Inlägg från: Cirrus |Visa alla inlägg
  • Cirrus

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Oj, hej, jag har helt missat att det blivit en ny tråd

    Någon som såg Bygglov i TV4 igår? Numera är min elefant-mössa känd från TV


  • Cirrus
    Mimmi 71 skrev 2010-03-17 09:20:30 följande:
    Grattis både Cirrus och Gobli! Härligt att "hänga" på samma tråd som kändisar
    Jag har missat vad som hänt Gobli, berätta
  • Cirrus
    Mimmi 71 skrev 2010-03-17 13:30:13 följande:
    Japp, vid sidan om håller jag pincetten för att "stötta" så att det inte slinker iväg Jag har faktiskt inte haft problem förutom i svängar, men då använder jag mest S&S mudd. Vill jag ha kantband exv nedtill på en klänning utan att få "ballongeffekt" så kör jag med interlock som inte drar ihop sig så mycket och rynkar tyget.Nu skall vi inte mobba dessa maskiner (som Mari78 tror blir stötta om vi kallar dem med deras förkortningar ). Det är inte PMS de har utan försöker göra sin stämma hörd om att allt inte står rätt till. Härom sistens så svor jag långa ramsor över att "min" Cicci inte sydde som den skulle, men när nålarna blev bytta (efter att testat alla andra åtgärder ) så spann hon som en katt igen
    Kallar inte mari78 sin maskin för Cissi också? Känns hedrande haha
  • Cirrus
    Skumboll skrev 2010-03-17 09:08:44 följande:
    Jamen...det är ju du! Visst såg jag det! 
    Japp det är jag Hänger inte här så frekvent numera bara, tiden räcker liksom inte riktigt till. Visst hade din lille en elefant i begynnelsen?
  • Cirrus
    Nhelia skrev 2010-03-21 18:24:04 följande:
    Den heter "apina" och verkar inte finnas att välja så den är väl slut då Jag har försökt flera gånger tidigare men har aldrig hittat den så den har nog varit slut länge? Är det någon som har en bit och vill byta eller nåt så inboxa gärna mig!
    Maila direkt till dem och fråga om de har något kvar av tyget? Det gjorde jag för en månad sedan (då fanns den inte heller i webshopen) och det fanns kvar. Förmodligen inte tillräckligt mycket för att behålla den online. Det går ju alltid att höra sig för.
  • Cirrus
    Skumboll skrev 2010-03-23 20:28:36 följande:
    Han har haft tre! Eller haft, han använder dem fortfarande, redigt slitna och lite trasiga men är det favoritmössor så är det!
    Tre stycken?!? Jag kommer ihåg den orange/vita på din söting. Nästan så jag måste fixa en ny åt ett sånt fan
  • Cirrus
    yrväder skrev 2010-03-25 21:29:08 följande:
    jag fattar det som att den lime oxå ska tryckas.
    Baaah, rött hade ju varit perfekt. Jag gillar rosa men det är långt ifrån lika användbart. Gul/orange hade också varit skoj och fräscht. Gärna blått men annat än turkos.
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd