Inlägg från: Jalapeno |Visa alla inlägg
  • Jalapeno

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    mina barn har använt sina muddbyxor med avvikande färg och långa muddar väldigt mycket. De väljer sina kläder själva och jag har sagt många ggr o nu igen att det borde finnas en lite skylt att hänga runt halsen på barnen "mina föräldrar har ingenting med min klädsel att göra"

  • Jalapeno

    jag svor kötteder idag när klänningen jag sydde på såg grotesk ut på mej. Det är så korkat att improvisera fram vuxenklänning i helt fel storlek. Nu lurade jag in grannen och den satt som ett smäck på hennes stl 36 och a-kupa. Puh!!

  • Jalapeno
    LumLumLum skrev 2010-06-14 08:28:33 följande:
    Ställer frågan igen, för jag vill gärna ha fler åsikter.

    Ska till Ikea imorgon och kika på en ny stol att ha vid sybordet. Vad har ni för stol? Och vad är bra och dåligt med just den stolen?
    ikeas billigaste kontorsstol för 10år sedan. Den är liten, smidig och lätt att rulla mellan maskinerna. Minus skulle väl vara att den inte är så snygg.
  • Jalapeno

    vad ger ni mej för den här bloggkommentaren:
    Hm, vi verkar inte ha samma smak. Men jag blir ändå glad över att se och läsa hur du tänker :)
     
    tror inte hon gillade mitt kudddfodral Bloggkommentarer är nästan lite väl puttinuttiga ibland. Känner att jag hasplar ur mej söta floskler när det är nåt jag gillar. Man kanske ska bli mer brutalärlig

  • Jalapeno

    kommentaren var absolut okej. Att påpeka att man har olika smak är helt kosher men det påminde mej om hur sötsliskiga bloggkommentarer i regel är. Inser att jag lät mer förolämpad än jag är

  • Jalapeno

    det här med bloggkommentarer, jag blir glad bara någon tagit sig tid att skriva något. Men jag blev lite full i fniss när den där tjejen skev som hon gjorde. Det är fullt begripligt att hon skrev att hon inte delar min smak för att det är absolut färre som gillar hysteriska 70-talsbroderier på brun bakgrund jämfört med mängden människor som tex gillar snirkliga väggord

    stort tack för komplimangerna! 

    nu borde jag syyyyy 

  • Jalapeno
    m o e skrev 2010-06-16 08:49:35 följande:

    Jag visste inte att man inte fick länka till sin egen blogg (har ingen vinstförsäljning eller företag eller så), men hur som helst blev jag avstängd i ett dygn av FL så jag kunde sitta i skamvrån och tänka över vad jag hade gjort. Flört 

    Hur visar man upp sina sydda saker? I galleriet?

    Hur som helst river vi ut hela vårt kök idag (har lyckats sälja det på Blocket, 40 år gammalt...) och vi står inför några veckors utmaning vad det gäller matlagning, tidspress och allmänt rörigt boende. Dessutom har vi ett provisoriskt kök i vår lilla tvättstuga och igår fick jag ett lass tyger från JNY. Hur gör man när syabstinensen kommer och det bara inte går ihop med resten av livet?


    man får länka om man inte säljer (vinst eller inte) och det får itne heller stå någonstans i bloggen att det går att beställa sydda saker. 

    Ibland blir man avstängd lite snabbt men med lite överklagan har det hittills ordnat sig för mej. 

    Det är en vettig regel att inte få göra reklam. Det enda som är tillåtet på fmailjeliv är att länka i sin presentation. Där får man vara hur kommersiell som helst. 
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd