Inlägg från: Ullerull |Visa alla inlägg
  • Ullerull

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Jag hade ju förresten säljpremiär på en byagrej i fredags och även om jag kom med mycket tillbaka hem så fick jag sålt en del och en hel hög med självförtroende! Både igår och idag har det ringt på dörren och de ville kika i påsen med kläder som blev kvar, jättekul! Får väl se om det blir repris nästa år eller om det får räcka. fick dock lite olika erbjudanden som skulle kunna vara intressanta.

  • Ullerull
    Jalapeno skrev 2010-03-08 23:13:31 följande:
    yes ma'am. Lattemorsa i Sthlm som man var för 5 år sen hade jag råkoll. Nu sitter ja g i en liten håla, pendlar och jobbar heltid. Dvs ingen koll alls. Möjligtvis på vilka rosa tröjor tjejerna gillar och vilka jeans som håller att klättra i
    Haha, ja så det kan bli...i vår lilla håla finns inte ens pop...än mindre molo (ja inte vad jag vet iaf, men å andra sidan handlar jag sällan barnkläder)...Me and I går dock få tag på, utan problem tom...Jag börjar ocksp lära mig vilka tröjor tjejen gillar och så länge det är rosa spelar det ingen roll...jag försöker förlikas med tanken att många av de suuuperfina tygerna jag har inte kommer att bli använda speciellt mkt.
    Jalapeno skrev 2010-03-08 23:14:16 följande:
    roligt med försäljning ullerull! 
    Ja det var mer som en kul grej, som jag sa till de på festen som tyckte att jag skulle utöka och fortsätta - jag vill inte döda min hobby, för det är just en hobby!
  • Ullerull
    Mari78 m pojktriss skrev 2010-03-09 09:19:14 följande:
    *skratt* men behöver inte vara storstadsmänniska för att ha koll! Nu säger inte jag att jag har råkoll, men jag har ända sedan äldstingen föddes varit intresserad av barnkläder (varför jag började sy först när minstingen var 8 månader det vet jag inte riktigt, för maskin hade jag ju, tid & ork handlade det nog om) och älskar Molo, Småfolk m fl danska märken. Och köper så gott som alltid via nätet. Molo har ofta stjärnor eller randiga ärmar till sina prints och jag tycker kombon är läcker. Ofrånkomligt att jag influerats av det när jag syr liksom. Nu har jag bestämt mig för lite köpstopp dock. Nu är det hemsytt som gäller för allt utom ytterkläder, skor och en och annan byxa.
    Haha, nää, det måste man väl inte, men jag är nog lite småsnål, stsar på bra (läs pop, gillar dem) ytterkläder och billigare vardagskläder. Å så är ju tyg liiiinte dyrt och jag handlar noj hellre roliga tyger än dyra barnkläder. Lite me and i och pop har trillat in. Men när man syr tycker jag ofta att jag aldrig skulle betala det och det för ett plagg (tex me and i:s muddbyxor) när jag kan göra det minst lika bra själv. Där av har jag nog inte brytt mig så mkt om märkeskläder till barnen. K*Design är det som gäller! Även om tygerna och hemsytt är väldigt vanligt i sybloggvärlden så är det väldigt unikt i vardagen, många som frågar å så.
  • Ullerull

    åå..jag är sugen på att byt tillbehör i vardagsrummet, basen är vit/grå, nu med orange och mörkt turkos...Men jag vill ha något vårigt, OM jag vågar, svärmor håller på att evighetsvirka en filt i orange/svart/grått/vitt..MEN jag han ju ha de färgerna till hösten...

    Några tips på vad som skulle vara snyggt??? Vita gardiner finns, så det är bara soffkuddar/ljus/soffbordslampa/inredning i övrigt som behöver bytas ut...Fondtapeten är grillrig...det är jättesvårt att få till fina kuddar tex, inget passar...suck..

    Gamla bilder, men det ser väl typ ut så..färger iaf...

    http://1.bp.blogspot.com/_U7K296cnfcQ/SzKYyDJE5zI/AAAAAAAAAkA/2TwAeF2bff4/s1600-h/2009-12-07+200.jpg

    http://2.bp.blogspot.com/_U7K296cnfcQ/SsjnGl6xQMI/AAAAAAAAAWI/A2JQkBmwIH4/s1600-h/2009-10-03+074+(Large).jpg

  • Ullerull

    Alltså, helt ot, men facebook är ju coolt, pratar nu med min farbrors (emigrant till miami) frus syster som letat upp mig där, hon bor i trinidad, så coolt att man kan ha kontakt bara sådär, hade ingen aning om att hon ens existerade förren igår....läckert..undra om det finns snygga tyger i trinidad?

  • Ullerull
    Tjej 83 skrev 2010-03-09 21:30:47 följande:
    snygg soffa, o bänken med korten :)vårigt? hmm nja ja vet inte ja hade nog tagit några vita o ljusrosa kuddar, nån brun med.en vit lampa.gör en fin "ordtavla" o rama in o häng på väggen. kan handla om barnen, om din man, familjen, livet, vad som,  jättefina.eller har du någonting på väggarna? inte vita krukor...längtar tills vårt kök o soffrum byter plats så ja får möblera o inreda ....  men lär dröja lääänge!du kan ju sy kuddfodral i olika färger o byta då o då med,  samma med krukorna de är billiga o köpa nya i olika färger.
    Tack! Är nöjd med dessa, rummet är ju dock under uppbyggnad, vi är aldrig där typ, har ett mysallrum uppe med tv och en liten soffa å så är ju barrummen uppe så vi är mest där, men det skulle vara trevligt med lite vårpiff, brukar inte byta, men jag tycker itne det orangea blev så bra. Det blev orange bara för att lampan är det, den följde med från gamla huset där vi hade den i trappan, hittade den hängandes mellan balkarna i laggårn...var ju tvungen att ta hand om den ensamma stackarn!

    Krukorna lär få stanna kvar i vitt, har nyss plnterat direkt i krukorna och jag tror inte att blommorna är så förtjusta i att planteras om igen, men jag kan knyta ett band runt

    Tror det kanske lutar åt ljusrosa, ljuslime..vitt...men brunt vet jag inte, allt annat är ju grått, ingen brun ton liiiite beige i tapeten
  • Ullerull

    tjej: å just det, nä, jag har inget på väggarna än, vill inte göra hål i onödan, vad menar du med ordtavla?

  • Ullerull

    ordtavlan var jättefin...en sån ska det bli någonstans...
    väggord har jag tänkt köpa till hallen, vi har ju vitt vitt vitt överallt och endast några tavellister med prylar på. Men jag vill inte ha för mkt tjoller, hillar när det är lite kalt då framhävs det som finns bättre. Å så är jag ett stort fan av tavellister, det går ju variera "innehållet" när man vill. I köket har jag två lister med udda koppar som jag samlar då, det blev jättefint och liiite färgigit i allt det vita.
    Sneglade på bygglov idag, där hade hon någon lampskärm där man kunde sätta in tapet eller tyg själv, det vore ju något.
    '
    Men vad ska jag ha för tyg till kuddarna? Det är ju så svårt med fondväggen som är grillrig.

  • Ullerull

    Jag har inte ens öppnat syskåpet sedan i torsdags...funderar på när jag vågar göra det igen. Måste komma igång med träningen först har jag bestämt...Suck! (och med träning menar jag simpla prommisar) Är heeelt förslappad efter min benbrytningsbravad i somras höggravid då jag blev stillasittande i typ 3 månader å så vred jag ju om knät i höstas och de senaste veckornas maratonsömnad har INTE haft någon bra effekt på hälsan, knät har börjat göra ont igen och foten är stel, så typiskt. Så nu ligger hälsan på prio ett, hoppas att det är rätt sätt att komma igång på. Men lite heminredning ska jag väl kunna få till och några beställningar som väntar.

    Idag ska jag på barn med lillan med misstänkt uvi, har fått henne att kissa på pottan två gånger nu, gick ju riktigt bra. Å sedan blir det pulkbacken i fina vädret. Så sömnad - njaeee, tur jag kan surfa här och se ad ni gör för fint.

    Jag skulle också vilja göra en jny beställning, men det blir ju såååå dyrt, kan inte riktit motivera det...suck!
    (råkade slänga iväg en förhandsbeställning på enfärgade tyger hos mjukatyger igår, dock inga fordon )

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd