Inlägg från: Jalapeno |Visa alla inlägg
  • Jalapeno
    bakabakalitenkaka skrev 2010-04-26 13:08:48 följande:
    Ja, bra  Gärna fler som har märken som Hello Kitty o lite andra figurer
    HM
  • Jalapeno

    de som syr perfekt med specialmaskiner för allt måste rimligen kunna ta betalt klart över pop, me&I osv. Syr man taffligare får man väl ge lite övningsrabatt. Men människor vill ha samma priser som HM. Eller rättare sagt, människor vill betala så lite som möjligt. förstås

  • Jalapeno

    härligt initiativ!! men har hon kollat vad man får göra? jag jobbar på sjukhus men får inte ha vilka gardiner jag vill i mitt rum då de ska vara flamskyddsbehandlade yadayada. Förhoppningsvis har vår kliniksekreterare fel alt att andra regler gäller i Uppsala. 


    usch vilken glädjedödande kommentar, men det kan bli kalldusch
  • Jalapeno

    dom kan ha avtal med firmor och måste välja från deras gardiner. Så tror jag att det är hos oss. Flamskyddsspray kan jag tänka mej inte är så poppis just på barnavdelning. Hoppas hon frågar

  • Jalapeno

    hemma hos mej är det mest bara kaos. Men med lite volanger så går det åt nog med tyg att kunna komma in i syrummet åtminstone.

    Intressant att höra om vilka storlekar det är som kan sälja på marknad. Vad tror ni om vuxenklänningar? Köper folk det på hantverksmarknader? Hur fasen kan man göra med provhytt? Utomhus? Måste man ha det?

  • Jalapeno
    Jalapeno skrev 2010-04-27 16:02:19 följande:
     Vad tror ni om vuxenklänningar? Köper folk det på hantverksmarknader? Hur fasen kan man göra med provhytt? Utomhus? Måste man ha det?
    vad tror ni om vuxenkläder på marknad?
    apropå byten, har du sytt något av det där sladdriga tyget med frukter på, yrväder? (hon ville ha ett tyg av mej trots att jag varnade för taskig kvalitet Jag fick en underbar body i bytet.)
  • Jalapeno
    plura skrev 2010-04-28 12:53:26 följande:
    efter både färg och material plus återvinning/nytt (är iallafall tanken)
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd