansvärt obekväm tidigare :O)

  • MrsR

    Lycka till på TUL!

    Själv har jag blivit alldeles förkyld och försöker kurera mig med massor att dricka och vila på soffan.

  • mamma0005

    Då var TUL genomfört. Är i vecka 34+3 och Flickan vägde 2382 och gossen 2232 så de följer kurvan galant. Skönt att veta!

    Kan ju också konstatera, då det inte finns mer utrymme för att vända sig igen, att ettan dvs flickan ligger med huvud ner och gossen dvs tvåan i säte.

    Känns ännu mer nervöst då jag redan är lite rädd vad gäller en vaginal förlossning, mycket för att det ska bli både och i slutändan, alltså att man föder en och sen blir akut snittad med tvåan och när nu tvåan lagt sig med rumpan först hjälpte det inte till om jag säger så. Jaja har ju en vecka kvar tills läkartiden så jag får tänka vidare....

    Hoppas ni andra har en bra dag, här skiner solen och det är underbart att höra hur det porlar tö i stuprören efter denna långa vintern.

  • MrsR

    Härligt att allt ser bra ut!

    Jag håller med, det känns lite snurrigt och jobbigt att tänka på förlossningen. Jag tror att min tvåa ligger med huvud ned, men är inte helt säker.


    Här har det inte varit så vårigt idag. Men jag har mest sovit ändå, en förkylning som gör mig lite däckad.....

  • Billie

    Håller med TUL är alltid lite obehagligt, tar lång tid och känns som ett maratonpass efteråt i magen! Fina mått på twinsen mamma0005!

    Krya på dig MrsR!

    Nu efter läkarbesöket då vi diskuterade förlossningen så känner jag mig rätt nöjd med att bli igångssatt och så försöker vi vaginalt (1:an borde ju komma lätt iallafall). Sen få det bli som det blir, är så skönt iallafall att veta att jag fått mitt datum 37+0 och en läkare som lyssnade på mig och förstod min rädsla!!!

    Ingen som är aktiv på FB sidan som startades? Kommer ej ihåg namnet på den.

    Eller om man skulle utmana ödet ioch köra en färdknäpp eftersom jag ändå är 2cm öppen, vågar man det tro!?!?!

  • MrsR

    Det gjorde nog susen att inte göra ett dyft igår, förkylningen är mycket bättre idag.

    Jag är inte aktiv på FB-sidan alls, det är kanske där de andra hänger?

    På ett sätt är ajg lite avis på er som fått bestämda datum. Jag längtar så mycket! Vore det inte typiskt om jag skulle gå över 40+ bara för det....
    Varför inte testa färdknäpp om du är bebissugen, Billie ; )

    Idag kommer min mamma hit och leker med barnen lite, mysigt!
    Maken ska få ett välförtjänt avbrott i allt fixande och gå på massage i eftermiddag.
    Jag ska vila en stund till och sedan fixa lunch till klanen.

  • Kräftis 25

    Nu är det inte lång tid kvar innan bebisarna kommer. Känns lite nervöst, jag vet ju att det kommer bli jobbigt att klämma fram dem. Lite flashback har jag fått från förra förlossningen. Men man ska ju tänka positiva tankar, då går det ju lättare att få fram dem.... Får tänka på att man äntligen snart får se sina barn och slipper den tunga magen!


    Känner hela tiden att allt måste vara fixat för tänk om det sätter igång snart. Blir nervös när inte disk, tvätt är klar. Som om det vore så jätteviktigt. Allt löser sig ju, men jag tror att jag fokuserar hellre på det istället för på förlossningen. 
  • Hinos

    Igår drog Signe ur sin sond och sen dess har hon bara ammat och ändå fått i sig vad hon behöver!! Äntligen börjar det släppa... nu ska vi bara amma i ett dygn utan att väga henne och sen ska vi se hur mycket hon väger imorgon och hur mycket hon får i sig...
    Så nu börjar vi närma oss hemgång - äntligen {#lang_emotions_heart}

  • MrsR

    Åh så härligt Hinos! Hoppas det går som smort så att ni får komma hem med Signe!

Svar på tråden Tvillingar i april, tråd 3