Inlägg från: tinni78 |Visa alla inlägg
  • tinni78
    plura skrev 2010-05-26 14:23:03 följande:
    Ursäkta ot men ni bloggar ju mycket -så ni kanske kan svara. Har länge tänkt på det här med blogg, men kommer ju aldrig till skott -då den tekniska biten inte intresserar mig. Vet inte om jag vill bara ha en lösenordsskyddad med familjen eller en mer allmän med pyssel, renovering och dyl. Eller kanske både och. Vad ska jag välja? -finns ju flera olika -man kan väl tom ha en här via familjeliv. Ja jag är som sagt okunnig på området, men vill lära mig. Vore kul att ha lite sparat av vad man gör och har gjort.
    Jag vet inget om låst blogg men jag har blogspot och är väldigt nöjd med den. Det verklar som att de flesta har sybloggare kör med blogspot, så det är bara att gå in på en blogg så står det längst upp Skapa en blogg. Går du in där kan du ju testa lite, det är inte så svårt. Jag har en ren syblogg (håller inte på med annat pyssligt) också har jag en med allt annat där jag lägger upp mycket bilder och saker om barnen.
  • tinni78
    gewjyn skrev 2010-05-27 08:14:16 följande:
    När ni ändå är inne på bloggar; hur gör man för att kolla varifrån besökare kommer? Jag har en räknare från susnet, men har den bara att visa antal besökare per dag och vecka. Det står i informationen att man ska kunna se varifrån besök kommer också, men hur gör man? Kan man göra det i efterhand?Min blogg: www.veleblogg.blogspot.com/
    Du loggar in på susnet för att se varifrån besökarna kommer, det är bara den senaste dagens besökare som visas där. Om jag inte minns fel så kan du även få den listan på mail varje dag och då kan du gå tillbaka och titta också.
  • tinni78
    plura skrev 2010-05-28 10:22:42 följande:
    -You said it Nu ger jag nog upp med ränderna från JNY jag med.  Ni som har köpt stjärnorna hur är de i färgen jämfört med molnen. Är lite sugen på att blanda de tygerna. Vill inte chansa och beställa, då jag redan handlat för mycket. Visst moln kan alltid vara bra att ha, men jag har redan i interlock.
    De gula molnen och stjärnorna passar iaf ihop.
  • tinni78
    Kaja skrev 2010-05-28 20:32:27 följande:
    Nyheter:Polisen misstänker att den så kallade Göteborgsmaffian har återupptagit verksamheten med langning. En privatperson såg idag en misstänkt affär äga rum i östra Göteborg. Två synnerligen misstänkta kvinnor i 30-40-årsåldern lämnade över ett misstänkt paket. När polisen kom till platsen var dock båda kvinnorna försvunna. En del sytrådar har dock säkrats, men hittills så är Polisens talesman Inge Tygh förtegen om vilken typ av sytrådar det rör sig om. Rykten gör dock gällande att det kan röra sig om den sk Znok som nu sprider sig i snabb takt över landet. Och att det när affären även var två små barn närvarande. "Chockerande! Hur kan man utsätta små oskyldiga barn med sådant!" säger en boende i området. Båda barnen hade dessutom tydliga spår från tidigare langning. Då i form av Sanetta och FabricFairy, den senare något som har fått starkt fäste i Sverige. Man har misstankar om att det även i Norra delarna av Göteborg kommer att ske affärer med andra missbrukare av tyger. Även denna gång rör det sig om Znok. Vidare spaningar pågår och polisen har finkammat stora delar av Göteborg och har bland annat siktats på E6 i full fart söderut med blåljus på, men tydligen så klarade sig maffian undan Polisen.
    Fredagsunderhållning på hög nivå, du borde ställa upp i Talang!
  • tinni78
    Knastroll82 skrev 2010-05-28 20:46:38 följande:
    Är det nån här som håller till i dalarna?I så fall kan jag tipsa om att i morgon går ett nytt SyLAN av stapeln på hotell bergmästaren i falun. Vi drar igång runt klockan 15 och håller på tills vi kroknar! (förra gången fram till tvåtiden på natten)Tacobuffé kommer serveras till en kostnad av 85:- exklusive dryck.Välkommen!
    Vilken kul grej! Tyvärr bor jag för långt från Dalarna.
  • tinni78
    Fiffa5 skrev 2010-05-28 21:37:02 följande:
    Var kan jag hitta ett bra mönster på vanliga t-shirts????    Stl 86 o uppåt. Har precis sytt klart en t-shirt men hade svårt att hitta ett bra mönster och jag är inte duktig nog att göra egna än... Så här blev tröjan iaf:  fridoli.blogspot.com/2010/05/t-shirt-med-moln...
    Jag har sytt rangal t-shirt (men du kanske vill ha med vanlig ärm) från senaste numret av Ottober och den ser ut att vara bra passform. Tyvärr vägrar dottern prova den så jag vet inte om den passar . Är det fler som har barn som vägrar prova kläderna man syr åt dem, hon är bara 2½ år och totalvägrar
  • tinni78
    plura skrev 2010-05-28 22:55:01 följande:
    Ok Vilken gulfärg är det ljus eller mer åt det orange hållet? Nån som har nån annan färg på JNYs stjärnor och moln som vet om de funkar ihop?
    Den är ganska stark gul men inte åt orange hållet.
  • tinni78

    Både skönt och tråkigt att höra att det är fler som inte får klä sina barn, Evelin provar gärna mössor som jag har sytt men kläderna vill hon inte ha. Jag sydde en klänning till henne som hon skulle ha på lillebrors dop för två veckor sedan, hon vägrade att prova den på morgonen så jag fick tvinga på den. Så jag tog med reserv kläder men när det väl var dags för dopet tog hon snällt på dom, efter åkte den snabbt av igen men då gick det ju bra att vara utan.


  • tinni78

    Jag har hållit på med syprojekt så gott som hela dagen idag men eftersom det har varit mycket sprättande så har det inte skett så mycket som det borde. Tur att jag kunde sy idag när dagens planer blev inställda eftersom dottern är sjuk, något nöje måste man ju ha iaf.


Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd