• emptyt­horn
    Äldre 11 Mar 09:43
    598964 visningar
    11405 svar
    11405
    598964

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Någon som vet var man kan få tag i billig trikå? lovade sy ett par långkalsonger åt pappa när de köpte nya maskinen åt mig.

  • emptyt­horn
    Äldre 11 Mar 09:46

    Beställde tyg från SoS i fredags, när kan jag räkna med att ha det hemma? Vet att de har lite extra leveranstid nu, men iaf..

  • emptyt­horn
    Äldre 12 Mar 10:01

    Här snorar vi också. Pigan blir så hiskeligt gnällig när hon blir förkyld, så jag längtar till kvällen så man får sätta sig vid maskin. Ingen ideé att försöka ens på dagtid, blir ju ändå avbruten hela tiden. Men försöker klippa och rita mönster på dagtid, det är som lättare att släppa än att springa från maskinen...

    Fick förresten min allra första beställning igår, gissa om jag blev mäkta mallig!
    Tänk att nån vill klä sitt barn i något som jag har sytt. WOW!{#lang_emotions_laughing}

  • emptyt­horn
    Äldre 12 Mar 20:30
    ak74 skrev 2010-03-12 18:13:23 följande:
    Det känns onekligen svårt att försörja sig genom att sy, därför funderar jag på om man kan komplettera det med något annat. I min stad finns en tygaffär som har urdåligt sortiment av klädtyger. Och ska man ha tråd eller nått till brodermaskinen får man beställa på nätet. Där funderar jag på om jag skulle kunna förbättra utbudet. Den stora frågan är bara om någon egentligen handlar i butik när det finns så bra utbud på nätet...? Vad tror ni? Annars tror jag att jag skulle trivas med en egen butik. Jobbigt men mysigt  
    Här i hålan har vi en liten syaffären, med jättefå klädtyger. Mudd finns bara i svart, dessutom usel kvalité. (som inte ens ägaren själv använder)
    Men nöden har ingen lag, och ibland har man inte tid att vänta på att posten ska komma med en liten bit tyg. Dessutom handlar jag för mer när jag går i en butik, det är ju lättare att hålla koll på slutsumman när man handlar på nätet. Till för och nackdel..
  • emptyt­horn
    Äldre 13 Mar 20:40

    Lyckades sy mitt första blixtlås igår kväll när pigan hade somnat. Var så trött att ögonen gick i kors men var bara tvungen att pröva..
    Resultatet finns på: www.johannesgatan.blogg.se

  • emptyt­horn
    Äldre 16 Mar 06:16

    Nån som vet om Ohlssons har mer enfärgade trikåer än svart och vitt?

  • emptyt­horn
    Äldre 26 Mar 14:17

    Om ni får en beställning på ett plagg som ni inte tror på, syr ni det iaf?


  • emptyt­horn
    Äldre 26 Mar 14:30

    Det är en mönstrat jerseytyg som kunden vill ha tights i, och jag tror inte att det gör sig så bra.. Men hur lägger man fram det på ett snyggt sätt?


  • emptyt­horn
    Äldre 26 Mar 16:36
    Kaja skrev 2010-03-26 14:41:01 följande:
    Tja, säg att tyget är för stumt för att göra leggings av?? Att det kommer att töja sig eller något... Och föreslå att du kan sy en tröja av det i stället?
    Jag får nog göra nåt sånt..
  • emptyt­horn
    Äldre 6 Apr 11:46

    Kan ni inte ge mig era bästa tips när man ska sy applikationer?
    Har ni några knep?


Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd