Inlägg från: MyFine |Visa alla inlägg
  • MyFine

    Oktobermorsorna -04. Igen.

    He vore väl ändå själve den om vi int kan håll trådn ve liiiiiv.

    Även om vi inte alltid skriver så känns det jäkligt tomt utan den.
    Eller?

  • Svar på tråden Oktobermorsorna -04. Igen.
  • MyFine

    Vad roligt Nyfiken! Skulle oxå vilja ha en katt eller två. Men absolut inte utekatter som sist. Saknar så att ha ett djur, och det är så mysigt med katter.
    Kanske blir efter att jag har gjort praktiken. Vi får se, måste bara övertala S först

  • MyFine

    Linus: Vad trist :/ Varför det? Är det någon som har blivit allergisk?

  • MyFine

    Hahaha, varför i hela helvete döper man en låt efter jordens jävligaste håla?
    Fast ja. Typ potato potäjto. Arvidsjaur är fan inte mycket bättre det heller. Men snö och mygg finns det så det räcker till alla.
    Och en såndär kalender ska det finnas i våran håla oxå, fast med fotbolls eller hockeylaget eller vad fasen det nu var..

  • MyFine

    Linus: usch vad tråkigt. Hoppas ni hittar ett bra hem till katten!

    Ylle: Visst kan du ta kissen till polisen, men jag vet inte hur enträgna de är om att hitta nån ägare - och vad dom gör om ingen hämtar kattstackarn. Så ett katthem är kanske att föredra?

    Nyfiken: Dom tyckte att den stora vältrafikerade vägen var.. lite väl intressant.

  • MyFine

    Och jag har inte druckit nått kaffe idag. Kan förklara min omänskliga huvudvärk.

    Men jag har varit o fotat mig till en såndär id-bricka man måste ha på djukhusen. Helvetesjävlar vad snabb han var på att ta fotot. Hann inte vara med, så nu kommer jag att måste gå omkring i 5 veckor med ett kort på ena boobien som ser ut som mig när jag är i tokfyllan.
    Och så har jag varit och irrat runt på Norrlands Universitetssjukhus. Jag fattar INTE att dom inte har personiga guider dom kan låna ut till stackare som jag. Jag frågade efter en sån i informationen - men si icket. En jävla tur att jag åkte dit idag för att hämta ut kläder o schema o sånt där. Hade jag gjort det på måndagmorgon hade jag kommit minst 2 timmar sent. Typ.

  • MyFine

    Oooch. Jag var och tog cellprov igår. Tror ni inte jag fick fläka upp min inte alls nytrimmade mutta för en ohmygodsohandsome-läkarstudent. Förbannat.

  • MyFine

    Nyfiken: Är du stressad när du går o lägger dig? Isf kan det bero på det.
    Och ja, känns lite flashigt att jag får ett alldeles eeeeeeget kort. Visserligen med en bild som inte alls ser ut som mig.. men ändå.

  • MyFine

    Demi: Ingen aning, vet att blogg.se har det iaf

    Linus: Vad stod det på löpet igår? Var det nått man kan läsa på nätet eller?

  • MyFine

    Ohmygooooooood vad trött jag är. Kommer säkert att somna på soffan 20.15 idag oxå. Jag som har minst 3 serier som jag måste se. Idag.
    Är inte van att kliva upp såhär tidigt... *zZzZzzzZz* Jag vet att det är några i tråden som får kliva upp ännu tidigare och just nu tycker jag extra mycket jävla synd om er. Fattar inte att ni lever efter kl 18. Känner mig som en zombie.
    Meeeen, det är skoj att praktisera! Eller för det mesta iaf. Lite mindre när man går in till den söta tanten som man bara väntar på ska ha somnat in till nästa gång man kommer dit.
    Nå. Jag kan ju inte vara så naiv o tro att det inte ska kolavippa en endaste under mina 5 veckor där.

    Neej, nu ska jag duscha och sen hoppas att jag kan hålla mig vaken en stund till.

  • MyFine

    Ledig idag. Sköööööönt! Var lovely att inte behöva kliva upp halv 6. Men nog fan vaknade jag ju typ kvart över och kände att "helvete, jag har försovit mig". Tur jag inte klev upp..
    Praktiken går bara fint, men min handledare verkar inte riktigt i kontakt med sin empatiska sida tycker jag.. Hon är lite väl brysk, stressad och berättar inte riktigt för patienterna vad hon har tänkt göra, förrän hon gör det.
    Och jag fattar inte vad hon är stressad för. Hon har nog aldrig provat på att jobba inom hemtjänsten. Det är ju hur lugnt som helst på avdelningen. Dom hinner ju dricka kaffe säkert 4 gånger om dan.

  • MyFine

    JejDii: Utmärkt förslag! Om du vinner kan du väl dela med dig..?

  • MyFine

    Ylle: Ledsen att göra dig besviken, men risken att jag är på smällen är fruktansvärt liten. På gränsen till obefintlig faktiskt. Spiralen sitter som berget, det brukar användas kådis på slutet (bara för att jag är bekväm av mig och vill slippa kladd..) och så har det inte pippats nått på typ 1½ vecka. Och Simon blev nästan lite hysterisk när du skrev sådär på FB igår.

    Anledningen till att jag är så sjuhelvets trött är för att jag kliver upp så okristligt tidigt för att hinna till praktiken i tid... *zzzZzZz*

  • MyFine

    Åååå. Fick ett erbjudande om jobb igår, för i sommar och fram till i september, ev lite längre. Som personlig assistent. Eg är jag inte så sugen på att jobba som det, men ett jobb är ju ett jobb liksom.
    Men sen när han började berätta mer ingående om jobbet så visar det sig att brukaren har (förutom sin förvärvade hjärnskada som gör denne helförlamad) både Hepatit C OCH multiresistenta bakterier. Att brukaren då är helförlamad gör ju att det är rätt mycket "närkontakt" om man säger så.
    Detta gör att jag lutar åt att tacka nej. Det verkade inte som om de hade några speciella rutiner eller så för att inte bära vidare på ev smittor, bara de vanliga basala hygienrutinerna (handsprit och förkläden) Kläder får man stå för själv och tvätta hemma.
    Tackar jag nej till jobbet så är det ju inte säkert att det kommer några fler erbjudanden, men jag tänker som så att hellre en fattig sommar än att jag ska (även om risken kanske är liten) dra hem något smittsamt.
    Hur skulle ni ha gjort? Visst är jag inte helt ute o cyklar när jag tänker såhär?

  • MyFine

    Nyfiken: Mmh, jo jag vet ju hur hygienrutinerna ser ut runt mrsa på sjukhus då vi hade en pat på stroke som hade det. Väääldigt strikta och mycket sprit överallt och så städades rummet med nått superduperrengöringsmedel 1 gång om dan där städarna fick ha nån slags astronaututstyrsel på sig för att inte komma i kontakt med medlet och ev smitta..
    Och småsår har man ju så gott som jämt, iaf jag som är så klantig av mig.
    Tack för din åsikt, då vet jag att jag tänker rätt.

  • MyFine

    Läste på FB hur det var ställt med lille Ludden. Hoppas och håller tummarna för att det inte är nån slags följd på vattkopporna (har för mig att det var så, ber om ursäkt om jag minns fel).  Många många kramar till er!

Svar på tråden Oktobermorsorna -04. Igen.