Inlägg från: Anka Girl |Visa alla inlägg
  • Anka Girl

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Hejsan!
    Jag är helt ny här inne på sytråden. Har precis börjat sy muddbyxor, haklappar och scafs/dregglisar och mössor. Syr så fort jag får chansen. Funderar på att starta en syblogg. Har lagt ut allt jag sytt på Facebook och nu vill vänner och bekanta beställa av mig. De känns så roligt. Men jag har problem med att veta hur mycket jag ska ta betalt? Vad är humant att ta för ett par muddbyxor tex storlek 74-80?? Jag har beställt tyg från JNY design och dom tygerna är inte billiga. Bara älskar hennes stjärntyger.

    Är det någon av er som har erfarenhet av Husqvarna huskylock? Jag själv har lånat mammas overlock från janome men skulle vilja ha både overlock och coverlock. Därför funderar jag på Husqvarnas huskylock som har både och i samma maskin. Babylocken från janome är så fruktansvärt dyr så den är inte ens att tänka på. Någon som har husqvarna? är den bra isåfall?

    Hej hej

  • Anka Girl

    Tack Moe för ditt svar :) ok ja de är ju lite drygt att behöva trä om den varje gång man ska byta till täcksöm. På våran Husqvarna butik här i stan har dom satt ner skyltexemplaret till 6995 kr, tycker att de verkar vara ett väldigt lågt pris om man jämför med Janome. De är verkligen en djungel med alla olika maskiner :)

  • Anka Girl

    Nu har jag gått med i grupperna på Facebook.  Tack ännu en gång för tipset

    Jag har sytt mössor till mina barn, men nu har jag fått en beställningar på mössor i olika storlekar. Mitt problem är att jag inte vet hur jag ska få till olika storlekar, hur syr jag olika storlekar utan mönster? Jag har ritat av grabbarnas mössor bara och sytt efter dom. Jag har inte nåt mönster att gå efter. Hur gör ni?

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd