• Kaja

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Jalapeno skrev 2010-04-10 11:55:23 följande:
    kaja, hur tycker du att det funkar med etsy? får du nåt sålt? Dina gardenerbyxor är ju helt ljuvliga men det var ganska länge sen du bloggade om dom. Har du sytt fler eller säljer det dåligt? 
    Som det har varit så har jag mest fått "custom orders". Det går en del ur butiken, men väldigt mycket har varit beställningar på likadana plagg fast i andra storlekar. I snitt så säljer jag ungefär ett plagg i veckan på Etsy och det är så jag vill ha det. Jag jobbar 32-34 timmar i veckan och om jag säljer mer så hinner jag inte sy till mig och barnen och skulle kanske till och med behöva gå ner i tid. Sedan blir det alltid lite beställningar som går utanför Etsy till Svenska kunder.

    Just trädgårdsbyxorna har legat i LÅDAN väldigt länge. Jag tror att jag la upp dem på Etsy strax innan jul. Och det som inte finns i shoppen säljs inte... Sedan finns det saker som har MASSOR med hjärtan (potentiella köpare som visar att de tycker om det och lägger till ett bokmärke) och folk som har tittat på det. En av mina bruna klänningar får ALLTID massor med beröm på marknader och den har hur många besök som helst. Men, den hänger kvar. Sedan finns det andra saker som säljs efter kanske 20 besök. Så, det gäller ju bara att hitta rätt köpare...
    Sew much fabric - sew little time!
  • Kaja
    Jalapeno skrev 2010-04-10 19:47:42 följande:
    tack kaja! kränga ett plagg i veckan låter väldigt lagom faktiskt
    Det var mindre i början och väldigt mycket mer i December/Januari. Då snittade jag på två plagg i veckan, plus lite byten med andra sybloggare, plus lite vid sidan om, plus presenter.... Jag trodde att jag skulle knäcka mig...
    Sew much fabric - sew little time!
  • Kaja

    .... glömde att säga att December är ju inte direkt lugnt som det är och i Januari så är det årsbokslut och sonens födelsedag. Det var liksom TVÄRFULLT i schemat redan innan och så så många beställningar ovanpå det...


    Sew much fabric - sew little time!
  • Kaja

    Hej svejs!

    Har precis kommit tillbaka efter en vecka i Sälen. Äckligt solbränd i ansiktet (likblek på övriga kroppen, sånär som på några blåmärken) och full av energi.

    Upptäckte att ett par mjukisbyxor till mig själv ligger på önskelistan. Och troligen på min mans lista också. Jag har ett par fina byxor, men som vanligt när det gäller trikå så blir det kortare och kortare för varje tvätt. Numera så går de lite chict över anklarna. Jättesnyggt! Not...

    Funderar lite på materialval. Antingen blir det JNY eller Mjuka tyger. Men, visst är det väl så att de använder samma grundtyg för sin interlock?? Sedan funderar jag på om man kan med att sy ett par velourisar till sig själv också. Jag är ju uppvuxen i brun velouroverall med dragkedja över magen och har haft lite jobbigt att tänka mig själv med sådant, men... man kan ju ändra sig!


    Sew much fabric - sew little time!
  • Kaja

    Var det någon som hade koll på Mjuka tyger och JNY:s enfärgade interlock, om det var samma kvalla??


    Sew much fabric - sew little time!
  • Kaja

    Pejgan, hur har du blivit Moderator??


    Sew much fabric - sew little time!
  • Kaja

    Mari. Sonen förälskade sig i de lime/lila-fordonen. Och trots att jag påpekade att de inte var lila och visade din bild på dem, så var det exakt sådana han ville ha. Så, om du vill bli av med lite så kan du väl maila mig, annars så beställer jag från Mjuka tyger.


    Sew much fabric - sew little time!
  • Kaja
    Ullerull skrev 2010-04-21 22:35:26 följande:
    Ni som har beställt från smd. Om man beställer några tillbehör, blir frakten ändå 35gbp då? Det är dyyyyr frakt för några pressarfötter.Det gäller i sånt fall en kantbandspryl + 2 fötter till cp:n.
    Jag köpte ett par slalompjäxor och de kostade £26 i frakt.

    Om de skickar med flygpost så borde det kosta MAX £5, möjligen lite extra om du ska ha med tracking no och insurance... Men allt över £10 är helt säkert ett rån!
    Sew much fabric - sew little time!
  • Kaja
    Kaja skrev 2010-04-22 08:31:10 följande:
    Jag köpte ett par slalompjäxor och de kostade £26 i frakt.Om de skickar med flygpost så borde det kosta MAX £5, möjligen lite extra om du ska ha med tracking no och insurance... Men allt över £10 är helt säkert ett rån!
    Jo. Om det är eBay eller Etsy så kan systemet ibland räkna lite som det vill, så maila dem och fråga.
    Sew much fabric - sew little time!
  • Kaja

    Nu spammar jag tråden här, men jag tänkte bara säga att jag har bloggat om min lilla hemlis...


    Sew much fabric - sew little time!
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd