Inlägg från: yrväder |Visa alla inlägg
  • yrväder

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Skumboll skrev 2010-04-27 19:02:43 följande:
    Fy så tråkigt när det blir sådär!
    Ja det kan man lugnt säga. Hoppas hon inte beter sig sådär mot sina kunder.
  • yrväder
    Cecilia Nilsson skrev 2010-04-28 14:05:54 följande:
    Oj yrväder....vad tråkigt!!! Vem hade du gjort bytet med??? Cecilia
    Jag vill inte hänga ut henne känner jag även om jag var lite sur. Nu har jag dock smsat mer med henne och det låter som att hon kommer kompensera mig.
  • yrväder
    Minxy skrev 2010-04-29 20:08:55 följande:
    Bruna band med vit text är ju väldigt neutralt och passar till det mesta, men kan kännas tråkigt ibland. Jag har sådana nu, men funderar på att köpa nya - bruna med orange text.
    Jag hade bruna med vit text, när dom var slut köpte jag bruna med orange. Jag ångrar mig massor, men det är väl bara göra slut på dom....
  • yrväder
    Tjej 83 skrev 2010-05-07 15:12:57 följande:
    japp sånt osm händer, samma sak soma tt ojj ja råka trycka på Köp knappen i tyg shopen  men ska man förtvätta tyll? nån som vet de?
    Nope det behöver du inte göra. Det är polyester och polyester krymper inte.
  • yrväder

    Lite störigt med Jnytygerna. Jag vill ha stjärnorna och ränderna, men dom kommer ju i olika omgångar. Har först beställt gula+röda stjärnor och nu gröna. Men jag vill ju ha alla skickade i samma paket för att minimera fraktkostnaden, så det blir ju rätt många beställningar för att inte riskera att nån tar slut innan resten kommer in.

  • yrväder
    mrsIce skrev 2010-05-11 19:37:46 följande:
    Gittes... färgen är verkligen hemsk, har inte ens fått tummen ur att tvätta tyget... Men nu börjar tjejen få riktigt ont om byxor i garderoben så det är väl dags att göra ngt åt det =) Måste få beklaga mig lite oxå, köpte en pyamas härom veckan och den är använd 2 ggr och tvättad en gång. Idag när jag skulle använda den lossnade 4 (!!!) av tryckknapparna i den. Livsfarligt då hon lätt skulle kunna fått dem i halsen (hon äter på allt). Uppenbarligen har fler än jag problem med att sätta fast tryckknappar i kantbandet...
    Jisses! Du borde reklamera helt klart, oavsett om du köpt i affär eller av nån som syr.
  • yrväder

    Är det någon som köpt undertrådsspolar på ebay? Ser att dom har mkt billigt där, typ 50 st för ca 15 dollar exk frakt. Här kostar dom 6 kr st och iom att jag spolar upp udda färger på undertrådsspolar när jag syr med covern så skulle jag behöva lite fler....

    Hittar dock inga som verkar passa just min pfaff, 1132, bara en massa som passar en massa andra pfaffar.

  • yrväder
    Ullerull skrev 2010-05-11 22:49:10 följande:
    Yrrväder: Var tvungen att kolla igen...Och nu hittade jag detta i brothershoppen Denna spole (X52800150) ersätter spolar med art. nt. XA5539-151 Imte konstigt att jag inte hittat min sort, den har bytt artnummer + att i brothershoppen gör de ingen skillnad på nv.modellerna, de verkar ha samma spole. Det går då bara att köpa en sort. Jag ska nog chansa det blir ju knappt 150:- för 50 st.
    Ok, får forska lite mer i det. Vore nice att ha lite fler, nu har jag alla möjliga färger på varje spole i flera lager
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd