Inlägg från: Mimmi 71 |Visa alla inlägg
  • Mimmi 71

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Skumboll skrev 2010-03-10 13:42:37 följande:
     Jag kan kolla om en stund... sonen sover och är så lättväckt så jag vågar inte gå upp på ovanvåningen och kolla...
    Toppenbra!
  • Mimmi 71
    GOBLIgobli skrev 2010-03-10 14:08:30 följande:
    Aah, se där! Tackar. Nej det behöver inte vara smalrandigt. Vad menas med jaquardvävd?
    Tror även A&H har. Jag har nämligen en del felklippta ärmar i vit/svart-randig ribbad jesey därifrån
  • Mimmi 71

    Det är förresten till en tröja i detta randiga med Blixten McQeen på som jag skall ha det himmelsblå till hade jag tänkt

  • Mimmi 71
    GOBLIgobli skrev 2010-03-10 14:57:44 följande:
    Alltså det märks  att jag har nytt tangetbord med större knappar! Stavningen blir vad den blir.
    Just det, var det den lille nye som gick hädan?
  • Mimmi 71

    Här har jag uteslutit Java någon dag pga magen Men det låter gott när du omskriver det som "poesi" Gobli! Skönt att det inte var den lille då kanske

    Mari78: Jag har mailat dig! Smidigt med färdiga inlägg, själv brukar jag schemalägga, för när jag väl har tid, kraft och inspiration till nya inlägg så blir det dessto fler. När det kommer sisådär 3-5 inlägg dagarna eftervarandra så vet ni vad det beror på

    Skall försöka knappa iväg en beställning till Tygpyssling. Tack Skumboll för hjälpen. Jag tror det får bli ljusblå interlock tillsammans med blå frotté. Jag blev lite snål och beställer den mellanblåa velouren från S&S för det blir en sådan beställning inom kort också.

    Sambon är iväg och hämtar mitt paket ifrån JNY nu. Visste inte riktigt om jag skulle våga skicka iväg honom att hämta ett så stort paket, hade kanske varit bättre att smyga in det i huset, men längtan efter tygerna segrade

  • Mimmi 71
    Midnattsflicka skrev 2010-03-10 15:42:24 följande:
    Hur mkt smalare bör mudden vara än byxan?! Är mitt uppe i mitt första projekt just nu...
    Det enklaste och bästa är väl att mäta på den som skall använda byxan och dra av något. Är det till större barn kan du dra av en hel del i midjan, men för mindre så skall de ju inte sitta åt.
  • Mimmi 71
    plura skrev 2010-03-10 17:20:36 följande:
    Tack för svar.Ja en meter känns ju jämt och bra, men blir riktigt fel som du säger.
    Har precis slängt iväg en order till Tygpyssling på tyger enbart för privat bruk och längderna var 0,5; 0,6;0,7 och 1,2 m Tygerna skall räcka till ärmar, tröjor, tröjor + kantband och byxor är det tänkt. Då syr jag till lillemannen i stlk 86/92.
  • Mimmi 71
    LumLumLum skrev 2010-03-10 17:55:26 följande:
    Suck. Idag gick drömmen om mitt srum upp i rök för tillfället. Huset vi budade på blev för dyrt för vår budget. Surt!
    Så trist! Räckte det inte med våra tummar Men se det så här, det var inte meningen att ni skulle ha just det huset, det kommer fler.
  • Mimmi 71
    Ullerull skrev 2010-03-10 20:20:59 följande:
    Tack för alla göra om v-rummet svar..det får bli våriga färger med rosa och grönt, blir nog bra...menmimmi...var kommer detta ifrån2.bp.blogspot.com/_FREOH7nOP6E/S4vOZPbc9MI/AA... sååå snyggt, det med blommor!
    Det stämmer som Mari78 skriver (hon var nog med när jag köpte det ) att det är Amy Butler och köpt från Svenska Mönster på mässa för 1,5 år sedan Så länge har det legat och väntat för att blien väska Får se om det kan få uppfylla sitt kall och bli en ny vårväska i år

    Håller med om att det är helt underbart, men kostar dock alldeles för mycket Det blev en liten bit som skall tjäna som ficka och detaljer.
  • Mimmi 71

    Är man tygoholic?

    Idag skall jag plocka upp nästan 10 kg tyg ifrån JnyDesig. Sambon gnydde lite på att paketet var stort när han kom hem med det. Sedan skickade jag iväg en beställning till Tygpyssling och ytterligare en beställning från S&S skall gå iväg idag.

    Nu är det hög tid att ta tag i sömnaden!!! Idag känner jag mig betydligt piggare, men pga smittorisk för magsjuka, så stannar jag hemma idag också. Här skall sys, för lillemannen är ivägskickad till dagmamma för första gången denna vecka (även han har ju varit drabbad).

    Sy, sy, sy och förtvätta tyg!!! Hej på er på ett tag.

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd