• Äldre 15 Mar 17:13
    598946 visningar
    11405 svar
    11405
    598946

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Kaja skrev 2010-03-15 14:12:53 följande:
    kragståndet??Jag sydde en herrskjorta en gång. Den var med ok. Jag glömde att det fanns ett ok och tyckte att det var konstigt att det skulle vara puffärmar på herrskjorta, så jag frisserade delarna lite. Sedan hittade jag oket... Den åkte rakt i soptunnan. Till min ursäkt så var jag 18 år då och skulle sy den åt min pojkvän...
    Hi, hi. Jag försökte mig på att sy en tröja till min fd pojkvän för många år sedan. När den var klar och han skulle prova den så var den flera storlekar för liten. Inte ens jag kunde ha den och jag var mycket mindre än honom. Vet inte riktigt vad jag gjorde för fel för jag tyckte nog att jag följde mönstret.
  • Äldre 17 May 19:12

    Min lilla tjej önskar sig en "trasig klänning som den som snövit har i början när hon får städa". Vi hade lånat filmen tidigare men har inte kvar den och jag kan inte komma ihåg hur den klänningen ser ut. Är det någon som vet? Funderar på att försöka sy något liknande om jag har något tyg som passar.

    Kan tipsa om en sida som jag just beställt från. De säljer endel tyger (www.sydrommar.se). och har rabatt just nu. Blir sugen på att köpa fler tyger men måste försöka sy upp dem jag har i garderoben någon gång...


  • Äldre 17 May 20:41

    Jag tror det var i början av filmen. Har själv inte så stor koll. Hon är bestämd att det ska vara snövit.

  • Äldre 17 May 22:21

    Jalapeno: Tack så mycket.


  • Äldre 22 Aug 17:05

    Måste beklaga mig lite. Jag lämnade in symaskinen för service och expediten sa att det brukar ta ca en vecka, men att det skulle ta längre tid eftersom skolan just lämnat in 20 maskiner för service. Typiskt min otur, tänkte jag. Sedan gick jag in förra veckan för att höra om maskinen var klar för då hade det gått drygt två veckor. Fick till svar att de just kommit tillbaka från en mässa och inte hunnit med att serva maskiner, men att de skulle börja med det nu. Det skulle ta lite tid för mig för de hade 20 maskiner från en skola som skulle göras först..... Suck.


  • Äldre 15 Jan 20:40
    prinsessan 13 april skrev 2011-01-14 22:44:13 följande:
    När jag ändå skriver kanske jag kan efterlysa någon som vet ett bra Ottobre mönster till kvinna. Jag tänkte sy en velourklänning a la ODD MOLLY med volang i ärm och nertill. Alltså något av en förländ tunika med lång ärm. Den får gärna ha en besparing under bysten. Någon som har tips??
    Har inget bra tips på mönster från Ottobre. Jag sydde en Velourklänning av ett mönster ur Sömnadsmagasinet nr 10 oktober 2009 efter att ha blivit inspirerad av en bild på en Odd Molly klänning som någon hade lagt upp här i tråden. Finns nu i min blogg.
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd