• InaLo

    30+ som ska ha bebis i nov

    Hej jag undrar om det fins några tjatglada 30+ som vilj följas under de närmaste månaderna!

    Själv är jag 32 har två flickor snart 5 och 10 år
    Och ska ha en till mitten av november!


     

  • Svar på tråden 30+ som ska ha bebis i nov
  • trixibelle

    Jag är 38 och ska ha en liten i början av nov. Har en kille på 4,5 år och tre äldre barn,,,, 16,18 och20.
    Så det e lite som en andra kull :)
    Jag pratar gärna under den här resan :)

  • InaLo

    Hej vad kul!


    Så du har en pojke som är 4,5år. Nästan som min flicka hon är född juli 05"
    Var du mycket är på FL då det var jag.


    Vet du vilken vecka du är i?


    Jag tror själv att jag är 4+0 idag men inte riktigt säker måste ringa Bm på måndag.


     

  • Fröken Nina

    Vill gärna vara med här också. Är 32 år och väntar vårt andra barn. BF 8 eller 9 november. Har en dotter som blir 3 i augusti. Fick MA i november så nu hoppas jag att detta lilla pyre vill stanna kvar i magen och att allt går bra. Hur mår ni? Många symptom?

  • trixibelle

    InoLo ... Min son är född juni 05 :) va inne en del då... men separerade under graviditeten så det va lite kaos.. Verkar som att jag blir själv även med detta barn,, första jag är tillsammans med efter jag fick min son och så skiter sig allt igen... han blev rädd och hör inte av sig alls längre.. jaja jag ska klara det här ändå!!!!!!!!!!! Men fattar inte hur man bara kan dra?

    Jag ser i alla fram emot lilla pyret och jag är i v, 5+2. alltså i vecka 6.. beroende på hur man räknar.....
    Ja fröken Nina,, hoppas som du att det får vara kvar!!!!

    Skönt att man kan följa varandra :) Kram på er!

  • Maddie72

    Hej på er. Jag är 37 år, BF 9 nov. Har ett barn sedan tidigare. Oskar är 3,5 år och världens goaste. Jag kände att jag ville ha barn innan 38. Hade bestämt mig och så fick det bli. =) Mannen hängde på såklart. Blev gravid andra månaden vi prövat. Ojoj tänkte jag, så pass.

    Jo då symptomen finns där. Men ärligt talat så lär man sig leva med dem och tänker inte på dem i samma utsträckning. Bara det inte kommer mer.

    Hoppas att ni mår bra. Vi höres

  • sommar 77

    hej,

    här vill jag vara med!

    Jag är 32 år (fyller 33 i sommar).

    Har två fina barn hemma, en son född juli 04 och en dotter född nov 05.

    Vi var nöjda så...men kom på andra tankar under julen och blev sugna på en trea.

    Men inte visste jag det skulle gå så fort. Tog ut spiralen i januari och testade plus i fredags. Är i v 6 tror jag och bf 2 nov.

    Eg ville vi inte ha barn i nov eller dec då dottern och halva min familj fyller år i nov... men sånt kan man inte alltid styra helt verkar det som:)

    Vi känner oss glada men också nervösa, shit , hur blir det att ha tre barn??? Kommer man hinna med de två vi har osv. Mycket tankar nu kan jag säga....

    Jag mår bra , bara extremt trött och ont i bröstvårtorna....

    /S

  • InaLo
    Fröken Nina skrev 2010-03-06 20:06:41 följande:
    Vill gärna vara med här också. Är 32 år och väntar vårt andra barn. BF 8 eller 9 november. Har en dotter som blir 3 i augusti. Fick MA i november så nu hoppas jag att detta lilla pyre vill stanna kvar i magen och att allt går bra. Hur mår ni? Många symptom?
    Hej igen Fröken Nina kul att se dig här!  Hoppas allting går vägen för dig denna gången

    Symtom: Mår bra, Ömma bröst och lite illamående.
    trixibelle skrev 2010-03-06 21:51:36 följande:
    InoLo ... Min son är född juni 05 :) va inne en del då... men separerade under graviditeten så det va lite kaos.. Verkar som att jag blir själv även med detta barn,, första jag är tillsammans med efter jag fick min son och så skiter sig allt igen... han blev rädd och hör inte av sig alls längre.. jaja jag ska klara det här ändå!!!!!!!!!!!
    Hadde du samma sig nu för jag tycker mig känna igen signaturen.'

    Trist när det strula till sig. Mitt första barn har jag med en annan man och det var inte alls bra i början men nu när hon snart är tio så går det bra och hon är där varannanhelg, klart du klarar det bra själv om det behövs.
    Maddie72 skrev 2010-03-06 22:50:42 följande:
    Hej på er. Jag är 37 år, BF 9 nov. Har ett barn sedan tidigare. Oskar är 3,5 år och världens goaste. Jag kände att jag ville ha barn innan 38. Hade bestämt mig och så fick det bli. =) Mannen hängde på såklart. Blev gravid andra månaden vi prövat. Ojoj tänkte jag, så pass.Jo då symptomen finns där. Men ärligt talat så lär man sig leva med dem och tänker inte på dem i samma utsträckning. Bara det inte kommer mer.Hoppas att ni mår bra. Vi höres
    Hej maddie72 här gick det ochså snabbt. 13 dagar efter vi slutat använda previntinmedel fick jag vet att jag var gravid och ända känndes dessa 13 dagar som en evihget. Tänk på dem som går månad efter månad utan att det händer något. Vilken extrem prövning. MAn är tacksam för att det gick så snabbt.
    sommar 77 skrev 2010-03-07 11:30:36 följande:
    hej,här vill jag vara med! Jag är 32 år (fyller 33 i sommar).Har två fina barn hemma, en son född juli 04 och en dotter född nov 05.Vi var nöjda så...men kom på andra tankar under julen och blev sugna på en trea.Men inte visste jag det skulle gå så fort. Tog ut spiralen i januari och testade plus i fredags. Är i v 6 tror jag och bf 2 nov.Eg ville vi inte ha barn i nov eller dec då dottern och halva min familj fyller år i nov... men sånt kan man inte alltid styra helt verkar det som:)Vi känner oss glada men också nervösa, shit , hur blir det att ha tre barn??? Kommer man hinna med de två vi har osv. Mycket tankar nu kan jag säga....Jag mår bra , bara extremt trött och ont i bröstvårtorna..../S
    Hej Så vart det ochså för oss jag var ganska nöjd med 2 barn men sen så blev jag bara så sugen igen i sommras och vi har dikuterat hela hösten och nu i feb bestemde vi oss. Jag har ochså täkt på det med nov bebys tt det kanske inte är så bra men som du säger så kan man inte styra det så. Det är ju mycket möjligt att det inte hadde gått lika fort om man väntat.

    Själv har jag lovat mig att njuta av varje dag under denna graviditet. Jag vet att detta är min sista och detta gör jag aldrig igen. Så trots kommande illamående , foglossningar och förvärkar så ska jag njuta!

    Ne! nu ska jag ut i den fina vårsolen med mina barn.
     

    Inalo
  • sommar 77

    InaLo,

    håller med, om man hade dragit ut på det så hade det kanske aldrig gått så fort:)
    Detta var nog meningen:)

    Just varit ute i vårsolen med mina små barn, gud vad härligt!!!


    Håller oxå med att jag vill njuta till max av denna gravididet. Men än sålänge så är vi i en halvglädjechock fas, speciellt mannen, ha ha, han som alltid pratar mycket har varit lite mer tyst och öser på med renoveringen, ha ha:) Klart det är ekonomin han tänker på osv....att allt ska ordna sig för oss.
    Längtar tills vi har landat lite mer i detta och kan njuta fullt ut.

    Imorgon är det första jobbdagen i då jag vet om att jag är gravid, undrar hur länge jag kan gå utan att berätta. När ska ni berätta för jobb och andra?


    Ser att vi har varsin dotter som är 05:a:) Kul:)! bara några månader som skiljer...


    Imorse gick jag in till dotterns rum när hon kom upp kl 7 och bad mannen ta barnen så jag fick sova ut några timmar, och gud vad skönt det känns idag!!! Eftersom man är så trött annars hela tiden:)


    Jag undrar om jag ska må illa under denna graviditet?
    Med sonen mådde jag illa men kräktes aldrig. Med dottern mådde jag något mer illa och kräktes några gånger.


    Kul att ha er att skriva av mig till:)


     

  • Maysan

    Goddagens {#lang_emotions_laughing}

    Hakar gärna på här. Jag är 38 år och är beräknad till 8 november. Jag har 4 barn sedan tidigare, tre tjejer 20, 18 och 14 samt en liten kille på 4 år (rätt likt dig Trixibelle {#lang_emotions_smile})
    Bor i Rosersberg ca 3 mil norr om Stockholm.


    Flitig som en myra, mamma till fyra
  • Fröken Nina

    Hej igen alla,

    Åh vad trevligt med denna tråd. Vi har inte berättat för någon ännu, men vet inte hur länge vi kommer att kunna hålla oss. Känner mig jättesvullen redan nu...

Svar på tråden 30+ som ska ha bebis i nov