Inlägg från: LumLumLum |Visa alla inlägg
  • LumLumLum

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Grattis på alla födelsedagar, en dag i efterskott.

    Här är det också "VAB" idag. Jag har inget jobb idag, så det får helt enkelt bli en hemmadag för minstingen som har ont i halsen och hostar. Bättre hon vilar upp sig nu så hon kan vara på dagis onsdag och torsdag när jag jobbar.

    Vi var och kikade på nytt hus igår, och om allt går vägen och det blir vårt kommer jag få eget syrum!

  • LumLumLum
    GOBLIgobli skrev 2010-03-08 07:59:43 följande:
    Hehe. Lumlum, åå så spännande med nytt hus! Ett syrum är inte fel.
    Ja, det ska bli himla kul, om det nu blir av. Just nu sitter jag i vardagsrummet och syr, och visst, det är ju rätt socialt, men det stör ju en del när någon annan vill sitta och titta på TV eller så. Tror nog till och med att jag ska kunna klämma in ett klippbord i tvättstugan som ligger i anslutning till mitt tilltänkta syrum.
  • LumLumLum
    Kaja skrev 2010-03-08 11:37:30 följande:
    Grattis alla födelsedagar i tråden. Här har vi värsta födelsedagsrallyt i Mars, presentkontot är inte att leka med! 29 Februari - sonens bästa kompis 5 Mars - dottern 7 Mars - dotterns bästa kompis 13 Mars - Systerdottern 19 Mars - Min man 26 Mars - Min mamma 31 Mars - Grannens tös (nära kompis till barnen) 7 April - Andra grannens son (nära kompis till barnen) Behöver jag tillägga att det är av yttersta vikt att folk firar sina födelsedagar inom vissa intervall så att de inte krockar…?
    Ungefär så där har vi under en period i juli - augusti. Men då är det enbart släktingar som räknas in. Min syster, som har sex barn, har fått fyra av dom mellan 25/7 och 19/8. Lägg där till en brorson, en syster och en svärmor. Puh!
  • LumLumLum

    Här blir det också VAB imorgon, faktiskt den första dag vi tar ut för lilltjejen (som fyller fyra i maj) Jag är ju arbetslös, men jobbar extra, så imorgon är första dagen som sjuka och jobb krockar. Således är det inte jag som får vara hemma imorgon utan pappan.

  • LumLumLum

    Suck. Idag gick drömmen om mitt srum upp i rök för tillfället. Huset vi budade på blev för dyrt för vår budget. Surt!

  • LumLumLum

    Jo, man får ju se det så. Vi fortsätter hålla våra ögon öppna.

  • LumLumLum

    Min dotter är också frisk nu. Men hon är ledig på fredagar så vi får vara hemma och mysa ändå idag. Ska röja av lite och förhoppningsvis orka sätta mig vid maskinerna en stund i eftermiddag. har inte sytt på evigheters evighet.

  • LumLumLum

    Jag är arbetslös men har ett timvickariat så jag jobbar vissa dagar. När jag jobbar orkar jag ingenting annat. Går upp "mitt i natten" och jobbar hela dagen. Har dessutom en timmas pendlingstid i vardera riktningen. Tur jag gillar att köra bil. Nästa vecka jobbar jag hela veckan, jag kommer vara död när fredagen kommer. Det märks så väl att jag gått hemma i en massa år.

  • LumLumLum

    Gaaaaah!!!! Det är verkligen inte meningen att jag ska sy idag. {#lang_emotions_yell} Har fått sytt fyra sömmar på en tröja. Axelsömmarna och ärmsömmarna. Tråden har gått av fyra gånger och nu gick nålen av. Var övertygad om att jag hade mer nålar, det var inte alls länge sedan jag beställde stretchnålar från Bibbi, men inte då. Hittar inte en enda. {#lang_emotions_yell} Min OL har aldrig krånglat såhär förut, jag blir toookig!

  • LumLumLum
    ak74 skrev 2010-03-13 17:22:06 följande:
    Jag måste bara berätta... apropå vårtecken som Mimmi har i sin blogg. Idag hängde jag ut tvätten för första gången i år.  ... sen att det beror på extra tvätt när 2 av barnen hade magsjuka i går och i natt är en annan sak
    Åh vad härligt. Det finns inget som doftar härligare än den där första tvätten man hänger ut på våren. Här har jag en halvmeter snö på backen under torkställningen fortfarande, så här lär det dröja innan jag kan göra lika.
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd